- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 33
-
- Konu Sahibi pinkhouse34
allah yardimcin olsun canım buarada bende 3 yıl olcak bebek isteyeli ovulasyon testi denedinmi hicBir sene oldu bebek isteyeli. Istanbuldayim ev hanımıyım çikolata kistim var onun dışında sorun yok. Yogun stres altındayım :)
ayy hadi topigimin ilk hamilesi sen olllBende 1 senelik evliyim pko var bende yeni klomen ve daha sonrasinda catlatma ignedi oldum 13. Gunum bekliyorum doktora gidecem pazartesi bakalim:)
Ayy tesekkur ederim insallahh yaa cook sagolayy hadi topigimin ilk hamilesi sen olll
inslalah canimmAyy tesekkur ederim insallahh yaa cook sagolinsallah hepimiz o duyguyu tafariz bir gun canim
Sagol canim test yapmaya devam ediyorum hala negatif. Insallah artik yarin azda olsa belli olur ikinci cizgikuzum naptin bugun seni soramadim hiç test yaptinmivuslatahasretim
inşallah kuzum kaç gün olduSagol canim test yapmaya devam ediyorum hala negatif. Insallah artik yarin azda olsa belli olur ikinci cizgi
En başından beri deniyorum canım ama olmayinca olmuyorallah yardimcin olsun canım buarada bende 3 yıl olcak bebek isteyeli ovulasyon testi denedinmi hic
Geldim cnmcanim sende gel buraya yeni topik yeni umutlarFit mutlu anne
6 yillik evliyim 5 yaşında bi kızımız var ve yaklaşık 15 aydır kardeş icin çabalıyoruz esimde bi sorun yok ben pcosum yumurta tembelligim varmış eylülde bi tane kesin bilgi kimyasalim var bu ay klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi ikilisini kullandm bugün 7. Gün bitti 8. Güne gectim değerlendiriyoruz hala gun aşırı bklm nasip edecek mi RabbimEvet tertemiz bir sayfa acalim tüm negatif düşüncelerimizi disarda birakip bu topikten iceri pozitif düşünceler ile girelim hanimlar bebek hayali ile yasayanlar dua ve cabalarimiz ile bu işin üstesinden gelecegiz inanıyorum evet hep bilgi hem sohbet alisverisi icin buyrun hepinizi bekliyorum batlari alalim..
isim,kaç yıllık ev misiniz,nezamandir bebek istiyorsunuz,sorununuz nedir,nerde yaşıyorsunuz,
kendimden basliyayim
5 yıllık evliyim istanbul da yasiyordum 5 ay oldu izmirdeyim ev hanimiyim sadcee lh yuksekligi var başka sorunmuz yok hiç cocugumuz yok ve deli gibi bir bebek.istiyoruz
bu ay klomen e baslayacagim yarın insalalh
♡♡♡ BAŞLANGIÇ ADET TARIHI-♡♡♡
pinkhouse34 = 01 ekim
Insallah iyi sonuclar cikar canim hayirlisiyla en kisa zamanda o guzel duygu hepimize nasil olsun:)Benimde yarin kontrolum var klomen kullandim gulmeyin ama 4. Ayim bolca stresim var:) insallah bebislerle geliriz.
Insallah iyi sonuclar cikar canim hayirlisiyla en kisa zamanda o guzel duygu hepimize nasil olsun:)
Üzülme canım daha vakit var bence hayırlısı olsun yoksa da Rabbim in vardır bi bildiği daha vakti değil demek ki devam edecek misin ilac tedavisineDaha yeni esim test getirmis yaptim ama sonuc negatif
Pazartesi doktora gidecek bakalim ne diyecekÜzülme canım daha vakit var bence hayırlısı olsun yoksa da Rabbim in vardır bi bildiği daha vakti değil demek ki devam edecek misin ilac tedavisine