Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Aminnn kuzum darisi sana insallah bol bol dua et ve takma sakin

Amin canım inşallah bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız.Yok cnm takmıyorum pek fazla..Hamilelik takvimi yaptım bende totem olsun diye..İnşallah kaldırmak zorunda kalmam..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

eee sen memleketteydin dönüş yaptınmı? eşine nasıl söyledin ? doktora gittin mi? tam olarak kaç haftalıkmış ? Anlatsana canım detaylı

Amin canim sabirla dua ile bekle . kuzum pazartesi gidecegim memleketteyim hala . esime soylemeyecektim ailem cok israr etti . ben de yaptigim testi koydum birde mesaj . Babacim ben 9 ay sonra geliyorum simdilik annem senin . Ben gelince annem benimle olacak yoksa her gece aglarim yazdim . Esim şoka girdi hala inanamiyor . gidince de kutlama yapacagiz rabbim kismet derse hayirlisi ile

Ya ne kadar güzel bir mesaj atmışsın..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..

Rica ederim canim benim gittim . gebelik var dredi ama kese 2 hafta sonra gel dedi bebek cok yeni dedi . hamilesin dedi . Alhim hayirlisi ile keseyide gormeyi nasip etsin

Keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın inşallah cnm..hiç merak etme hamileliğinin tadını çıkarmaya bak canım..

Keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın inşallah cnm..hiç merak etme hamileliğinin tadını çıkarmaya bak canım..
İnsallah canim bnm . Daha zaten kimseye pek soylemedik bile ailem eeim ve teyzeler biliyor birde yasadigim yerdeki arkadaslar

Ben klomen kullandım dün doktora kontrole gittim. Yumurta yok dedi. Ama bugün sol kasigim çok ağrıyor. Ne olmuş olabili

Rica ederim canim benim gittim . gebelik var dredi ama kese 2 hafta sonra gel dedi bebek cok yeni dedi . hamilesin dedi . Alhim hayirlisi ile keseyide gormeyi nasip etsin
Acaba bu klomen neden etki etmemiş olabilir. Doktor kilonda normal dedi. Ama ne bileyim. Bu ay yumurta olmadı. Acaba doktoru değiştirsem mi????

Canim benim bndede yumurta pek cogalmadi hatta buyumedi . 10mlde kalmisti . Rabbim o kadar buyuk ki doktor bu ay bekliyordu 2doz kullanacaktik ama rabbin kuzumu gonderdi . insallah sendede mucize olur . Doktor oyle deyince takmadim hic keyfime baktim nasip oldu insallah sendende guzel haber gelir

Ben klomen kullandım dün doktora kontrole gittim. Yumurta yok dedi. Ama bugün sol kasigim çok ağrıyor. Ne olmuş olabili
Canim benim benim de sol kasigim feci agriyorfu hareket ederken is yaparken yataktan kalkarken . sol taraftan yum galiba bn ins sendede oyle olur

Cnm galiba bana yanlışlıkla yazdın :)

Canim benim benim de sol kasigim feci agriyorfu hareket ederken is yaparken yataktan kalkarken . sol taraftan yum galiba bn ins sendede oyle olur
Canim bugünde hala ağrı var sol kasigimda bilmiyorum ki!umarım bende de bir mucize olur. Artık düşünmüyorum. 2aydır tedavi görüyorum ve sürekli onu düşünüyorum. Klomenden sonra rahim filmi ve aşılama olacağım. Ramazandan önce yaptırmaliyim. Kocam çok umutsuz. Üzgünde. Çok istiyor ve çocukları çok seviyor

Çok teşekkür ederim canim!Rabbim senin bebişine de hayırlı uzun ömür verir inşallah. Darısı isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…