- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
merhaba,sayfan ilgimi çekti yorum yazmak istedim;tabiki tek yumoşla gebelik olur,geliştirici kullanınca aslında 2 den fazlası sakıncalı çoğul gebelik açısından.çatlamadığından endişe etmişsin ateş ölçme yöntemini dene bununla ilgili topik var bak istersen.vücut ısın yumurtlama olduğunda çatlama öncesine göre biraz artar ve yüksek devam eder,gebelik oluşursa yüksek kalır,oluşmamışsa ısın düşer ve regli olursun.umarım bebişin çok bekletmez bol şans
bu arada sana söyledikleri şöyle bişey olabilir, kız geni taşıyan spermler dayanıklı olurmuş yumurta çatlamadan önce ilişki olduğunda onlar dayanıklı olduğundan kız bebek olma olasılığı fazla derler.erkek geni taşıyan spermler de hızlı olurmuş çatlama dönemine denk gelirse kız geni taşıyandan hızlı ulaştıklarından erkek bebek olurmuş amaaa "muş"hepsi.Allah hayırlı evlat sahibi olmak nasip olsun hepimize...
tşk ederim yorumun için birde benim ateşim her ilişkiden sonra artıyor bu yüzden ne zaman yükselip ne zaman artığını nie arttığını ayırt edemiyorum peki ilşkiden sonra ateşimin yükselmesi normal mi