İnsss canim benim kandada iyi cikarda emin olurum . rabbim kimsenin kucagini bos koymasin etmez miyim . her arkadas ortamima girdigimde gozlerim doluyordu bebisleri var hepsinin Rabbim kulunu duydu . haberleri yarin yazarim canim . insss bu ay herkesin yuzu guler evlat duygusu bi baska duygusu heyecani bile aglatiyr yaAmin cnm benimm.inşallah bu güzel duyguyu ben ve tüm isteyen herkes de yaşar. Kan testinde güzel çıkar inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.. bizler içinde dua et derler ya hamillerin duası kabul olur diye.kan testi sonucunu alınca mutlaka yaz bize de..Tekrar tebrik ediyorum
İnsss canim benim kandada iyi cikarda emin olurum . rabbim kimsenin kucagini bos koymasin etmez miyim . her arkadas ortamima girdigimde gozlerim doluyordu bebisleri var hepsinin Rabbim kulunu duydu . haberleri yarin yazarim canim . insss bu ay herkesin yuzu guler evlat duygusu bi baska duygusu heyecani bile aglatiyr ya
Yazarim sonuclari canim kesin sabah 9da giderimİnsss canim benim kandada iyi cikarda emin olurum . rabbim kimsenin kucagini bos koymasin etmez miyim . her arkadas ortamima girdigimde gozlerim doluyordu bebisleri var hepsinin Rabbim kulunu duydu . haberleri yarin yazarim canim . insss bu ay herkesin yuzu guler evlat duygusu bi baska duygusu heyecani bile aglatiyr ya
Canım çok tebrik ederim Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzKuzummmm test yaptim hayal mi buuuu
Kan sonucunu bekliyirum canim . tesekkur ederim canim aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamiyorum negatif cikacak diye .Allahim hayirli sonuclar nasip etsinCanım çok tebrik ederim Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Kan sonucunu bekliyirum canim . tesekkur ederim canim aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamiyorum negatif cikacak diye .Allahim hayirli sonuclar nasip etsinCanım çok tebrik ederim Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Klomen in yanında doktor size hangi ilacı verdi. Hamile misiniz?bende polikistik over varHakkinda hayirlisi ins guzel sonuclar cikar . kuzum gecikmenin 10.gunundeyim
Folicasit ve klomen vermisti . ama yum buyumedi demisti catlamadi dedi umudum cok kesikti rabbimin mucizesiKlomen in yanında doktor size hangi ilacı verdi. Hamile misiniz?bende polikistik over var
Cikti kuzum cikti sukur 98.7Skry10 canım çıktımı sonucun ?
Canim Allah tamamına erdirisin inşallah. Ben sadece klomen kullanıyorum. Doktora demeden folik asit alıp içsem faydası olur mu?Cikti kuzum cikti sukur 98.7
Cikti kuzum cikti sukur 98.7
Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sen de iğneden 1 hafta sonra sık idrara çıkma oldu mu ben 2 3 gündür şu icmedigim yemek yemedigim halde sıkışıyorum ve gece bile kalkiyorum hiç böyle olmazdı acaba ignenin etkisi miCikti kuzum cikti sukur 98.7
Kuzum doktorun versin bence sen kafana gore alma. Bu ay benim klomende folikasit de ilk ayimdi . ama yum buyumedi demisti doktorum . Hersey rabbimden sabir herseyin basi ve dua ve inanmak . Kizlar rabbimden isteyin hep o ole bi duyuyor kiCanim Allah tamamına erdirisin inşallah. Ben sadece klomen kullanıyorum. Doktora demeden folik asit alıp içsem faydası olur mu?
Aminnn kuzum darisi sana insallah bol bol dua et ve takma sakinCnm benim çok sevindim gerçekten bir mucize bu..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kuzum şoyle oldu benimki 28 ocaga kadar hep doktor kontrolundeydim 14 ocaktan itibaren . doktorum yum buyumemis catlatamayiz diger ayi bekleyelim dedi . Ama sunuda dedi kendiliginden catlamayacak diye birsey yok uzulme oluruna birak regil olunca gel dedi . bende 14 subat da memlekete geldim regil olmam gerekti olmadim 10 gecti test yaptim cikti . igne olmadim bn . kendiliginden oldu sukur rabbime . rabbim isteyen herkese nasip etsin ins .bnde sik idrara cikiyordum agzida kuruyordu gaz sancim voktu sol kasik agrim felan ben regil olacagim zannediyordum . Ama rabbim ole buyuk ki mucizemi kuzumu gondetrdi . Darisi sizlere ins enn kisa zamandaAllah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sen de iğneden 1 hafta sonra sık idrara çıkma oldu mu ben 2 3 gündür şu icmedigim yemek yemedigim halde sıkışıyorum ve gece bile kalkiyorum hiç böyle olmazdı acaba ignenin etkisi mi