• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN VE HSG FİLMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım aynı durumdayız bende geçen hafta çekindim klomen kullanmadım bu ay filmden dolayı. Hsg den sonra doktor normal gelişimine bı bakalım dedi Çarşamba bı Baktik 13mm buyumemis dedi. Yoksa bende çok umitlydim hsg den sonra olur belki diye .
Ben pek girmiyorum sohbete bugün görebildim msjinizi. İnşallah bu güne kadar bebisiniz olmuştur. Ben henüz bekliyorum Allah Nasib ederse. Filmden sonra çok zaman geçti hiç bir sorun olmamasına rağmen bebis olmadı Allahını taktiri diyorum. Burada tüm aşamalarımi şifa olması için paylastim umarim faydali olmustur. Allah hepimizin gönlünün muradına versin.

Çok geçmiş olsun 😊 şu anda herhangi bir hap felan kullanıyormusunuz yada sizdede pko felan varmıydı
Teşekkür ederim folik asit, D vitamini ve omega 3 hapi kullanıyorum. Hiç bir rahatsızlık yok hormon değerlerim iyi. Allah ne zaman kısmet eder bilinmez bekliyoruz 💖

Kızlar merhaba 9 aylık negatifler serüveninden sonra klomene başlıyorum bugün hapımın 3.sünü yuttum 5 gün sabh akşam içmem gerektiğini söyledi doktor eğer klomende fayda etmezse rahim filmi çekeceğini söyledi .Klomen kullanıp ilk seferde hamile kalan oldumu aramızda rabbimin izniyle inşallah ilk denememde tutar 🤲🏻 Klomen olmazsa bile rahim filmi çekildikten sonra gebeliği daha kolaylaştırdıgını söyledi aramızda rahim filmi çekilen oldumu daha şimdiden çok korkmaya başladım allahım inşallah rahim filmine kalmadan klomenle evladıma kavuşturmayı nasip eder 🤲🏻 Bu arada pkosluyum klomen veya rahim filmi yaptıranlar kullananlar varsa bilgilendirmek amaçlı yardımcı olabilirlermi 🥰🌸merhaba

Kızlar merhaba 9 aylık negatifler serüveninden sonra klomene başlıyorum bugün hapımın 3.sünü yuttum 5 gün sabh akşam içmem gerektiğini söyledi doktor eğer klomende fayda etmezse rahim filmi çekeceğini söyledi .Klomen kullanıp ilk seferde hamile kalan oldumu aramızda rabbimin izniyle inşallah ilk denememde tutar 🤲🏻 Klomen olmazsa bile rahim filmi çekildikten sonra gebeliği daha kolaylaştırdıgını söyledi aramızda rahim filmi çekilen oldumu daha şimdiden çok korkmaya başladım allahım inşallah rahim filmine kalmadan klomenle evladıma kavuşturmayı nasip eder 🤲🏻 Bu arada pkosluyum klomen veya rahim filmi yaptıranlar kullananlar varsa bilgilendirmek amaçlı yardımcı olabilirlermi 🥰🌸🌺
Merhaba bnde 3 martta rahim filmi çekindim anastezili doktorm bu ay da klomen verdi sali insqllh hastaneye gitcem

Kızlar merhaba 9 aylık negatifler serüveninden sonra klomene başlıyorum bugün hapımın 3.sünü yuttum 5 gün sabh akşam içmem gerektiğini söyledi doktor eğer klomende fayda etmezse rahim filmi çekeceğini söyledi .Klomen kullanıp ilk seferde hamile kalan oldumu aramızda rabbimin izniyle inşallah ilk denememde tutar 🤲🏻 Klomen olmazsa bile rahim filmi çekildikten sonra gebeliği daha kolaylaştırdıgını söyledi aramızda rahim filmi çekilen oldumu daha şimdiden çok korkmaya başladım allahım inşallah rahim filmine kalmadan klomenle evladıma kavuşturmayı nasip eder 🤲🏻 Bu arada pkosluyum klomen veya rahim filmi yaptıranlar kullananlar varsa bilgilendirmek amaçlı yardımcı olabilirlermi 🥰🌸🌺

Merhaba bnde 3 martta anestezili film cekindm çok kısa sürüyormuş bn hatrlamiyorm ama 15 dakka bu doktm martta korunmamj istemişti bu ay da klomen verdi sali gitcem yumurta takibi yapilcak

Ben pek girmiyorum sohbete bugün görebildim msjinizi. İnşallah bu güne kadar bebisiniz olmuştur. Ben henüz bekliyorum Allah Nasib ederse. Filmden sonra çok zaman geçti hiç bir sorun olmamasına rağmen bebis olmadı Allahını taktiri diyorum. Burada tüm aşamalarımi şifa olması için paylastim umarim faydali olmustur. Allah hepimizin gönlünün muradına versin.
Merhaba o ay bana Dr bu ay olmaz Bebek yumurtan buyumemis demişti bende nasılsa olmazmis diye çok fazla takmamistim . Ama o ay belki bir umut diye belime yakı yapıştırmıştim. O büyümeyen yumurta ile sunan 10 aylık bebeğim var. Olmaz dediği için tamemen psikolojik bence

Merhaba o ay bana Dr bu ay olmaz Bebek yumurtan buyumemis demişti bende nasılsa olmazmis diye çok fazla takmamistim . Ama o ay belki bir umut diye belime yakı yapıştırmıştim. O büyümeyen yumurta ile sunan 10 aylık bebeğim var. Olmaz dediği için tamemen psikolojik bence
Yakı ne işe yaradı kuzum neden yapıştrmıştın merak ettim. Allah bağışlasın :)

Tebrik ederim Maşallah ne güzel bir haber. Allah büyüktür hikmetinden sual olunmaz.

Back
X