- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Kisiye gore degisiyor benim igneden sonra hep oldu ilk gun cok agrim oldu pda catladigini gosyeriyor 14. Gunde adet oldum o gune kadarhafif agri hep olduinş. bu sefer olr benm iğneden sonra 5. günümde bugün hala hafif ağrım varda ne kadar sürüyor diye merak ettim
bnm de ilk ve ertesi gün oldu şimdilerde hafif vrKisiye gore degisiyor benim igneden sonra hep oldu ilk gun cok agrim oldu pda catladigini gosyeriyor 14. Gunde adet oldum o gune kadarhafif agri hep oldu
bnm de o kadar gitmiştir bu ayBenim total de bu ay 400 TL herşeyi hesaplayinca sgk var ama bunda faydası yok maalesef
İyi catladigini gostetiyomus agri drum öyle demistibnm de ilk ve ertesi gün oldu şimdilerde hafif vr
inş. öyledr bebek olmasa bile en azından adet görebileyim en başa dönmeyim diyeİyi catladigini gostetiyomus agri drum öyle demisti
benim bu ayyasım 33 amh degerım 0,49 fsh 6,04 cıktı tup bebege basladım bu ay ıgnenın 4 gunu ne sagda ne solda yumurta vardı e2 26 ydı sonra ıgnenın 7 gunu gıttım sagda 10 mm bır yumurta vardı e2 40 dı bugun gıttıgımdede e2 88 yumurtada 12,8 mm olmus carsamba tekrar kontrol var sızce bu yumurtayla toplamaya gıdılırmı tek yumurtayla ve ılerleme 11 gune gore kotumu sızce bu tedavı sonlanırmı
Yumurta olusuyor ama buyumuyorbnde de var neden olmadı peki yumurta mı oluşmuyo
hım klomen geliştirmeye yardımcı oluyorYumurta olusuyor ama buyumuyor
Evet canim bakalim kismet ne zamana artikhım klomen geliştirmeye yardımcı oluyor
Hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmazKizlar doktor tedaviyi kesti. Ilac ile regl olcam ama tarlusal degil farkli bir sokturucu verdi. Regl olduktan sonra tedaviye devam
geliştirmek için iğnelerde oluyor onlar daha etkilidr belki ondan verirebilirKizlar doktor tedaviyi kesti. Ilac ile regl olcam ama tarlusal degil farkli bir sokturucu verdi. Regl olduktan sonra tedaviye devam
Insallah canim bekleyecez baska yapilabilecegim yokHayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz
hepimiz öyle canm elimizden bişey gelmiyo bekliyoruz işte rabbim hayırlısını nasip etsinInsallah canim bekleyecez baska yapilabilecegim yok
Yok canim klomene devam igne vermedigeliştirmek için iğnelerde oluyor onlar daha etkilidr belki ondan verirebilir
Aynen oyle canim zamanla yaklasiyoruz hamilelige belkide hersey hemen olsun istedigim icinhepimiz öyle canm elimizden bişey gelmiyo bekliyoruz işte rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?