İlk miydi bu seninŞahsen biraz olumsuz bakıyorum olsa çıkardı bugün bence az da olsa ama kasık ağrım var daha arada
Bir kızım var çok şükür şimdi 2. Çocuk istedik tedavi olarak evet ilk ayımİlk miydi bu senin
TebriklerMrb hanımlar. Ovitrelle de 14. Günüm bugün test yaptım 2 kez çift cıktı sizde yanılma payı varmı
Benim 8. Gün tamamen negatif olduErkende davranıyorum biraz stresten
İnşallah vardır canım sabırla bekleBenimde bugün 8.gün iğneden sonra kaset test negatif çıktı etki erken kayboldu bat 7
Test yapmadın mı canımArkadaşlar merhaba iğnenin etkisi geçiyor sanırım ama hiç vücudumda değişiklik yok kasık ağrılarımda geçti çok merak ediyorum acaba var mı oldu mu bu defa. Mutlaka bi şeyler hissederdim dimi olsa
Geçmiyor günler hayırlısıİnşallah vardır canım sabırla bekle
İnş bu kadar erken negatife dönmesi biraz canımı şıktı 12.13. Gün bile silik devam etmiş çoğu kardeşimizin sizin son durumunuz neİnşallah vardır canım sabırla bekle
Kanama olur evet bende geçirdim 20 gün kanamam oldu hafif hafifiarkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım
adet olmayı beklicem o zaman ...Kanama olur evet bende geçirdim 20 gün kanamam oldu hafif hafifi
Bugün 15. Günüm adet olmadım daha ama sabah test yaptım negatift çıktıİnş bu kadar erken negatife dönmesi biraz canımı şıktı 12.13. Gün bile silik devam etmiş çoğu kardeşimizin sizin son durumunuz ne
Bende geçirdim adetim 6 gün gecikmişti sonra kanama ile adet gibi düştüadet olmayı beklicem o zaman ...
Adet olana kadar bekleyin inş yavrunuz sizinledir benimde bugün 10.günümBugün 15. Günüm adet olmadım daha ama sabah test yaptım negatift çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?