Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Ovitrelle kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala o sorun bizde de var normalde istegimiz olsa da gorev gibi olunca insan modu düşüyor

Kizlar merhaba. Bende katilmak istiyorum araniza.sizlere bisey danismak ostiyorum. 5 yillik evliyim. Son 1 senedir bebek istiyoruz. Bu 1 senede aralikta kimyasal gebeligim oldu. Sonra 3 ay adet gormedim. Pko oldugunu ogrendim. Sonr temmuzda tekrar hamile kaldim. Keseyi gordukten sonra dusuk oldu. Mecburi kurtajla alindi malesef. Bu ay yeniden denemeye basliyoruz. Doktorum yumurta kalitesiz oldugundan dusuk oldugunu soyledi. Muhtemelen klomen ve catlatma ignesi kullanicaz. Sorum su acaba bu ay tekrar denesem mi klomen falan kullanmadan yoksa direk ilaca baslasammi siz ne dusunuyorsunuz?

Canım eğer yumurta kalitesizse bence bekleme klomen sağlıklı yumurtalar oluşturuyor şansın artar ama bitkisel yöntemler varsa kalıtelenmesi için bilmiyorum

Canım eğer yumurta kalitesizse bence bekleme klomen sağlıklı yumurtalar oluşturuyor şansın artar ama bitkisel yöntemler varsa kalıtelenmesi için bilmiyorum
Yani bal tarcin corek otu icin yumurta gelistiriyor diyorlar. Bende 1 ay onu denesemmi diye bi dusundum. karar veremedim o yuzden sizlerin fikrini almak istedim

Yani bal tarcin corek otu icin yumurta gelistiriyor diyorlar. Bende 1 ay onu denesemmi diye bi dusundum. karar veremedim o yuzden sizlerin fikrini almak istedim
Bende duydum ama hiç denemedim açıkçası her kür herkese yaramıyor sanki ama bi deneyim dersen dene bence insAllah şifa olur

Merhaba hanımlar bende buay 43 gunde adet oldum yarın hormon bakılcak dr tedavıye baslayalımmdedı muhtemelen yumurta gelıstırıcı ve catlatıcı ıgne verılıp takıpte olcam bır kaybım var bu 7.ay olcak olmayalı gelıstırıcı ve catlatıyı ılk kez dneeyecegım tecrubesızım ıns bırbırımızden yardım alarak hamıle kalırız

LH yüksekliğiniz nedir? Benin’de o yüksek ya

ilk kullanimda genelde gunde 1tane 3.gun baslayarak 5gunluk veriliyor eger yumurta yeterince gelismezse diger ay tekrar 3.gun baslayarak sabah aksam olmaknuzere yine 5gun kullaniliyor klomen 5gunden fazla kullanilamaz
Bnmde ilk kullanımım bu ay gunde 3 doz 8 gun kullandm ve 12 gunde 3 yumurtam olusmustu ikisi 14 mm bi tanesi 17 mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…