• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen ve çatlatma iğnesiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal normal bence cuma git derim anca yani bende cuma gidicem cuma seninde benimde 13. Günümüz oluyo benim doktorum da adetin 13. Gunu gel bakicaz yumurtalarina dedi demekki yumurtalar 13 14. Günde oluşuyor
Öyle yapıyım ozaman cnm umudum kesilmisti yine bi umut bekleyim ozaman

Evet adetin 9.gunune denk geliyo 29.unda adet oldum 31.inde kullanmaya başladım 6 sındada doktor çağırdı oda 9.uncu güne denk geliyo
Canım ben dokuzuncu gün ilaç alıyordum daha. Adetin beşinci günü başlıyorum beş gün içiyorum ilaç bittikten beş gün sonra kontrole çağırıyor beni. Senin doktor erkenci davranmış. Ümitsizliğe düşme belki büyür çok erken bakmış bence

Canım ben dokuzuncu gün ilaç alıyordum daha. Adetin beşinci günü başlıyorum beş gün içiyorum ilaç bittikten beş gün sonra kontrole çağırıyor beni. Senin doktor erkenci davranmış. Ümitsizliğe düşme belki büyür çok erken bakmış bence
Inşallah cnm insallah 2 gündür niye olmadı diye kendi kendimi yiyodum inşallah biraz olsun büyür

merhaba ben de agustos ekim kasim olmak uzere 3 kere kullandim.adetimin 15.gunu merakla bekliyorum sonucu diger aylar yumurta takibi icn gtmistm bi sonuc olmadi bu ay gtmedm sadce klomeni ictm nolcak bakalm bu arada catlatma ignesi olmadim hc

merhaba ben de agustos ekim kasim olmak uzere 3 kere kullandim.adetimin 15.gunu merakla bekliyorum sonucu diger aylar yumurta takibi icn gtmistm bi sonuc olmadi bu ay gtmedm sadce klomeni ictm nolcak bakalm bu arada catlatma ignesi olmadim hc
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.güzel haberleri birbirimize verelim umut olsun :)

Ben de bu ay ilk başlayısım klomene. Adetin 3.günü kullanmaya basladim 5 gün gunde bir defa kullandim. 9.gün baktı yumurta oluşmamış henüz dedi morallerim alt üst oldu ama erken gibi geldi baktığı tarih yarın yine gideceğim ultrasonla bakılacak gelişme varmi diye bende bide sağ Over de pko var bu ay öğrendim onuda umutla bekliyorum
Canım merhaba aynı seyde bende var bugün gittim ilaçm bitti yumurta yeterince buyumemis dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedim moralim alt üst oldu çok kötüyüm sürekli ağlıyorum 1 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor

Korkma canım bi arkadaşımında böyle oldu doktor tekrar çağırmış iki gün sonra bakmış büyümüş :)
Bugün gittim cnm sol overde oluşmamış sağ overde 17, 5 olmuş iyi mi acaba yarın da gel dedi

Son düzenleme:
Canım merhaba aynı seyde bende var bugün gittim ilaçm bitti yumurta yeterince buyumemis dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedim moralim alt üst oldu çok kötüyüm sürekli ağlıyorum 1 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor
Mrb cnm bugün gitti sol overde oluşmamış dedi sağ overde 17, 5 oluşmuş yarın yine gideceğim bende geçenlerde çok kötü olmuştum şimdi en azından oluşmuş sende bekle yine

Mrb cnm bugün gitti sol overde oluşmamış dedi sağ overde 17, 5 oluşmuş yarın yine gideceğim bende geçenlerde çok kötü olmuştum şimdi en azından oluşmuş sende bekle yine
Dunyam yıkıldı ya çok umutlanmistim inşallah buyur peki iki yumurtaliginda buyumesimi lazım mis tekle olmuyor mu canm bu arada sende ignemi vurulcan

Dunyam yıkıldı ya çok umutlanmistim inşallah buyur peki iki yumurtaliginda buyumesimi lazım mis tekle olmuyor mu canm bu arada sende ignemi vurulcan
Bana gayet güzel dedi yarın da gel yine büyümüsse ona göre hareket edelim dedi büyümeyenle ilgili bişey demedi cnm muhtemelen vurulcam ama ne zaman ilişki öneriyorlar o haptan sonra onu düşünüyorum öyle sen biliyo musun??

Bide üzülme pazartesi hiç yumurta yoktu perşembeye birden büyümüş bekle cnm inşallah büyür

Back