- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Canım bence bi mola ver ben ilaca mole verdim gecen ay hamile kaldım yine yumurta zamanıma dikkat ettim ama kasmadım cok fazla olur olur olmaz olmaz dedim psikolojim rahatto yaniKizlar bu ayda olmadi yeniden tedaviye devam
Benim drigne öncesi ve sonsindaki iliski onemli doyor ve ayaklarini havaya kaldi ben 4 audir olmuyo yapiyorumdaKimse yok mu ?
Canim benim dr bisey demwmisti ama yaptiranla o 2 hafta boyunca yat diyolar agir bisey yapma ve kendini sicak tut diolar iloakiden sonra da beline yastik koy yarim saat filan ayayklarin havada olsun bu yastikla ayaklar havada olmasini dr demisti bana insallah olir canim hayirli guzel haberini duyariz insallahKimse yok mu ?
pconun kesinlikle kilo ile alakası var 2 yıllık evliyim ve evlendikten bir kaç ay sonra 10 kiloya yakın kilo aldım adetlerim hep uzadı 2-3 ayda bir olmaya başladı. Eski kiloma geri dönünce düzelme oluyordupco nun kilo almam ilede alakası olabilirmi
Sonuç ne oldu merak ettm bnde ayni tedaviyi görüyorm dabirçok konu var bu başlıkla ilgili ancak okudum çoğunu ama sorularıma tam yanıt almadım bana yardımcı olursanız arkadaşlar 2 yıl dır evliyim hatta bugün evlilik yıldönümüm :):):): 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum doktora gittim rahim filmi çekindim ve yumrtlama takibim yapılıdı yumurtlama olmuyormuş kist yok ancak pco lu gibi davranıyomuş vücudum
ben bu ay adetimin 5. günü günde 2 tane 5 gün klomen kullandım ve sol yumurtalığımda 15 m tek yumurta oluştu doktor ertesi gün çatlatma iğnesi vurunmamı söyledi bende dün vurundum iğnemi hala ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok acaba tek yumurta olduğu için mi ağrı yapmadı vede tek yumurta az değil mi acaba şansım varmı ne eşimde ne rahimimde nede tüplerimde sorun var tek sorun hormonlarım ve troid hastasıyım 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum oda normal değerlerde şimdi perşembe doktora gidicem bakalım yumurtlama istediğimiz gibi gerçekleşmiş mi die bakıcaz dedi bana yardım cı olun arkadaşlar tek yumurtayla hamile kalanınız var mı: nedense içimde en ufak bir heyecan yok sanki olmıcakmış gibi gene her ay beklemek ne kötü ((allah dermansız dert vermesinde gerisi onun izniyle olur... amaaaa beklemek istemiyorum artık ((
Canım ben pco hastasıyım 7 ay tedavi gördüm klomen kullandım olmadı aşılamada yaptırdım gene olmadı tedaviyi bırakıp skkıldım bıraktıktan 2 ay sonra hamiş kaldım :) 9. Ayımdayım suan ay sonu bebişim doğucak inşallahSonuç ne oldu merak ettm bnde ayni tedaviyi görüyorm da
Canım ben pco hastasıyım 7 ay tedavi gördüm klomen kullandım olmadı aşılamada yaptırdım gene olmadı tedaviyi bırakıp skkıldım bıraktıktan 2 ay sonra hamiş kaldım :) 9. Ayımdayım suan ay sonu bebişim doğucak inşallah
Evet canım bende tarnusol sanırım öle bi ilaç kullandım birde promulut sanırım adet olması için ilaç kullandım adet oldum klomen kullandım sürekli öle denedimTebrikler cnm .bende pkoyum.klomen ve asilama denedim banada nasip olmadi.ama benim adetim kendi gelmiyo illa hap icmem gerekli.senindemi boleydi adetin?
Evet canım bende tarnusol sanırım öle bi ilaç kullandım birde promulut sanırım adet olması için ilaç kullandım adet oldum klomen kullandım sürekli öle denedim
İlla hapla geliyordu evlenmeden öncede ilk adetim 22 yaşında kendiliğinden oldu yılda 2 defa kendisi oldu 25 yaşına kadar toplamda 6 defa adet gördüm ;( sonra kadın doğum hapı kullandım evlenene kadar hap kullanmadan adet olamadımYani tarlusal kullanmadan adet olamazmiydin?kendi gelirmiydi adetin yoksa illa hapmi icerdin?
İlla hapla geliyordu evlenmeden öncede ilk adetim 22 yaşında kendiliğinden oldu yılda 2 defa kendisi oldu 25 yaşına kadar toplamda 6 defa adet gördüm ;( sonra kadın doğum hapı kullandım evlenene kadar hap kullanmadan adet olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?