Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Ovitrelle kullanan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilolu musun ki . Ben zayiflamaktan korktugum icinde biraktm ilaci
. Masalllah cok guclusun valla o ilaci kullananmaya devam ediosun insallah allah karşılığını verir kadin olmak cok zor

Kilolu musun ki . Ben zayiflamaktan korktugum icinde biraktm ilaci
. Masalllah cok guclusun valla o ilaci kullananmaya devam ediosun insallah allah karşılığını verir kadin olmak cok zor
evet malesef kiloluyim canm 112 kilodan dustum 101 e dahada vericem ve veriyorumda insalalh evet hemde çok zor herşey bizde bitiyor devam ediyorum evet mecburum yeterki bebegim gelsin her zorluga dayanirim çok kötü yan etkileri var evet ama sonu güzel bitsinde insalalh

Seni tebrik ediorum gercekten cok fedakar bi anne olacksn insallah daha simdiden belli

Canim ben son testi dün yaptim cuma sabah erken gebelik testiydi tek cizgi. Zaten hic belirti falanda yok baska test yapmiyorum adeti bekliyorum sali falan olmasi lazim insallah kist olusmamisdir. Adetin 3. Günü doktora gidecegim tekrar klomen ve ovitrelle isteyecegim belki bir defa daha denerim

kuzum hayirlisi olsun insalalh yıkılmak yok yola devam ben destekcinim bu süreçte ama bu defa pregnly iğne bulmaya calis

Bir buçuk yıllık evliyim ilk klomen kullanışım yarın son hapımı alıcam ve dört gün sonda doktora gidicez inşallah çocuğum yok ama olacak inanıyorum inandım hepimize Rabbim nasip edicek sabır
insAllah cnm ilac bittikten dört gün sonra mi gideceksin kontrole
1 yıllık evliyim k.maraşta yaşıyorum 8 aydır çocuk istiyoruz bende pko eşimde de hız problemi var anaokulu ögretmeniyim
Rabbim isteyip dileyen herkese versin kızlar insAllah hg

Bence yumurtalar haftasonu dun ya da bugun catladi gibi ... keske doktor haftasonu cagirsaydi calismiyor diye sanirim pazartesi dedi ama benim yumuslar bence o kdr bekleyemedi eger oyleyse kacirdiysam cok uzulcem o kadar klomen kullandim:/

Ignemide almistim ne guzel umarim bana oyle geliyordur sancisi daha erken basliyordur. Ama dun hem akintim hem hafif adet agrisi gibi agrim vardi....

Arkadaslar boyle planli iliski olunca esimi o moda sokmakta cok zorlaniyorum (sanirim biraz buyusu kaciyor bebek odakli oluyor diye etkileniyor) var mi bir oneriniz bitkisel falan zarari olmucak bisi... caksir tozu aldim ama hic kullanan bilmedigim icin korktum vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…