Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Ovitrelle kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam herkese adım damla 1.5 yıllık evliyim 1.5 yıldırda çocuk istiyoruz 2 kere başarısız klomen ve çatlatma iğne tedavisi oldum ama tutmadı. bu ay son kez denedim ve bu gün çatlatma iğnemi vuruldum inşallah bu sefer olur bu son hakkım

Normal canım senin ilacın dozu azdi sanki benim 12.günü iki tane 14 bi tane 17 mm yumurtam vardı ve catlatma ignesi verdi 🤷‍♀️
İnsAllah güzelce gelişir pazartesiye ilaca devam edecek misin
benimde ilk tedavimde 4 ikinci tedavimde 7 yumurtam vardı tutmadı bu ay 2 yumurtam oldu :) ilk gittiğimde 16-17 mm di doktorum 20 olmadan çatlatamayız dediği için klomene devam ettim ve bu gün kocaman 2 yumurtam çatlamaya hazır hale geldi :)

benimde ilk tedavimde 4 ikinci tedavimde 7 yumurtam vardı tutmadı bu ay 2 yumurtam oldu :) ilk gittiğimde 16-17 mm di doktorum 20 olmadan çatlatamayız dediği için klomene devam ettim ve bu gün kocaman 2 yumurtam çatlamaya hazır hale geldi :)
Bana niye erken verdi doktorum acaba ya 🤔 hayır olsun insAllah ne diyelim hepimiz pozitifi görelim insAllah

inşallah canım bilmem ki ben hiç erken çatlatılanı duyamıştım başka arkadaşlarımda 20-22 mm de çatladı
vala ben ilk kez oldugy icin bilmiorudm dolayısıyla hic sormadm doktora da insAllah vardr bi bildiği
17.yken verdi
Mi igneyi bana niye vermedi acaba:/
Verdi cnm ya da ben mi yanlış hatrliorm ki bu güzel işimizi görür dedi 17mm dedi die hatrliorm ama bklm hayrlisi vardr bi sebebi insAllah

Kacinci gunde catlatma igneni oldun canim adetten sayarsan? Benim 12. Gun yeterli gelmedi 16. Gun cagirdi igne icin

prolaktin progesteron ve Estradiol değerlerim için çarşamba kan vermiştim canım

Neden daha mi etkili pregnly dediğin ilac
Evet kuzum ya ben 5 kere klomen+femara+ovitrelle sadece 1 kere pregnly iğne kullanmıştı.m çok zor bulmustum kalçadan olan o iğne öne hamile kaldim ama 7 haftalikken düşük yaptım o yüzde simdi ondan alicam bilican nerede olsa bulucam inslaalh

Evet kuzum ya ben 5 kere klomen+femara+ovitrelle sadece 1 kere pregnly iğne kullanmıştı.m çok zor bulmustum kalçadan olan o iğne öne hamile kaldim ama 7 haftalikken düşük yaptım o yüzde simdi ondan alicam bilican nerede olsa bulucam inslaalh
Anldm canım hadi hayırlısı vesile olur insAllah

Evet tertemiz bir sayfa acalim tüm negatif düşüncelerimizi disarda birakip bu topikten iceri pozitif düşünceler ile girelim hanimlar bebek hayali ile yasayanlar dua ve cabalarimiz ile bu işin üstesinden gelecegiz inanıyorum evet hep bilgi hem sohbet alisverisi icin buyrun hepinizi bekliyorum batlari alalim..
isim,kaç yıllık ev misiniz,nezamandir bebek istiyorsunuz,sorununuz nedir,nerde yaşıyorsunuz, 🐺🐺🐺😍😙😙💖💖
kendimden basliyayim
5 yıllık evliyim istanbul da yasiyordum 5 ay oldu izmirdeyim ev hanimiyim sadcee lh yuksekligi var başka sorunmuz yok hiç cocugumuz yok ve deli gibi bir bebek.istiyoruz
bu ay klomen e baslayacagim yarın insalalh

♡♡♡ BAŞLANGIÇ ADET TARIHI-♡♡♡

pinkhouse34 pinkhouse34 = 01 ekim
Benimde lh yuksekti su an hamileyim darisi basina insallah 😁

X