Gebeliğe Hazırlık KLOMEN VE HSG FİLMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben pek girmiyorum sohbete bugün görebildim msjinizi. İnşallah bu güne kadar bebisiniz olmuştur. Ben henüz bekliyorum Allah Nasib ederse. Filmden sonra çok zaman geçti hiç bir sorun olmamasına rağmen bebis olmadı Allahını taktiri diyorum. Burada tüm aşamalarımi şifa olması için paylastim umarim faydali olmustur. Allah hepimizin gönlünün muradına versin.

Çok geçmiş olsun şu anda herhangi bir hap felan kullanıyormusunuz yada sizdede pko felan varmıydı
Teşekkür ederim folik asit, D vitamini ve omega 3 hapi kullanıyorum. Hiç bir rahatsızlık yok hormon değerlerim iyi. Allah ne zaman kısmet eder bilinmez bekliyoruz

Merhaba bnde 3 martta rahim filmi çekindim anastezili doktorm bu ay da klomen verdi sali insqllh hastaneye gitcem

Merhaba bnde 3 martta anestezili film cekindm çok kısa sürüyormuş bn hatrlamiyorm ama 15 dakka bu doktm martta korunmamj istemişti bu ay da klomen verdi sali gitcem yumurta takibi yapilcak

Merhaba o ay bana Dr bu ay olmaz Bebek yumurtan buyumemis demişti bende nasılsa olmazmis diye çok fazla takmamistim . Ama o ay belki bir umut diye belime yakı yapıştırmıştim. O büyümeyen yumurta ile sunan 10 aylık bebeğim var. Olmaz dediği için tamemen psikolojik bence

Yakı ne işe yaradı kuzum neden yapıştrmıştın merak ettim. Allah bağışlasın :)

Tebrik ederim Maşallah ne güzel bir haber. Allah büyüktür hikmetinden sual olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…