- 12 Haziran 2023
- 118
- 15
- 29
Canım hayırlı olsun bu iğne etkisi olamaz mümkün değildir bariz belli gebesin hemen kan verDünden beri yaptıklar. Ertesi gün iğneyi yaptırdı. İğneninde 2. Ve 3. Günü ilişki oldu. Aynı 8 ine yapmuştım iğneyi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun bu iğne etkisi olamaz mümkün değildir bariz belli gebesin hemen kan verDünden beri yaptıklar. Ertesi gün iğneyi yaptırdı. İğneninde 2. Ve 3. Günü ilişki oldu. Aynı 8 ine yapmuştım iğneyi canm
İnşallah canm. İsteyen herkese versin inşallahCanım hayırlı olsun bu iğne etkisi olamaz mümkün değildir bariz belli gebesin hemen kan ver
Sağlık ocağında mı verceen onun saati geçti ama sankiİnşallah canm. İsteyen herkese versin inşallah
Kanı... Amin canım inşallah benimde bir yumurtam 20 biri 17 bakalım beni ne bekliyorSağlık ocağında mı verceen onun saati geçti ama sanki
Benim çıkan çizgiler iğne etkisi bile olsa düşün zar zor görüyordum tamamen hayalet çizgiydi her 2 test tede ki diğer ikisinde erken günde yapmama rağmen gene hayalet çıkmıştı. Senin bariz belli yükseliyor betanCanım hayırlı olsun bu iğne etkisi olamaz mümkün değildir bariz belli gebesin hemen kan ver
Sağlık ocağında verdim yarın alacam sonucu ama ebe dedi %90 var dedi. Sen ne zamn iğneyi vurdun kacıncı günündeseinSağlık ocağında mı verceen onun saati geçti ama sanki
Canım sen ne durumdasın bide yumurta ölçülerin nasıldı
Canım ben ayın 11. Vurdum bugün iğneden sonraki 11. GünümSağlık ocağında verdim yarın alacam sonucu ama ebe dedi %90 var dedi. Sen ne zamn iğneyi vurdun kacıncı günündesein
Geçen ay hemen hemen her gün yaptım olmadı diye bu ay hiç yapmamıştım. Dün 14. Gündü arkadaşımın zoruyla yaptım hiç ümidim yokdu. yani 14. Günden önce yapmadım bu ay
Son 3 gün az daha sabret canım inşallah Rabbim hayırlsı neyse onu versinCanım ben ayın 11. Vurdum bugün iğneden sonraki 11. Günüm
Allah razı olsun canım inşallah ama akşama doğru internet üzerinden tahliline bakabilirsin ben arada bakıyorum çıkıyor ordan hangi ildeysen onun adını yaz örneğin Samsun il sağlık müdürlüğü yaz orda laboratuvar sonuçları diyor bakarsınSon 3 gün az daha sabret canım inşallah Rabbim hayırlsı neyse onu versin
Ortalama günde 2 mm büyür çatlatma iğne sonrası bir gün oluyor e bu durumda bence yumurtan 23 24 civarı olmuştur bence çatlayıncaBugün 12. Gün dün negatif çıktı. Regl olmadım daha bakalım beklemedeyim.
Benim tek yumurtam gelişti. O gün kontrole gittiğimde 17 mmdi (ovülasyonda pik çıkmamıştı) doktor 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi. (O gün ovülasyon pikti) tahminimce 19-20 mmdi yumurtam.
Ortalama günde 2 mm büyür çatlatma iğne sonrası bir gün oluyor e bu durumda bence yumurtan 23 24 civarı olmuştur bence çatlayınca
Evet yaptım canım 7.8. günde negatif çıktı sonra 9. Ve 10.gün hayali çıktı anlamadım bende bugün 11. Gün gene yapacamBilmiyorum ki evet olabilir. Hiç test yaptınız mı?
Erkende davranıyorum biraz strestenEvet yaptım canım 7.8. günde negatif çıktı sonra 9. Ve 10.gün hayali çıktı anlamadım bende bugün 11. Gün gene yapacam
Evet yaptım canım 7.8. günde negatif çıktı sonra 9. Ve 10.gün hayali çıktı anlamadım bende bugün 11. Gün gene yapacam
Haklısın ama diğer pozitiflerim yaklaşık 1 2 saat sonra belirdi ordan biraz teredütlüyüm bide negatif çıkanlarada direk atmıştım bakmamıştım acaba onlarda sonradan silikleşti mi diye ondan bilmiyorumNegatiften sonra pozitife döndüyse gebelik var demek olmuyor mu
Haklısın ama diğer pozitiflerim yaklaşık 1 2 saat sonra belirdi ordan biraz teredütlüyüm bide negatif çıkanlarada direk atmıştım bakmamıştım acaba onlarda sonradan silikleşti mi diye ondan bilmiyorum
Evet var nasıl yükleyebilirim hayali çizgi çıkan varFotoğrafları var mı hiç?
Gerçi 9 günde gebelik çıkmaz ki :/// rahme tutunacak da döllenecek de hcg salgılayacak da 9 günde olmuyor bunlar ://