Pcos yokdu canım bende 8byasin danogkum var sezaryenle doğdu. Zaman için de ya da sonradan da olabilir dedi Dr sezaryen kesisin de açılma olmuş bu sebepten dolayı hamile kalamıyormusum meğer 4 5 ay denedik çünkü. İleri ultrason cihazlariyla goruĺuyor ve bazı Dr lar bu ihtimali barindirmiyormus meğer. İstmosel de deniliyor. Ayrıca iki de polip varmış histeroskopi oldum bu sebeplerden dolayı mart ayin da. Ama histeroskopiden sonra da lekelenme bitmedi ilişki sonrasi hep kanama oldu. Dr benim bünyenin geç iyileştiğini zamana ihtiyacım oldugunu soyledinjep çünkü rahim gercekten düzelmisti patoloji temiz çıktı yara vs yok. Herneyse mart ayından beri korunmadik ama olmadı lekelenmelerim devam ettiği için olmadı. Sonra yasmin kullanmak zorunda kaldım hem sağda hem solda kist vardı adet gorurken kist yogasi yaptim. Benden büyükçe bir et parcasi düştü diyebilirim. Adet bitince tekrar muayeneye gittim kistler de gitmişti lekelenmelerim de bitti. Qma yoganin faydası da oldu düşen parçayla resmen tamamen iyilestigimi anladim adetin 5.gunu klomene basladim 5.gun yumurtalar gorundu qma yeterli boyutta değildi 8 9 yumurta vardi 5 gün sonra tekrar yumurta takibi için gittim 4 solda 4 sağda toplam 8 yumurta vardi. 18 ve 22 mm ölçülerinde bu yumurtalar bir de 15mm vardi en küçüğü. Drum bu ölçülerinde yeterli diyip catlatma iğnesini yaptı 12 haziranda 13 15 17 haziran da birliktelik oldu. İğnenin 13. Günü gebelik testi pozitif cikti. Surecim böyle belki benle aynı durumda olan birinin isine yarar yazdıklarım bu arada ben Tokatta tedavi oldum Prof. DR Fazlı Demirturk bu süreci birlikte aştık. Allah ondan razı olsun mükemmel bir hekim.