Bende denedim klomen ile sadece 1 tane yumurtam oluştu denedik üst üste en son gecen sene aralıkta aşılama denedim ondada sadece 1 yumurtam oluşmuştu oda tutmadı aralık sonrasıda gitmedim doktora ovulasyon testi aldım kendim deneyecegim die ocak ayındada hiç düşünmedim cünlü para biriktirip nisanda tüp bebek başlayalım dedik ocakta hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden adet oldum ovulasyon ile yumurtlama tarihime baktım doktorun verdiği tarihle aynıydı şubatta yine kendiliğinde adet oldum 28 subattı en son adet tarihim 11 inde yumurtan catlıyor demişti doktor memlekette oldugum için söylediği tarihi kaçırdım 13 martta geldim memleketten eşim cok hastaydı hatta zorla brilikte oldum eşimde o günden sonra eşimin gribi 2 hafta sürdü birlikte olamadık o gün hamile kalmışım ve doktor gec döllenme dediBende aynen oyleyim cnim.2kere asilama oldum tutmadi.klomen ise yaramadi.cok uzuluyorum.4yillik evliyim 2yil oldu isteyeli..yumurtlama yokmus doktor oyle dio.tembelmis.senin nasil oldu ???
Bende denedim klomen ile sadece 1 tane yumurtam oluştu denedik üst üste en son gecen sene aralıkta aşılama denedim ondada sadece 1 yumurtam oluşmuştu oda tutmadı aralık sonrasıda gitmedim doktora ovulasyon testi aldım kendim deneyecegim die ocak ayındada hiç düşünmedim cünlü para biriktirip nisanda tüp bebek başlayalım dedik ocakta hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden adet oldum ovulasyon ile yumurtlama tarihime baktım doktorun verdiği tarihle aynıydı şubatta yine kendiliğinde adet oldum 28 subattı en son adet tarihim 11 inde yumurtan catlıyor demişti doktor memlekette oldugum için söylediği tarihi kaçırdım 13 martta geldim memleketten eşim cok hastaydı hatta zorla brilikte oldum eşimde o günden sonra eşimin gribi 2 hafta sürdü birlikte olamadık o gün hamile kalmışım ve doktor gec döllenme dedi
Bende denedim klomen ile sadece 1 tane yumurtam oluştu denedik üst üste en son gecen sene aralıkta aşılama denedim ondada sadece 1 yumurtam oluşmuştu oda tutmadı aralık sonrasıda gitmedim doktora ovulasyon testi aldım kendim deneyecegim die ocak ayındada hiç düşünmedim cünlü para biriktirip nisanda tüp bebek başlayalım dedik ocakta hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden adet oldum ovulasyon ile yumurtlama tarihime baktım doktorun verdiği tarihle aynıydı şubatta yine kendiliğinde adet oldum 28 subattı en son adet tarihim 11 inde yumurtan catlıyor demişti doktor memlekette oldugum için söylediği tarihi kaçırdım 13 martta geldim memleketten eşim cok hastaydı hatta zorla brilikte oldum eşimde o günden sonra eşimin gribi 2 hafta sürdü birlikte olamadık o gün hamile kalmışım ve doktor gec döllenme dedi
Klomen tedavisi sırasında zaten doktor yumırtlama zamanımı ve çatlama zamanını yaklaşık söylüyor onun dediği tarihlerde yaptım ovülasyon tsstini ona göre yaptım doktorun verdiği tarihlerlede tuttu birde sanırım psikolojim rahattı ondanda kaynaklandı kendimi inandırdım tüp bebek olmadan olmayacak beneğim die sanırım psikolojik olarakda sadece tüp bebek düşündüğüm için birde nette benim gibi cok hikaye okudum tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalan insanlar bizim ailede ırsı bu arada annemde 11.senesinde bebek sahibi olabilmiş ve klomen vs o zaman olmadıgı için sebepsiz kısır demişler annemePeki nasil olduda ilac icmeden adet olamaZken 2ay kendi geldi??nasip iste zamani gelmis demekki.peki yumurtlamani ovulasyon testi ile mi ogrendin???
Klomen tedavisi sırasında zaten doktor yumırtlama zamanımı ve çatlama zamanını yaklaşık söylüyor onun dediği tarihlerde yaptım ovülasyon tsstini ona göre yaptım doktorun verdiği tarihlerlede tuttu birde sanırım psikolojim rahattı ondanda kaynaklandı kendimi inandırdım tüp bebek olmadan olmayacak beneğim die sanırım psikolojik olarakda sadece tüp bebek düşündüğüm için birde nette benim gibi cok hikaye okudum tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalan insanlar bizim ailede ırsı bu arada annemde 11.senesinde bebek sahibi olabilmiş ve klomen vs o zaman olmadıgı için sebepsiz kısır demişler anneme
Canım ben klomen tedavisini bıraktım 2 ay sonra kendiliğinden olduCanim anlamadim simdi ben senin klomenlemi oldu yani?doktor soledi zamanini demissin yaa
Canım ben klomen tedavisini bıraktım 2 ay sonra kendiliğinden oldu
Canım orası mevlanın işi ilaçsız geldi kendiliğinden bişi yapmadım rabbim demekki zamanıjıno zaman kıldı veya daha önce kullandığım ilaçlar düzenledi hormınları değiştirdi bilemiyorumPeki adetin nasil geldi kendiliginden??
Canım orası mevlanın işi ilaçsız geldi kendiliğinden bişi yapmadım rabbim demekki zamanıjıno zaman kıldı veya daha önce kullandığım ilaçlar düzenledi hormınları değiştirdi bilemiyorum
Tabikide Rabbim herkese nasip etsin inşallah ama uzun süre tedavi görüyorsan kendine bi zaman ver ve cocuk işini bir iki ay ertele derim hem kafan hem psikolojin hemde vucudun bi dinlensinAynen cnim Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.bizlerede dua et ne olur;(
Canım orası mevlanın işi ilaçsız geldi kendiliğinden bişi yapmadım rabbim demekki zamanıjıno zaman kıldı veya daha önce kullandığım ilaçlar düzenledi hormınları değiştirdi bilemiyorum
Tabikide Rabbim herkese nasip etsin inşallah ama uzun süre tedavi görüyorsan kendine bi zaman ver ve cocuk işini bir iki ay ertele derim hem kafan hem psikolojin hemde vucudun bi dinlensin
O zaman tüp bebeği bi dene derim bende nisanda hemüle oldugumu öğrendiğim hafta sonu için randevu almıştım tüp bebek için tedavi başlayacaktı kısmet persembe regaip kandilinde öğrwndim hamileliğimiAynen cnim Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.bizlerede dua et ne olur;(
Oylede cnim.kendi kendime bile adet olamazken ;((nasil erteliyim?yasta gidiyor.en son asilamam mayista oldu.onumuZdeki ay gidicem endokrine
Biraz gec olcak canm ama bn kullanıorum ikisinide klomeni dewlet karşılıo ama iğneleri karşılamıo malesefcanım klomen ve çatlatma iqnesi pahalımı...ve sgk kaşılıyormu?
ayyy canım evet geçmiyor o günler bişey kalmadı azcık daha sık dişini inşallah alıcaz senden güzel haberi 9 unda hemen yap çıkar ben pyro cıhını yaptım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?