- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Hayırlı olsun canım inşallah olur hepimizin bende 1.5 senedir bekliyorum melegimi rabbim hayırlısını versin bende bu ay 2 kere ilişki oldu olursa gerçekten mucize dicem 2. ilişkide hiç yatmadim suan gün içinde batma oluyor sol tarafımda onun haricinde adete yakın akintim olurdu beyaz kremsi 3 4 gündür hep o akintidan var hiç durmadı bugün iğneden sonra 6.gun bata 8 gün kaldiHım anladım canım gayet ideal saate olmuş o zaman.Şimdide gün aşırı devam edin bence.O çektiğin ağrı yumurtlamanın belirtisi bence.Ben geçen ay sabah saat 11 de yaptırmıştım iğneyi.Ertesi gün öğlen saat 1 gibi sol kasıkta bir sancı oldu anlatamam yürürken bile topalladım o derece ağrım oldu 1-2 saat boyunca.Akşama kadarda ağrı hafif bir şekilde devam etmişti.Geçen ay bizde pek çalışma olmadı bazı nedenlerden dolayı.Doktorun dediği gibi sabah yaptık, garanti olsun diye birde akşam oldu.Sonrasında ertesi gün akşam oldu.3-5 gün sonra 1 daha oldu dahada olmadı.Doktor gün aşırı devam edin dedi ama dediğim gibi başka nedenlerden dolayı olmadı.Ama bu ay doktorun dediğine harfiyen uymayı düşünüyorum tabi aksilik yaşamazsam :) Bakalım yarın kontrol günü ne diyecek.Benim tam 2 sene oldu bekleyeli..