- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 30
Bende ilk defa kullanıyorum klomen tam bilmiyorum da hapta etki etmiyo diye nasil üzülmüştümAynen ya çok erken niye böyle dedi bazı doktorlar yanlış yönlendiriyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk defa kullanıyorum klomen tam bilmiyorum da hapta etki etmiyo diye nasil üzülmüştümAynen ya çok erken niye böyle dedi bazı doktorlar yanlış yönlendiriyor galiba
Etki eder ederdi daha erken cagirmisBende ilk defa kullanıyorum klomen tam bilmiyorum da hapta etki etmiyo diye nasil üzülmüştüm
Öyle yapıyım ozaman cnm umudum kesilmisti yine bi umut bekleyim ozamanNormal normal bence cuma git derim anca yani bende cuma gidicem cuma seninde benimde 13. Günümüz oluyo benim doktorum da adetin 13. Gunu gel bakicaz yumurtalarina dedi demekki yumurtalar 13 14. Günde oluşuyor
Canım ben dokuzuncu gün ilaç alıyordum daha. Adetin beşinci günü başlıyorum beş gün içiyorum ilaç bittikten beş gün sonra kontrole çağırıyor beni. Senin doktor erkenci davranmış. Ümitsizliğe düşme belki büyür çok erken bakmış benceEvet adetin 9.gunune denk geliyo 29.unda adet oldum 31.inde kullanmaya başladım 6 sındada doktor çağırdı oda 9.uncu güne denk geliyo
Inşallah cnm insallah 2 gündür niye olmadı diye kendi kendimi yiyodum inşallah biraz olsun büyürCanım ben dokuzuncu gün ilaç alıyordum daha. Adetin beşinci günü başlıyorum beş gün içiyorum ilaç bittikten beş gün sonra kontrole çağırıyor beni. Senin doktor erkenci davranmış. Ümitsizliğe düşme belki büyür çok erken bakmış bence
rahat ol tatlım. Evet insanın elinde değil ama hala umut var sende:) Bekle sabırInşallah cnm insallah 2 gündür niye olmadı diye kendi kendimi yiyodum inşallah biraz olsun büyür
Umudunu yitirme canm benm insallah sende bende isteyen herkeste bebegine kavusurÖyle yapıyım ozaman cnm umudum kesilmisti yine bi umut bekleyim ozaman
Sağol cnm biraz rahatladımrahat ol tatlım. Evet insanın elinde değil ama hala umut var sende:) Bekle sabır
Aminnn inşallah cnm insallahUmudunu yitirme canm benm insallah sende bende isteyen herkeste bebegine kavusur
Korkma canım bi arkadaşımında böyle oldu doktor tekrar çağırmış iki gün sonra bakmış büyümüş :)Bende ilk defa kullanıyorum klomen tam bilmiyorum da hapta etki etmiyo diye nasil üzülmüştüm
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.güzel haberleri birbirimize verelim umut olsun :)merhaba ben de agustos ekim kasim olmak uzere 3 kere kullandim.adetimin 15.gunu merakla bekliyorum sonucu diger aylar yumurta takibi icn gtmistm bi sonuc olmadi bu ay gtmedm sadce klomeni ictm nolcak bakalm bu arada catlatma ignesi olmadim hc
Klomen kullanırken yumurta takibi yapılmamışmıydı canım?Ben 2 kere kullandım hamile.kalamadim sonra hsg çekildim 3 ay geçti yine tık yok bu ay yumurta takibine basliycaz doktorumla
Yapıldı canm iğne bile yapıldı ama olmadıKlomen kullanırken yumurta takibi yapılmamışmıydı canım?
Canım merhaba aynı seyde bende var bugün gittim ilaçm bitti yumurta yeterince buyumemis dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedim moralim alt üst oldu çok kötüyüm sürekli ağlıyorum 1 yıldır uğraşıyorum ama olmuyorBen de bu ay ilk başlayısım klomene. Adetin 3.günü kullanmaya basladim 5 gün gunde bir defa kullandim. 9.gün baktı yumurta oluşmamış henüz dedi morallerim alt üst oldu ama erken gibi geldi baktığı tarih yarın yine gideceğim ultrasonla bakılacak gelişme varmi diye bende bide sağ Over de pko var bu ay öğrendim onuda umutla bekliyorum
Bugün gittim cnm sol overde oluşmamış sağ overde 17, 5 olmuş iyi mi acaba yarın da gel dediKorkma canım bi arkadaşımında böyle oldu doktor tekrar çağırmış iki gün sonra bakmış büyümüş :)
Mrb cnm bugün gitti sol overde oluşmamış dedi sağ overde 17, 5 oluşmuş yarın yine gideceğim bende geçenlerde çok kötü olmuştum şimdi en azından oluşmuş sende bekle yineCanım merhaba aynı seyde bende var bugün gittim ilaçm bitti yumurta yeterince buyumemis dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedim moralim alt üst oldu çok kötüyüm sürekli ağlıyorum 1 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor
Dunyam yıkıldı ya çok umutlanmistim inşallah buyur peki iki yumurtaliginda buyumesimi lazım mis tekle olmuyor mu canm bu arada sende ignemi vurulcanMrb cnm bugün gitti sol overde oluşmamış dedi sağ overde 17, 5 oluşmuş yarın yine gideceğim bende geçenlerde çok kötü olmuştum şimdi en azından oluşmuş sende bekle yine
Bana gayet güzel dedi yarın da gel yine büyümüsse ona göre hareket edelim dedi büyümeyenle ilgili bişey demedi cnm muhtemelen vurulcam ama ne zaman ilişki öneriyorlar o haptan sonra onu düşünüyorum öyle sen biliyo musun??Dunyam yıkıldı ya çok umutlanmistim inşallah buyur peki iki yumurtaliginda buyumesimi lazım mis tekle olmuyor mu canm bu arada sende ignemi vurulcan
Bide üzülme pazartesi hiç yumurta yoktu perşembeye birden büyümüş bekle cnm inşallah büyürDunyam yıkıldı ya çok umutlanmistim inşallah buyur peki iki yumurtaliginda buyumesimi lazım mis tekle olmuyor mu canm bu arada sende ignemi vurulcan