- Emoji Skoru
- 120
- Puanlar
- 33
canım dayanamadım eczaneden gebelik testi alıp yaptım. pozitif. hem de belirgin şekilde
canım ben de 1 gün geçince yaptım pozitif çıktı. senin de belli olabilir. bi test yapsanaBende klomen kullandm 1tane 22cm yumurtam oldu hemen catlatma ignesi vuruldum adetmi 1 gün geçiyor inşallah olur
benim 3 yumurtam vardı . ikisi 20 mm biri 18 mm di. sen de bi test yap bence . ben hiçbi belirti hissetmiyorumYumurtan kaç cm di canm
inşallh canım . ben hatta kan testi de verdim ama çıkmadı halaBugün yapym yazarım inşallahhh olur ya
canım kan tahlilimde beta hcg 196.8 çıktı. dr bikaç günlük bir gebelik oluşumu var dedi. kadın doğuma yönlendirdi. cuma oraya gidicem. Allah herkese de bana da sağlıklı evlat nasip etsinKanında ne çıkacak mutlaka yaz kuzum
işyerimin karşısındaki aile hekimine gittim bu arada. hastanede ne diyecekler bakalım canımKanında ne çıkacak mutlaka yaz kuzum
hayırlı olsn canım beklenen sonuç geldi çok şükür allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,senden gelicek haberleri bekliyorum bende :)canım kan tahlilimde beta hcg 196.8 çıktı. dr bikaç günlük bir gebelik oluşumu var dedi. kadın doğuma yönlendirdi. cuma oraya gidicem. Allah herkese de bana da sağlıklı evlat nasip etsin
hayırlı olsn canım beklenen sonuç geldi çok şükür allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,senden gelicek haberleri bekliyorum bende :)
çok teşekkürler kızlar. Allah en yakın zamanda sizlere de nasip etsinİnşallahh rabbim hepimize nasip etsin inşallah vardır
yaptn mı test pozitif yaniÇizginin ikisinde çıktı ama ikisinde az net
doğrudur canım. ben dayanamayıp hemen gidip kan vermiştim. kan testi yanılmaz. bence kan vermelisin :))İnşallah pozitif gösteriyor inşşşş dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?