- 23 Mayıs 2019
- 355
- 482
- 31
-
- Konu Sahibi pinkhouse34
Adetin kaçıncı günü başladınızKlomenim dün bitti bugün dr a gidicem inşallah bir sorun çıkmaz. Dua edin bana arkadaşlar.
3 ya da 5. Gun baslatiyorlar genelde ben 5. Gunu basladimAdetin kaçıncı günü başladınız
Vala o sorun bizde de var normalde istegimiz olsa da gorev gibi olunca insan modu düşüyorArkadaslar boyle planli iliski olunca esimi o moda sokmakta cok zorlaniyorum (sanirim biraz buyusu kaciyor bebek odakli oluyor diye etkileniyor) var mi bir oneriniz bitkisel falan zarari olmucak bisi... caksir tozu aldim ama hic kullanan bilmedigim icin korktum vermeye
Vala o sorun bizde de var normalde istegimiz olsa da gorev gibi olunca insan modu düşüyor
Erkekler de etkileniyor wma ya benm esim normalde cok isteklidir ama is boyle günlü zmnli olunca istek kaçıyorAh ah bana en cok stres yapan durum bu :) keske 24 saat iliski modunda bir kocam olsa
Canım eğer yumurta kalitesizse bence bekleme klomen sağlıklı yumurtalar oluşturuyor şansın artar ama bitkisel yöntemler varsa kalıtelenmesi için bilmiyorumKizlar merhaba. Bende katilmak istiyorum araniza.sizlere bisey danismak ostiyorum. 5 yillik evliyim. Son 1 senedir bebek istiyoruz. Bu 1 senede aralikta kimyasal gebeligim oldu. Sonra 3 ay adet gormedim. Pko oldugunu ogrendim. Sonr temmuzda tekrar hamile kaldim. Keseyi gordukten sonra dusuk oldu. Mecburi kurtajla alindi malesef. Bu ay yeniden denemeye basliyoruz. Doktorum yumurta kalitesiz oldugundan dusuk oldugunu soyledi. Muhtemelen klomen ve catlatma ignesi kullanicaz. Sorum su acaba bu ay tekrar denesem mi klomen falan kullanmadan yoksa direk ilaca baslasammi siz ne dusunuyorsunuz?
Yani bal tarcin corek otu icin yumurta gelistiriyor diyorlar. Bende 1 ay onu denesemmi diye bi dusundum. karar veremedim o yuzden sizlerin fikrini almak istedimCanım eğer yumurta kalitesizse bence bekleme klomen sağlıklı yumurtalar oluşturuyor şansın artar ama bitkisel yöntemler varsa kalıtelenmesi için bilmiyorum
Aynen güldüm bende ona güzel olmuş amaKonudan alakasız ama kız o nasıl başlık gılgamış destanı gibi
Bende duydum ama hiç denemedim açıkçası her kür herkese yaramıyor sanki ama bi deneyim dersen dene bence insAllah şifa olurYani bal tarcin corek otu icin yumurta gelistiriyor diyorlar. Bende 1 ay onu denesemmi diye bi dusundum. karar veremedim o yuzden sizlerin fikrini almak istedim
RABBİM nasip etsin insAllah cnm hayırlı olsunAynen güldüm bende ona güzel olmuş ama
Kızlar bu arada ben bugün catlatma iğnemi yaptım hayırlısıyla çarşamba da asilamam var ins
Amin sağol canımRABBİM nasip etsin insAllah cnm hayırlı olsun
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım3 ya da 5. Gun baslatiyorlar genelde ben 5. Gunu basladim
LH yüksekliğiniz nedir? Benin’de o yüksek yaEvet tertemiz bir sayfa acalim tüm negatif düşüncelerimizi disarda birakip bu topikten iceri pozitif düşünceler ile girelim hanimlar bebek hayali ile yasayanlar dua ve cabalarimiz ile bu işin üstesinden gelecegiz inanıyorum evet hep bilgi hem sohbet alisverisi icin buyrun hepinizi bekliyorum batlari alalim..
isim,kaç yıllık ev misiniz,nezamandir bebek istiyorsunuz,sorununuz nedir,nerde yaşıyorsunuz,
kendimden basliyayim
5 yıllık evliyim istanbul da yasiyordum 5 ay oldu izmirdeyim ev hanimiyim sadcee lh yuksekligi var başka sorunmuz yok hiç cocugumuz yok ve deli gibi bir bebek.istiyoruz
bu ay klomen e baslayacagim yarın insalalh
♡♡♡ BAŞLANGIÇ ADET TARIHI-♡♡♡
pinkhouse34 = 01 ekim
3.günü başladım. Dün kontrole gittim 12 mm bir yumurta varAdetin kaçıncı günü başladınız
ilk kullanimda genelde gunde 1tane 3.gun baslayarak 5gunluk veriliyor eger yumurta yeterince gelismezse diger ay tekrar 3.gun baslayarak sabah aksam olmaknuzere yine 5gun kullaniliyor klomen 5gunden fazla kullanilamazkızlar merhabalar. klomeni ilk defa kullananlar doktorunuz nasıl kullanmanızı söyledi.
Bnmde ilk kullanımım bu ay gunde 3 doz 8 gun kullandmilk kullanimda genelde gunde 1tane 3.gun baslayarak 5gunluk veriliyor eger yumurta yeterince gelismezse diger ay tekrar 3.gun baslayarak sabah aksam olmaknuzere yine 5gun kullaniliyor klomen 5gunden fazla kullanilamaz