- 30 Kasım 2015
- 312
- 134
- 23
3 yada 4 ay klomen veriyolar herhalde olmazsa öyle yapabilirYok canim klomene devam igne vermedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yada 4 ay klomen veriyolar herhalde olmazsa öyle yapabilirYok canim klomene devam igne vermedi
hepimiz öyle sabırsızlanıyoruzAynen oyle canim zamanla yaklasiyoruz hamilelige belkide hersey hemen olsun istedigim icin
Igneyi doktor bilerek vermiyor maddi acidan dolayi cok pahali devlet karsilamiyor3 yada 4 ay klomen veriyolar herhalde olmazsa öyle yapabilir
Aynen canim her ay olumlu dusunuyoruz sonrasi hayal kirikligihepimiz öyle sabırsızlanıyoruz
hım anladım sen klomeni günde kaç kez içtinIgneyi doktor bilerek vermiyor maddi acidan dolayi cok pahali devlet karsilamiyor
bnm ilk deneme ama öyle olacak gibi bi his var bazen olumlu düşünüyorum bazen olumszaslında hiç düşünmemek lazm ama olmuyor işteA
Aynen canim her ay olumlu dusunuyoruz sonrasi hayal kirikligi
Gunde uc kez aliyorum. 6 doz toplamhım anladım sen klomeni günde kaç kez içtin
ağrınız çatlamadan dolayı olmuştur.doktorum 36. saatte dedi bir gün ara gider gün dedi hep gün aşırı dedi ama bn öyle yapmadm zaten çatlamadan sonra bir gün yaşaya biliyo br gün ara verirsem ölmş olur diye o 2 gün üst üste olmalı diye düşündüm öyle yaptım yanlış mı oldu doğrumu oldu bilmiyorumCatlatma ignesinden sonra 36 saat sonra ilişki oldu. Bugün şah kasığimda baya ağrı var. Bugünde ilişki olmalı mı? Size doktor ne demişti? Kafam karıştı
Mantıken bende bu akşam yine olmalı diyorum ama üst üste ilişki sperm kalitesini de etkilemez mi ki ... of kafam bi milyonağrınız çatlamadan dolayı olmuştur.doktorum 36. saatte dedi bir gün ara gider gün dedi hep gün aşırı dedi ama bn öyle yapmadm zaten çatlamadan sonra bir gün yaşaya biliyo br gün ara verirsem ölmş olur diye o 2 gün üst üste olmalı diye düşündüm öyle yaptım yanlış mı oldu doğrumu oldu bilmiyorum
evet etkiliyo ama 36. saatte çatladığını düşünürsek sadece bir gün yaşıyo o da ara verilen gün de bitiyor diğer gün ilişki olsa da yumurta ölmş oluyor zaten diye düşünerek öyle yaptım bn ama sizi etkilemek istememMantıken bende bu akşam yine olmalı diyorum ama üst üste ilişki sperm kalitesini de etkilemez mi ki ... of kafam bi milyon
Kimse birşey yazmıypr artık herkes beklemede sanırımkızlar ne var ne yok bakalım
doğrudur canım belkideKimse birşey yazmıypr artık herkes beklemede sanırım
hadi hayırlısı olsun inşallah bugun hürmetine bol bol dua edelim bende bugun aşılamam 10 gün gecti dayanamadım kan verdim :) yarın öğleden sonra alıcamgünaydın kızlar hayırlı kandiller diliyorum. dün doktor kontrolüm vardı sağ yumurtalığımda 13 mm bir yumurtam olmuş. geç yumurtluyormuşum yarın kontrolüm var bakalım
inşallah canım hayırlı haberleri alırsın :) dualarım seninlehadi hayırlısı olsun inşallah bugun hürmetine bol bol dua edelim bende bugun aşılamam 10 gün gecti dayanamadım kan verdim :) yarın öğleden sonra alıcam
bugun tüm bebek isteyenlere dua edelim bol bol bende senin için dua edecegim inşallah güzel haberlerialırızinşallah canım hayırlı haberleri alırsın :) dualarım seninle
saol canım benim aklımda dilimde hep dua var Rabbime yalvarıyorum. bizi muhakkak boş bırakmayacak :)bugun tüm bebek isteyenlere dua edelim bol bol bende senin için dua edecegim inşallah güzel haberlerialırız