- 6 Nisan 2017
- 244
- 119
- 23
- 29
Inşallah canm ya benimkide büyür igneden 36 saat sonra ilişki oneriyor doktor bana öyle söylerdi pazartsiye kdar nasıl beklicem inanki bilmiyorumBide üzülme pazartesi hiç yumurta yoktu perşembeye birden büyümüş bekle cnm inşallah büyür
Hiç kafana takma cnm beni de erkenden çağırdı öyle çıktı Allah gönlüne göre verir inşallah. Benim eşim 1 haftadır görevde pazartesi gelecek yarın vurulursa denilen saatte ilişki olmayacak boşa gidecek galiba her yerden bir sıkıntı işte pazar falan vurulsa sıkıntı olur mu onuda bilmiyorum. Sende sabret cnm inşallah güzel sonuçlar olurInşallah canm ya benimkide büyür igneden 36 saat sonra ilişki oneriyor doktor bana öyle söylerdi pazartsiye kdar nasıl beklicem inanki bilmiyorum
Bugün 10. Gunun 12mm olmuş yeteri kadar buyumemis dedi pazartesiye kadar inşallah büyür pazartesi 14.gunum olcak tatlm onu doktor la konuş bi ona göre atsın igneyi yada benim bi arkadasima vermiş igneyi o evde atmış saatine göre ayarlamis kendiniHiç kafana takma cnm beni de erkenden çağırdı öyle çıktı Allah gönlüne göre verir inşallah. Benim eşim 1 haftadır görevde pazartesi gelecek yarın vurulursa denilen saatte ilişki olmayacak boşa gidecek galiba her yerden bir sıkıntı işte pazar falan vurulsa sıkıntı olur mu onuda bilmiyorum. Sende sabret cnm inşallah güzel sonuçlar olur
Çok iyi cnm sakın üzülme benim 9.günde hiç yoktu 13.gün bugün büyümüş Allah'tan ümit kesilmez . Konuşuyum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm :)Bugün 10. Gunun 12mm olmuş yeteri kadar buyumemis dedi pazartesiye kadar inşallah büyür pazartesi 14.gunum olcak tatlm onu doktor la konuş bi ona göre atsın igneyi yada benim bi arkadasima vermiş igneyi o evde atmış saatine göre ayarlamis kendini
Ben teşekkür ederim bana moral oldun ınsallah guzel haberlerinide alırız bize yazÇok iyi cnm sakın üzülme benim 9.günde hiç yoktu 13.gün bugün büyümüş Allah'tan ümit kesilmez . Konuşuyum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm :)
Rica ederim cnm inşallah birlikte alırız güzel haberler tabi ki yazarım:)Ben teşekkür ederim bana moral oldun ınsallah guzel haberlerinide alırız bize yaz
Canım bugün çatlatma iğnesi oldum yumurtam dün gittiğimde 20 mm di bende bugün vuruldum kalçadan yapıldı tutar mı ordan acaba?Ben teşekkür ederim bana moral oldun ınsallah guzel haberlerinide alırız bize yaz
Çok sevindim cnmBugün ignemi vuruldum büyümüş şükür ki yumurtalar
Bende sevindim valla bugün saat 10 da atıldım ignemi bakalım hayırlısı olsun inşallah olur da size güzel haberi veririm ilk gittigimde olusmamisti siz çok moral verdiniz tesekkr ederim cnmÇok sevindim cnm
Rica ederim canm aynı benimki gibi olmuş ama sonu güzel olmuş :)) güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBende sevindim valla bugün saat 10 da atıldım ignemi bakalım hayırlısı olsun inşallah olur da size güzel haberi veririm ilk gittigimde olusmamisti siz çok moral verdiniz tesekkr ederim cnm
Inşallah canm senden de bekliyorum güzel haberlerRica ederim canm aynı benimki gibi olmuş ama sonu güzel olmuş :)) güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah canım:)Inşallah canm senden de bekliyorum güzel haberler
Merhaba bende bu ay iğne yaptırdım ama 36 saat gece 3 denk geliyordu yapamadım ertesi gün aksam oldu acaba olurmu bu ay hamile kalabilir miyimInşallah canm ya benimkide büyür igneden 36 saat sonra ilişki oneriyor doktor bana öyle söylerdi pazartsiye kdar nasıl beklicem inanki bilmiyorum
Neden olmasin olur tatlm inşallah allah'ın izniyle igneden sonra ağrın oldumu bide olduysa ne zaman başladıMerhaba bende bu ay iğne yaptırdım ama 36 saat gece 3 denk geliyordu yapamadım ertesi gün aksam oldu acaba olurmu bu ay hamile kalabilir miyim
Yok hiç agrım felan olmadı sadece regli zamanım yaklaştığı için kasık agrım oldu düzenli yapamadık ondan cok ümitsizim nasip artık hayırlısı neyse o olsunNeden olmasin olur tatlm inşallah allah'ın izniyle igneden sonra ağrın oldumu bide olduysa ne zaman başladı
İnsşaşh hayırlı sonuçlar alırsınSelam kızlar,
Ben 10 gebe kalamıyorum adetimin ikinci günü hormon testi yapıldı bi problem yok. Sonra özel hasteneye gittim hsg çekildi geçen hafta salı günü de ovitrelle yapıldı bekliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?