Yükledim canım bu erken gebelik testi 9. Günde yaptığımdırEvet var nasıl yükleyebilirim hayali çizgi çıkan var
İşte dedim ya zaten 1 2 saat sonra çıktıYa bu marka doğruyu çıkarmıyor. Muhtemelen test negatif kuruma çizgisi bu.
Sibel canım ne oldu sonucun çıkmadı mıSağlık ocağında verdim yarın alacam sonucu ama ebe dedi %90 var dedi. Sen ne zamn iğneyi vurdun kacıncı günündesein
Canım sen ne yaptın test falan yaptın mı geneArkadaşlar 1 Haziran son adet tarihim pco olduğumu öğrendim ve bu ay doktor kontrolünde Klomen ve ovitrelle kullandım, ayın 14ünde muayeneye gittiğimde sağ ve sol tarafta birer tane 19 mm yumurtam gelişmiş. ayın 15inde ise ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım bu gün sağ kasığımda batma hissi yada gaz sıkışması var tam tanımlayamıyorum, aranızda bu tedavi yöntemiyle hamile kalan var mı varsa süreci benimle paylaşabilir misiniz? Bunu sıkıntılı stresli bir yolculuk olarak geçirmektense daha pozitif geçirmeyi tercih ederim o yüzden sizde başınızdan geçenleri yazarsaniz mutlu olurum
Bnde şans mı var ki. Tüm kan değerleri çıktı ama beta HCG cıkmamış daha. Bugun yine yaptım. Doktor da dedi idrarda çıktıysa kesin var. Hersey bayram sonuna kaldı artıkSibel canım ne oldu sonucun çıkmadı mı
Sende bugun bi test yapsana canm az da olsa belli olur 12. GünSibel canım ne oldu sonucun çıkmadı mı
Bu testi bugün mü yaptın hade insllah bebeğin senledirBnde şans mı var ki. Tüm kan değerleri çıktı ama beta HCG cıkmamış daha. Bugun yine yaptım. Doktor da dedi idrarda çıktıysa kesin var. Hersey bayram sonuna kaldı artık
Evde bi test var yapayım bari onuda olmasa ne yapalımSende bugun bi test yapsana canm az da olsa belli olur 12. Gün
Ama beta neden çıkmadı ya şansa bakBnde şans mı var ki. Tüm kan değerleri çıktı ama beta HCG cıkmamış daha. Bugun yine yaptım. Doktor da dedi idrarda çıktıysa kesin var. Hersey bayram sonuna kaldı artık
Evet cnm bugun yaptm 16. Gün bugün deBu testi bugün mü yaptın hade insllah bebeğin senledir
Güzel haberinin bekliyorum cnmAma beta neden çıkmadı ya şansa bak
İnşallah canım hayırlısı ile saat 4 5 gibi yaparım insallah şu an evde değilimGüzel haberinin bekliyorum cnm
Güzel haberinin bekliyorum cnm
Maalesef negatif canım
Ümidini kesme canm bide 2 gün snra yap biMaalesef negatif canım
Şahsen biraz olumsuz bakıyorum olsa çıkardı bugün bence az da olsa ama kasık ağrım var daha aradaÜmidini kesme canm bide 2 gün snra yap bi