tşk ederim canım çok şükür ben bunu yazdığım ay hamile kaldım şuan kızım yanımda oynuyor dayısıyla dünyaya geli de 8.5 aylık oldu bile :)Canim bende hormon hastasiyim yillArca dogum kontrol kullandim ve senin gibi yumurtlamam yoktu. Ayni sekilde ilacla sol yumurtaligimda sadece 1 yumurta olustu ertesi gunu aksam 7de ignemi vurdum bi sonraki gun gece iliski oldu su an 2 aylik hamileyim icini ferah tut. Agrida kisiye gore degisiyor ben iliskiden sonraki 2 gun agri yasadim o kadar.
çTLAMIŞTIR HİSSETMEMİŞSİNDİR birde 19 mm lik yumrtan varken niye 36 saat ileriye attıki ilişkiyi öenmli değil çatladıktan sonra 1 gün duruyor yumurtaarkadaşlar mrb.ben polikistik overim.bu ay serephone verdi doktorum günde 2 tane kullandım.adetimin 12.günü yani ctesi doktora gittm sol tarafımda 19 mmlik yumurtam oluşmuştu diğer yumurtalar 10 mm de kalmve doktor bunu kaçırmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi. ctesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten vuruldum.doktor 36 saat sonra ilişki dedi bu 3.günüm hiçbir belirti yok kasık ağrısı filan.yumurtam çatlamamış olabilirmi normal bir durum mu?
tşk ederim canım çok şükür ben bunu yazdığım ay hamile kaldım şuan kızım yanımda oynuyor dayısıyla dünyaya geli de 8.5 aylık oldu bile :)
çTLAMIŞTIR HİSSETMEMİŞSİNDİR birde 19 mm lik yumrtan varken niye 36 saat ileriye attıki ilişkiyi öenmli değil çatladıktan sonradan 1 gün duruyor yumurta
Hahahah cok iyi yaaa allah bagislasin canim ben tarihe dikkat etmedim ayy cok güldüm)
Canim ben ayni yontemle hamile kaldim ve sadece 1 yumurtam olusmustu bende pcosluyum hemde 8 yildir tedavi görüyorum. Benim sadece iliskiden sonraki iki gun kasigimda kasilmalar ve batmalar olmustu sonra hic bir his olmadi adet gunume 2 gun kala idrara cikislarim artti ve sigaradan tiksindim adetim 2 gun gecince test yaptim hamileydim.darisi basina olsun inşallah. .agrilar oyle cok yogun olmuyor senin aci eşiğinle alakali kafani takma bence simdi bekle adetin 3 gun gecince test yap ilk idrarinla
Hic bilmiyorum ki 36saat sonra catlicak dedi.bizde dediğini yaptik bide bu gecede yaramazlik yaptik.yani 2gun arz arda oldu bundan sonra 1gun arayla olucak.bklm hayirlisii olmazsa bi ay sonra farklı deneriz.peki 19mm le ayni gün çatlar mi yumurta sen Nasil biliyorsuncanim ?
Simdi içim rahatladi bak iste :)elimizden geleni yapiyoruz gerisi Rabbime kaliyor.ne güzel ya Allah saglik sihhatle büyütmeyi nasip etsin.bnimde ilk ignem inşallah bnimde bu ay tutar..[/QUOTE
inşallah
Tedavi goren catlatma ignesi olan arkadaslar gelismeleri yazsaniz da bilgilensek
Mrh canim bende ilk kez klomen ve catlatma ignesi vuruldum vurulduktan sonra agrim oldu ama artik agri yok bugun 23 gunum 7 mart adet gunum gelismelerden haber ederim seneedeee durumlar nasil:)
Tedavi goren catlatma ignesi olan arkadaslar gelismeleri yazsaniz da bilgilensek
iğne yapılalı 48saat oldu şimdi hafif sancım var acaba yeni mi çatlıyor ki?bişey sormak istiyorum yumurta çatladıktan sonra vücutta ne kadar süre canlı kalıyordu?[/QUOTE
arkadasim igneden sonraki kacinci gunun nasil gdyor degisik lik var mi
yumurta çatladıkta 12_24 saat canlı kalabiliyormuş AĞRININ OLDUĞU GÜN GENELDE YUMURTA ÇATLARMIş bnimde 3. günü çok ağrım vardıı o günü iyi değerlendirseydiniz canım
arkadaşlar bnde tedavi görüyorum geçen cumartesi öğlen çatlatma iğnesi oldum ilk gün ve ertes günü bişey yoktu ama dün akıntım ve kasıklarımda sancı vardı gün boyu sanırım yumurta dün çatladıı umarım bu ayy hamile kalırımm
Igne 36saat de etki ediyor diyorlar normalde senin de catlamis demek benim hic agrim olmamisti sen şanslsın iyi degerlendir gunleri:))
Gelismeler iii yine bildirirsen sevinirimm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?