- 13 Haziran 2020
- 535
- 472
- 53
- 30
Ya canım aynı durumdayız bende geçen hafta çekindim klomen kullanmadım bu ay filmden dolayı. Hsg den sonra doktor normal gelişimine bı bakalım dedi Çarşamba bı Baktik 13mm buyumemis dedi. Yoksa bende çok umitlydim hsg den sonra olur belki diye .Merhaba bende ayni durumdaydim, pzt rahim filmi çektirdim araştırma hastanesinde anestezisiz. Simdi adet olmayi bekliyorum femara başlayacağım klomen gibi oda yani oyle soylym, benim sorunum yumurtlama da yoksa bende rahim filmi sonrasi umutlanirdim cok hamile kalan var
7 hafta 3 gunluk kuzum imza 8 in içinde oldugum için oyle gosteriyor ınsallah Allah gonlune göre versinAyy inşallah bende öyle olurum kuzum yaaaşu anda kaç aylıksınız
Hakkımızda hayırlısı inşallahYa canım aynı durumdayız bende geçen hafta çekindim klomen kullanmadım bu ay filmden dolayı. Hsg den sonra doktor normal gelişimine bı bakalım dedi Çarşamba bı Baktik 13mm buyumemis dedi. Yoksa bende çok umitlydim hsg den sonra olur belki diye .
Amin inşallah canım klomene başlamış bulunmaktasın bu ay o şekilde degerlendir inşallah gebelik oluşur oluşmazsa o zaman film çektirirsin öncesi rahim filmi olmalıydı eğer tüpler kapalı olsa bile çoğu zaman filmde kullanılan ilaç tüpleri açıyorcanımmm inşallah , keşke bende önce film çekinseydim doktorum daha bana hiç rahim filmi ile iligili bir bilgi vermedi bugğn telefon açtım ben sordum , klomenin bittiği günden 2 gün sonra kontrole gelcem o gün rahim filmi çekineyimmi diye kendim sordum klomen fayda etmezse ondan sonra çekineceksin dediŞimdi benim tüplerim tıkalıysa ozaman ben boşamı klomen içiyorum bilemedim inşallah filme felan gerek kalmadan klomen sayesinde bu ay gebelik olur Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba faydali olabilmek adina yazmak istedim. Ben izmirde yaşıyorum. Central hospital hastanesinde Neslihan hocaydi doktorum o bana anestezi altinda 1 saat operasyon 5 saat kadar da yatarak hsg filmi cekecegini soyledi. Ücret 1500tl. Ancak hastane kosullari bana cok saglikli gelmedi. Ben de Izmirin en iyi hastanesini arastirdim Mesical parka gittim. Hastsne kosullari cok iyiydi Dr Buket hanim da cok cana yakin ve ilgiliydi. 2.250 lira dediler acikcasi dusundum ancak korona doneminde hastane sartlarinin steril olmasi cok onemli bu sebeple ve dr buket hanimin verdigi guvenden dolayi hsg filmimi cektirmeye karar verdim. Randevu verildi. Sabah 6 dan sonra hiçbir şey yiyip icmedim. 13.00te ozel odaya aldilar,14.00te beni hazirlsyip hsg cekimi icin ameliyathaneye goturduler.cok sterildi hersey. Ardindan narkoz verdiler hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni tekrar odaya getirip yatirmislar esim 1,5 saat sonra uyandigimi ve doktorun hsg de hic bir sorun gorunmedigini anlattigini ⁵soyledi. Uyandigimda hafif regl agrisi yasadim ama 15dk da gecti. Hafif kanama 3 gun surdu. Bugun 5. Gun gayet iyim. Herkese rahatlikla tavsiye ederim. Bundan sonrasi kismet
Amin inşallah canım klomene başlamış bulunmaktasın bu ay o şekilde degerlendir inşallah gebelik oluşur oluşmazsa o zaman film çektirirsin öncesi rahim filmi olmalıydı eğer tüpler kapalı olsa bile çoğu zaman filmde kullanılan ilaç tüpleri açıyor
7 hafta 3 gunluk kuzum imza 8 in içinde oldugum için oyle gosteriyor ınsallah Allah gonlune göre versin
Aşılama neden düşünmuyorsunuz acaba?Bende 4 ay klomen+ 2 kez çatlatma iğnesi işe yaramadı rahim filmi çekileli de 3 ay oluyor hala gebelik yok. Tüp bebek için bekliyorum.
Yorumu gördüm de hemen yazmak istedimBen rahim flimi den 3 gun sonra yumurtlamayla gebe kaldım
İnşallah dualarım sizinleYorumu gördüm de hemen yazmak istedim
İnsallah bende sizin gibi olurum
Dün rahim filmi çekildim
Tahmini üç dört gün sonrada yumurtlama günüm
Heyecanlıyım
Doktorumda bu ay bi gebelik bekliyorum filmden sonra hormonlardada bi sıkıntı yok dedi
Dua edin bana
İnşallah dualarım sizinle ❤ bana da doktor bidaki geldiğin de gebe gelirsin zaten demiştirahim flimi ne cok guveniyolar
Benimde rahim filmnden sonraki ilk yumurtlama görüşümİnşallah dualarım sizinlebana da doktor bidaki geldiğin de gebe gelirsin zaten demişti rahim flimi ne cok guveniyolar
İnşallahBenimde rahim filmnden sonraki ilk yumurtlama görüşüminsallah hayirlisiyla olur ya
Merhaba canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bir sorum olacakti rahim filmini adetin kacinci gunu cekildiniz ve yumurtlama kacinci gunu oldu cunku rahim filmden sonraki gunler korunmamiz gerekiyormusBen rahim flimi den 3 gun sonra yumurtlamayla gebe kaldım
Mrb bana korunma ve ya korun demedi ben korunmadım adetin 7.günü cekildim tahminine göre onuncu gunu yumurtladım yani 3 gun sonra agrılarım dan anladım ve adete 8 gün kala öğrendim 6 gun kala ki değerim de 120 Di yani erken döllenme olmuşMerhaba canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bir sorum olacakti rahim filmini adetin kacinci gunu cekildiniz ve yumurtlama kacinci gunu oldu cunku rahim filmden sonraki gunler korunmamiz gerekiyormus
Tsk ederim canim cevabin icinMrb bana korunma ve ya korun demedi ben korunmadım adetin 7.günü cekildim tahminine göre onuncu gunu yumurtladım yani 3 gun sonra agrılarım dan anladım ve adete 8 gün kala öğrendim 6 gun kala ki değerim de 120 Di yani erken döllenme olmuş
Filmden sonra ilk adeti ne zaman oldunuzBende 4 ay klomen+ 2 kez çatlatma iğnesi işe yaramadı rahim filmi çekileli de 3 ay oluyor hala gebelik yok. Tüp bebek için bekliyorum.
Zamanında.Filmden sonra ilk adeti ne zaman oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?