- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
-
- Konu Sahibi pinkhouse34
Canim bugünkü test negatifdi yinecanm sen naptin meraktaykmvuslatahasretim
acaba perşembe 12. gün iğne verirmi ama ben ovitrelle degilde ne yapıp edip pregnly bulcamUmutumut82
Kızlar tahlil sonuçlarım icin doktor çok güzel sonuclar dedi☺ cok şükür bi sıkıntı gözükmüyor
InsAllah cnm 25.6 cikti progesteronMasallah canim progestron kaç cikti yüksek ciktiysa demekki yumurtan catlamis. Döllendiysede bu is tamam.
InsAllah cnm 25.6 cikti progesteron
InsAllah cnm Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin insAllahGecen ay benimde 25.60 civari cikmisti doktorumuz cok güzel demisti.gerci biz dölleyemedik insallah senin icin hersey yolunda gider. Iyi düsün iyi olsun
Benide 14. Gün çağırdı. 14. Gün çatlatma iğnemi oldumbu gün yaniKacinci gunde catlatma igneni oldun canim adetten sayarsan? Benim 12. Gun yeterli gelmedi 16. Gun cagirdi igne icin
Kaçırmazsn bence canım çatladktan sonra da 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum ben rastgelsin insAllahKızlar iğneden öncede akıntım vardı şefaf yapışkan yumurta akı gibi. İğneden sonrada devam ediyor yumurtam erken çatlamaz inşallah 36 saat sonra dedi doktor diye bu geceyi pas geçtik çünkü
anladim kuzum evet cikmassa buyuk bir yıkıntı oluyor ama çabuk toparlanıyor insan cunku umut herzaman vardir ufakta olsa onu yeserten onemli rabbim nasip edecek inşallah yilma devam etCanim bugünkü test negatifdi yineigneden sonra 14. Gündü. Yarin sabah erken gebelik testi yapacagim artik ondada birsey cikmazsa birdaha cikmaz. Bende belirti falanda yok olsa umudum olurdu ama hicbirsey yok. Sadece normal beyazimsi gibi sulu hafif kivamli akinti var biraz.
bu gibi cevaplar okadar umut veriyorki rabbim büyük ondan umudumu hiç kesmedim olack inşallah surecinizi lh degerinizii anlatirmisnzbebisiniz hayirli olsunBenimde lh yuksekti su an hamileyim darisi basina insallah
inşallah kuzum allah razı olsunAnldm canım hadi hayırlısı vesile olur insAllah
inşallah bulurum kuzum ya bakalim diaformin de etki edecek insalalh bu sefer olur tüm civarimdaki eczanelere sorucam gerekirse getirticemDoktoruma bende o igneyi sordum piyasada yok dedi canim insallah bulursun
36 saati beklenmese bence icerde kalıyor cunku spermKızlar iğneden öncede akıntım vardı şefaf yapışkan yumurta akı gibi. İğneden sonrada devam ediyor yumurtam erken çatlamaz inşallah 36 saat sonra dedi doktor diye bu geceyi pas geçtik çünkü
Bendr ayniyim hatta klomen yetmedi yumurta gelistirici igne yaptilar 2 taneBenimde yarin kontrolum var klomen kullandim gulmeyin ama 4. Ayim bolca stresim var:) insallah bebislerle geliriz.
çok az var daha tatlım 11. gunu tamaen bembeyaz olur sonrada bebis için koyulasir insallahKızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
Yani tamamrn etkinin bitmesine cok az kalmış dimi 14-15. Gun yaptgm testte daha belirgin olursa umutlanabilirim merak ettim nasil die tsk ederimçok az var daha tatlım 11. gunu tamaen bembeyaz olur sonrada bebis için koyulasir insallah
Kızlaaaar ben dayanamadm iğnenin etkisi gecmis mi die merak ettim test yaptım snrm geçmiş dimi bugün 9. Gün
Doktoruma bende o igneyi sordum piyasada yok dedi canim insallah bulursun