- 12 Haziran 2023
- 118
- 15
- 29
Benimde battım 29 Haziran gonal f kullandım ovitrele yaptım 17 ve 20 mm en büyük olacak şekilde gelişti yumurtalar beklemedeyim ama stresten dayanamadım 7. Ve 8.gün test yaptım negatifti sonra 9. Gün erken gebelik testi yaptım çok silik hayalet çizgi oluştu aşırı silikti bugün de kaset test yaptım 10. Gün başta çıkmadı ama yaklaşık bir saat sonra oda çok aşırı silik hayalet çıktı galiba kafayı yedimArkadaşlar 1 Haziran son adet tarihim pco olduğumu öğrendim ve bu ay doktor kontrolünde Klomen ve ovitrelle kullandım, ayın 14ünde muayeneye gittiğimde sağ ve sol tarafta birer tane 19 mm yumurtam gelişmiş. ayın 15inde ise ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım bu gün sağ kasığımda batma hissi yada gaz sıkışması var tam tanımlayamıyorum, aranızda bu tedavi yöntemiyle hamile kalan var mı varsa süreci benimle paylaşabilir misiniz? Bunu sıkıntılı stresli bir yolculuk olarak geçirmektense daha pozitif geçirmeyi tercih ederim o yüzden sizde başınızdan geçenleri yazarsaniz mutlu olurum
Zaten tutacağı varsa tek ilişki yeterli canımDaha cok erken canm
Hafif mide bulantısı cok berbet göğüs agrısı kasık batması var. Ama hala inanmıyorum niyese eğer var ise birseyi öğrendim kafanıza takmayın gecen ay bn cok fazla strese girdim doktor o kadar olumlu konuşmustu ki olmadı bu ay da sadece 1 yumurta 20 mm büyümüştü ve çok özür dilerim eşim ile sadece iğenin 2 günü ve 3. Günü birlikte olduk işi dolayısıyla olmadı bi daha