- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
hakkında hayırlısı inş aşılamada hemen sonuç alırsınAdet oldum yarn dk gdyrum asilama ya baslanacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkında hayırlısı inş aşılamada hemen sonuç alırsınAdet oldum yarn dk gdyrum asilama ya baslanacak
evet yeni çatlıyor :) iyi değerlendir 1 gün diye biliyorumiğne yapılalı 48saat oldu şimdi hafif sancım var acaba yeni mi çatlıyor ki?bişey sormak istiyorum yumurta çatladıktan sonra vücutta ne kadar süre canlı kalıyordu?
yapın yapın allah nasip eder inş stres yapmayın hayırlısı ise olsun 10 gün sonra testte rahat çıkar :)biz elimizden geleni yapıyoruz :) ötesi nasip kısmet artık
nasıl geçecek bu 10 gün düşünmeden :)
Canim ben de tedavi goruyorum gecen ay igneden sonra agri sanci olmadi sadece bir hafta migdem bulandi o kadar sende igneden sonra ne gibi degisiklikler oldu sende bildirirsen sevinirim
canım bu benim 3.iğne yaptırışım geçen aylarda iğneden sonra acaip kasık ağrısı vs..olmuştu iştahım açılmıştı..Bu iğnede çok fazla ağrım sancım olmadı ve şuan hiç bi belirti yok
bende adetliyken maydanoz kaynatıp içmiştim 3-4 günBenimde 3.olacak suan klomen kullanyorum da ayri olarak corek otu bal karsimi yapiym bu ay bakalm fark olacak mi
Onun ilthba faydasi cok da tedavi suresince zararli olabilir canim etkisi gecmezse dusuge sebeb oluyor allhm bizm de yuzumuzu guldursunbende adetliyken maydanoz kaynatıp içmiştim 3-4 gün
Onun ilthba faydasi cok da tedavi suresince zararli olabilir canim etkisi gecmezse dusuge sebeb oluyor allhm bizm de yuzumuzu guldursun
Merhaba kızlar ben adetin 22. Günü yumurtluyorum doktorum takip yapıyor ama klomensiz önce bir kaç ay böle bakalım dedi geç yumurtladığım için hemen ilaca mı başlasa aslında bilemedim doktor normalini deniyor sanırım.
iğne yapılalı 48saat oldu şimdi hafif sancım var acaba yeni mi çatlıyor ki?bişey sormak istiyorum yumurta çatladıktan sonra vücutta ne kadar süre canlı kalıyordu?[/QUOTE
arkadasim igneden sonraki kacinci gunun nasil gdyor degisik lik var mi
birçok konu var bu başlıkla ilgili ancak okudum çoğunu ama sorularıma tam yanıt almadım bana yardımcı olursanız arkadaşlar 2 yıl dır evliyim hatta bugün evlilik yıldönümüm :):):): 2 senedir çocuk sahibi olamıyorum doktora gittim rahim filmi çekindim ve yumrtlama takibim yapılıdı yumurtlama olmuyormuş kist yok ancak pco lu gibi davranıyomuş vücudum
ben bu ay adetimin 5. günü günde 2 tane 5 gün klomen kullandım ve sol yumurtalığımda 15 m tek yumurta oluştu doktor ertesi gün çatlatma iğnesi vurunmamı söyledi bende dün vurundum iğnemi hala ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok acaba tek yumurta olduğu için mi ağrı yapmadı vede tek yumurta az değil mi acaba şansım varmı ne eşimde ne rahimimde nede tüplerimde sorun var tek sorun hormonlarım ve troid hastasıyım 1,5 yıldır ilaç kullanıyorum oda normal değerlerde şimdi perşembe doktora gidicem bakalım yumurtlama istediğimiz gibi gerçekleşmiş mi die bakıcaz dedi bana yardım cı olun arkadaşlar tek yumurtayla hamile kalanınız var mı : nedense içimde en ufak bir heyecan yok sanki olmıcakmış gibi gene her ay beklemek ne kötü((allah dermansız dert vermesinde gerisi onun izniyle olur... amaaaa beklemek istemiyorum artık ((
arkadaşlar mrb.ben polikistik overim.bu ay serephone verdi doktorum günde 2 tane kullandım.adetimin 12.günü yani ctesi doktora gittm sol tarafımda 19 mmlik yumurtam oluşmuştu diğer yumurtalar 10 mm de kalmve doktor bunu kaçırmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi. ctesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten vuruldum.doktor 36 saat sonra ilişki dedi bu 3.günüm hiçbir belirti yok kasık ağrısı filan.yumurtam çatlamamış olabilirmi normal bir durum mu?
Senn adina çok sevindim hayirlisii olsun.ayyy boyle okuyunca heyecan yapıyorum.ama benim ilk iliski dun gece oldu hala bi belirti olmaması bni düşündürüyor.cnku okuduğum kadariyla yumurta catlarken kasikta batmalar olmuş birçok kişide.fakat bnde hicbisey yok Rabbim bana da ve isteyen herkese nasip eder insss.