arkadaşlar merhaba ben bugün gonal f 75 günlük iğneye başladım. ikinci aşılama denemem. ilki tuttu fakat düşükle sonuçlandı. klomen ile olmuştu. bu sefer iğneye geçtik. rahim ameliyatımdan sonra sonuçlarım da temiz çıktı. aşılamadan önce rahmimde histereskopi ile embriyonun yerleşeceği yeri işaretleyeceğini yani çizik atacağını söyledi doktor. sanırım bu şekilde hem daha sağlıklı hem de daha garanti oluyormuş. iğneleri hastane sekreterine 300 tl ye aldırdık. histereskopiyi normalde 800 dü 600 e yaptıracağız. aşılamada 900 dü 700 tl ye yapılacak. ikinci olduğu için indirim yapıyorlar. Çamlıca medicana hastaseine devam ediyorum. eşim acele etmemi istemedi. maddi manevi sarsıldığımızı düşünüyor. ama ben geçip giden zamana nedense katlanamıyorum artık. ne kilom ne yaşım ne çalışmıyor olmam eskisi kadar koymuyor ama şu evliliğimizin üstünden geçen 3 yılda 3 düşük bir ameliyat ve hala bebeğimizin olmaması derinden etkiliyor. kimse ile görüşmek dahi istemz hale geldim. görüşüyorum ama o hiç beğenmediğim samimiyetsiz insanlar gibi mutluymuş gibi yapmaktan usandım. Eşimi çok seviyorum onunla mutluyum ama evlat sahibi olamamak beni kemirdi bitirdi artık. 8 yıldır beraberiz eşimle son 3 yıldır da evliyiz. kimse bebek için uğraştığımı bilmiyor. yani tedavi olduğumu aşılama yaptırdığımı felan. çünkü ben ailem bile olsa bebeği olmuyor hamile kalamıyor gibi ne düşşüncelere ne de konuşmalara maruz kalmak istemiyorum.hele eşimin ailesinin sonsuza kadar bu olaylardan haberdar olmaması lazım. bir köye reklam ederler beni. kısır felan diye. eşimle benim aramda herşey. kimseye açılmak istemiyorum buradaki arkadaşlarımdan başka. çünkü dertlinin halinden dertli anlar. burada yazıp az da olsa huzur buluyorum. görüşmek üzere kızlar.