Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

İnsss canim benim kandada iyi cikarda emin olurum . rabbim kimsenin kucagini bos koymasin etmez miyim . her arkadas ortamima girdigimde gozlerim doluyordu bebisleri var hepsinin Rabbim kulunu duydu . haberleri yarin yazarim canim . insss bu ay herkesin yuzu guler evlat duygusu bi baska duygusu heyecani bile aglatiyr ya

Amin cnm insallah.Tahmin ediyorum uyku tutmaz bu gece seni kesin :) Güzel haberlerini bekliyorum..

Yazarim sonuclari canim kesin sabah 9da giderim

Canım çok tebrik ederim Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Kan sonucunu bekliyirum canim . tesekkur ederim canim aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamiyorum negatif cikacak diye .Allahim hayirli sonuclar nasip etsin

Canım çok tebrik ederim Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Kan sonucunu bekliyirum canim . tesekkur ederim canim aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamiyorum negatif cikacak diye .Allahim hayirli sonuclar nasip etsin

Kızlar bende klomen kullanıyorum bu2.kez olacak. Diaformin kullanıyorum aynı zamanda. Umarım bu defa olur bebiş

Evet rabbim ol dedimi oluyor baksanıza :)
Bende yarın yumoşlarıma bakmaya gidicem bakalim büyümüslermii :))
Bu ay kafami rahat birakmak istiyorum ama bunu nasi yapabilecegim.hakkinda hic bir fikrim yok :)

Cikti kuzum cikti sukur 98.7
Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sen de iğneden 1 hafta sonra sık idrara çıkma oldu mu ben 2 3 gündür şu icmedigim yemek yemedigim halde sıkışıyorum ve gece bile kalkiyorum hiç böyle olmazdı acaba ignenin etkisi mi

Canim Allah tamamına erdirisin inşallah. Ben sadece klomen kullanıyorum. Doktora demeden folik asit alıp içsem faydası olur mu?
Kuzum doktorun versin bence sen kafana gore alma. Bu ay benim klomende folikasit de ilk ayimdi . ama yum buyumedi demisti doktorum . Hersey rabbimden sabir herseyin basi ve dua ve inanmak . Kizlar rabbimden isteyin hep o ole bi duyuyor ki

Kuzum şoyle oldu benimki 28 ocaga kadar hep doktor kontrolundeydim 14 ocaktan itibaren . doktorum yum buyumemis catlatamayiz diger ayi bekleyelim dedi . Ama sunuda dedi kendiliginden catlamayacak diye birsey yok uzulme oluruna birak regil olunca gel dedi . bende 14 subat da memlekete geldim regil olmam gerekti olmadim 10 gecti test yaptim cikti . igne olmadim bn . kendiliginden oldu sukur rabbime . rabbim isteyen herkese nasip etsin ins .bnde sik idrara cikiyordum agzida kuruyordu gaz sancim voktu sol kasik agrim felan ben regil olacagim zannediyordum . Ama rabbim ole buyuk ki mucizemi kuzumu gondetrdi . Darisi sizlere ins enn kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…