Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Verdiği ilaç regli düzenleyici bir nevi bende 3.doktoruma gidicem yumurtlama takibi diyorum haftaya birgün gel bakalım diyor niye acele ediyorsun olmassa bakarız başka tedavilere diyor komedi:)

Doktor çok önemli bu konularda. Bilgilendirici yönlendirici ve rahatlatıcı olmalıdır. Doktordan döndüğünde aklında bir sürü soru varsa yanlış yoldasın! Öncelikle her hasta farklı bir tedavi demektir. Kullanılan ilaçlar ya da dozları hastanın yaşı evlilik süresi düşük varsa düşük durumu yapmışsa doğum sayısı geçirdiyse ameliyatları gibi sebeplerle değişebiliyor. Var olan diğer hastalıklarınız da kafanıza göre kullanılan ilaçlarla etkileşime girebilir. Klomen en düşük dozla başlanan bir uyarıcı ilaçtır. Diğer türevleri de öyle. Bilinçsiz kullanım fazla uyarılmayla yumurta syısını arttırıp kist problemi doğurabilir. Lütfen arkadaşım doktoruna güvenmiyorsan başka doktora git bir ay kaybet ama sağlığını kaybetme. Nursewhite arkadaşım yazdıklarını ve düşüncelerini anlıyorum ama dikkatli olmakta fayda var. Sevgiler

Canım Doktorum bana da aynı ilaçları verdi bugün kontrole gittim 2 tane 22mm lik var ikisi de olgunlasmis iyi dedi rahim duvarı da kalinlasmis dedi ve catlatma iğnesi verdi oldum ama ne zaman ilişki olsun yarın sabah olsa olmaz mı aksami beklersek gecikirim diye korkuyorum

İnşallah bu ilaçlar vesile olur bizlere..yumurtaların çok iyi gelişmiş maşallah..doktorun ne zaman ilişki olacağı konusunda bilgilendirmedi mi seni.Benim doktor geçen ay iğneden 24 saat sonra ilişki önerdi birde ertesi gün olsun sonra gün aşırı devam edin dedi.Hatta benim 24.saatim iş saatlerine geldiği için sabah yapın demişti..Bende hem sabah hemde akşam yapmıştım.
Benimde salı günü kontrolüm var bakalım benim yumurtalar ne alemde..Hakkımızda hayırlısı olsun..

Bana sadece klomen verdi. Adetimin 5. Gunu basla dedi. Baska bi dr a gittim . Kendi doktorum degil. Memlekete geldim mecbur kaldim yani. 26 sinda kontrole gidicem bakalim. Bana o dedigin ilactan hic vermedi.
Kendi doktorum adetimin 2. Gunu baslatmisti klomene bu 5. Gunu. Farketmiyor mu acaba

Geçen ayki klomen kullandığımda diğer doktor 3.günümde başlatmıştı.Bu doktorda 5.günde başlattı.
3. ve 5.günler normal klomen kullanmak için.Hiç farketmez yani.Rahat olsun için.
Benimde ayın 23.de kontrolüm var.İnşallah güzel haberler alırız.Bu ay yüzümüz güler inşallah..

Arkadaşlar bugün histereskopi ameliyat oldum. Rahmimdeki polip alındı. Sabah girdim akşamüzeri çıktım. Narkozdan uyanınca tam iki saat sancı çektim. Ana sonrasında herşey yoluna girdi. İyiyim inşallah patoloji sonuçları da iyi çıkar. Olacak olanlar olsunlar kuttulsunlar

canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hayırlı ve güzel haberler alırız.

slm cnm geçikmenin altıncı günümü belki bişeyler vardır test falan yaptınmı hiç yapmadıysan hemen bir tane yap canım.
Gecikmenin 6.gunu canim . hic umudum yok ki o yuzden test yapmadim normalde bu gune kalmaz yapardim hemen . bide ara ara bel agrim oluyor usuyorum da yani her an regil olabilirim

Gecikmenin 6.gunu canim . hic umudum yok ki o yuzden test yapmadim normalde bu gune kalmaz yapardim hemen . bide ara ara bel agrim oluyor usuyorum da yani her an regil olabilirim

canım yap istersen hiç belli olmaz daha öncede demiştim sana, o ay yumurtası olmadığı halde hamile olan çok insanın hikayesini okuduk burdan.Yumurta sperm ilaç vs.hepsi bizim için sadece birer vesile.En iyisini Rabbim bilir.Bir yakınım 15 sene hasret kaldı bebeğe hamile kaldığı ay doktor bu ayı boş geçin yumurta oluşmamış demiş.Ama işte Rabbimin işine sual olunmaz,kadın o ay hamile kaldı.Seni umutlandırmak istemem ama negatif bile çıksa en azından için rahatlamış olur..

canım yap istersen hiç belli olmaz daha öncede demiştim sana, o ay yumurtası olmadığı halde hamile olan çok insanın hikayesini okuduk burdan.Yumurta sperm ilaç vs.hepsi bizim için sadece birer vesile.En iyisini Rabbim bilir.Bir yakınım 15 sene hasret kaldı bebeğe hamile kaldığı ay doktor bu ayı boş geçin yumurta oluşmamış demiş.Ama işte Rabbimin işine sual olunmaz,kadın o ay hamile kaldı.Seni umutlandırmak istemem ama negatif bile çıksa en azından için rahatlamış olur..
Memleketteyim ya canim . Pazartesine kadar bekleyim bklim olmazsam test yaparim kesin . Ara ara sancim oluyor regil oldum sanip lavaboya gidiyorum yok . rabbim hayirli olani nasip etsin ins

Kızlar doktordan geldim şimdi tamamen rezalet önceki iki doktorun gördüğü yumurtaymis kist değil ve yumurta takibi yalan oldu çünkü iki tanesi çatlamış ilişkiye girdikmi girmedikmi o günlerde bilmiyorum doktor buay sanırım olmaz kacirmissin dedi adet zamanin da gel dedi ayrıca kist falanda yok o gordugugu bunlar dedi inanamiyorum bir ayim daha boşa gecti

İnşallah bu ilaçlar vesile olur bizlere..yumurtaların çok iyi gelişmiş maşallah..doktorun ne zaman ilişki olacağı konusunda bilgilendirmedi mi seni.Benim doktor geçen ay iğneden 24 saat sonra ilişki önerdi birde ertesi gün olsun sonra gün aşırı devam edin dedi.Hatta benim 24.saatim iş saatlerine geldiği için sabah yapın demişti..Bende hem sabah hemde akşam yapmıştım.
Benimde salı günü kontrolüm var bakalım benim yumurtalar ne alemde..Hakkımızda hayırlısı olsun..
Canım benim kendi doktorum o gün yoktu başka doktora muayene oldum çok iyiydi doktor bu aksam ilişki olmasın dedi yarın olsun dedi 33.saatte ilişki oldu ama daha çok sol tarafımda batma oldu ilişkiden 2 saat sonra falan hakkımızda hayırlısı olsun sen ne zamandır istiyorsun

Kizlar bugun adetimin 3 gunu ben klomene basladim sabah aksam iki tane iciyorum..ama nezaman gitcem kontrole bilmiyorum. Siz kacinci gun baslayip kacinci gun gitiniz kontrole yardimci olurmusunuz

Kizlar bugun adetimin 3 gunu ben klomene basladim sabah aksam iki tane iciyorum..ama nezaman gitcem kontrole bilmiyorum. Siz kacinci gun baslayip kacinci gun gitiniz kontrole yardimci olurmusunuz
Canim bu doktordan doktora degisiyor.
Mesela ben ilk klomeni 3. Gun baslamistim. 5 gun icip 2 gun sonra kontrole gittim
Bu sefer baska bi doktora muane oldum o 5. Gunu baslatti.
Ama 3 ile 5. Gun arasi iciliyor diye duymustum.
Ilacin bitince 2 gun sonra gidiliyor ama doktorunun seni cagirmis olmasi gerekiyordu

Canım benim kendi doktorum o gün yoktu başka doktora muayene oldum çok iyiydi doktor bu aksam ilişki olmasın dedi yarın olsun dedi 33.saatte ilişki oldu ama daha çok sol tarafımda batma oldu ilişkiden 2 saat sonra falan hakkımızda hayırlısı olsun sen ne zamandır istiyorsun

Hım anladım canım gayet ideal saate olmuş o zaman.Şimdide gün aşırı devam edin bence.O çektiğin ağrı yumurtlamanın belirtisi bence.Ben geçen ay sabah saat 11 de yaptırmıştım iğneyi.Ertesi gün öğlen saat 1 gibi sol kasıkta bir sancı oldu anlatamam yürürken bile topalladım o derece ağrım oldu 1-2 saat boyunca.Akşama kadarda ağrı hafif bir şekilde devam etmişti.Geçen ay bizde pek çalışma olmadı bazı nedenlerden dolayı.Doktorun dediği gibi sabah yaptık, garanti olsun diye birde akşam oldu.Sonrasında ertesi gün akşam oldu.3-5 gün sonra 1 daha oldu dahada olmadı.Doktor gün aşırı devam edin dedi ama dediğim gibi başka nedenlerden dolayı olmadı.Ama bu ay doktorun dediğine harfiyen uymayı düşünüyorum tabi aksilik yaşamazsam :) Bakalım yarın kontrol günü ne diyecek.Benim tam 2 sene oldu bekleyeli..

Sevgili arkadaşlarım bende klomifen tedavisi görerek hamile kalanlardanım. Yurtdışında yaşadığımdan klomen değilde clomid adlı ilaçla hamile kaldım . 4 ay ilacı içtim ve 4. Ayda hamile kaldım . Sadece gunde 1 tane içiyordum adetimin 5. Günden itibaren 5-6-7-8-9 gunleri içiyordum ve yumurtlamam 11. 12. Oluyormuş meğer ... Bu 4. Ayda ovulasyon testi ile yumurtayı yakaladım ilk defa . Çokta umudum yoktu ama şimdi hamileyim .. İlaçlar kimilerine alerji yapıyormus ama bana birazcık kilo yaptı sadece sonuç hamişim... Allah isteyen herkese nasip etsin

X