- 21 Ocak 2019
- 308
- 160
- 28
-
- Konu Sahibi pinkhouse34
Kilolu musun ki . Ben zayiflamaktan korktugum icinde biraktm ilaciah ah bi gorsen beni esime zor kahvalti hazırlıyorum midem bulaniyo çok kotu ama yeterki gelsin bebegim ben cekerim benim sorunum yumurtamin catlmamasi direnc gösteriyor oda insulunden dolayi yani kilo fazlaligi oldugu icin anca 4 kilo verdim ki devamda ediyorum 2 kilo kaldi 2li rakamlara dusmeme ve oncesinde 8 kilo vermsitim toplamda 12 kilo verdim devamda ediyorum.insallah bu ay umutluyum diaformini de kullaniyorum diye inşallah olur ya
evet malesef kiloluyim canm 112 kilodan dustum 101 e dahada vericem ve veriyorumda insalalh evet hemde çok zor herşey bizde bitiyor devam ediyorum evet mecburum yeterki bebegim gelsin her zorluga dayanirim çok kötü yan etkileri var evet ama sonu güzel bitsinde insalalhKilolu musun ki . Ben zayiflamaktan korktugum icinde biraktm ilaci
. Masalllah cok guclusun valla o ilaci kullananmaya devam ediosun insallah allah karşılığını verir kadin olmak cok zor
Seni tebrik ediorum gercektenevet malesef kiloluyim canm 112 kilodan dustum 101 e dahada vericem ve veriyorumda insalalh evet hemde çok zor herşey bizde bitiyor devam ediyorum evet mecburum yeterki bebegim gelsin her zorluga dayanirim çok kötü yan etkileri var evet ama sonu güzel bitsinde insalalh
çok tesekkurler canm benim rabbim nasip eder insalalh sagliklaSeni tebrik ediorum gercektencok fedakar bi anne olacksn insallah daha simdiden belli
Amin insallahçok tesekkurler canm benim rabbim nasip eder insalalh saglikla
Canim ben son testi dün yaptim cuma sabah erken gebelik testiydi tek cizgi. Zaten hic belirti falanda yok baska test yapmiyorum adeti bekliyorum sali falan olmasi lazimkuzum naptinvuslatahasretim
kuzum hayirlisi olsun insalalh yıkılmak yok yola devam ben destekcinim bu süreçte ama bu defa pregnly iğne bulmaya calisCanim ben son testi dün yaptim cuma sabah erken gebelik testiydi tek cizgi. Zaten hic belirti falanda yok baska test yapmiyorum adeti bekliyorum sali falan olmasi laziminsallah kist olusmamisdir. Adetin 3. Günü doktora gidecegim tekrar klomen ve ovitrelle isteyecegim belki bir defa daha denerim
umarım canim güzel haberlerle gel inşallahmeraba kızlar. 3. aşılamamı salı oldm. pzt çatlatma iğnesi vuruldm. 20 eylül tahlıl yptrcm. umarım iyi haberler veririz
insAllah cnm ilac bittikten dört gün sonra mi gideceksin kontroleBir buçuk yıllık evliyim ilk klomen kullanışım yarın son hapımı alıcam ve dört gün sonda doktora gidicez inşallahçocuğum yok ama olacak inanıyorum inandım hepimize Rabbim nasip edicek sabır
Merhaba 7yiildir evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz. Hatayliyim. Hiç çocuğum yok. Ne bende nede eşimde hiçbir sıkıntı yok. Bu 2ci klomen ve ovitrelle kullanacagim. Bat 17eylul. İnşallah hasta olmamda hiç kullanmama gerek kalmaz canım
Rabbim isteyip dileyen herkese versin kızlar insAllah hg1 yıllık evliyim k.maraşta yaşıyorum 8 aydır çocuk istiyoruz bende pko eşimde de hız problemi var anaokulu ögretmeniyim
İyi düşünelim canım inşAllah kaçırmamissindr değerlendiriyor muydunuz pekiIgnemide almistim ne guzel umarim bana oyle geliyordur sancisi daha erken basliyordur. Ama dun hem akintim hem hafif adet agrisi gibi agrim vardi....
İyi düşünelim canım inşAllah kaçırmamissindr değerlendiriyor muydunuz peki
Hadi hayırlısı canımCtesiyi degerlendirdik cnm