• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen ve çatlatma iğnesiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canm ya benimkide büyür igneden 36 saat sonra ilişki oneriyor doktor bana öyle söylerdi pazartsiye kdar nasıl beklicem inanki bilmiyorum :110:
Hiç kafana takma cnm beni de erkenden çağırdı öyle çıktı Allah gönlüne göre verir inşallah. Benim eşim 1 haftadır görevde pazartesi gelecek yarın vurulursa denilen saatte ilişki olmayacak boşa gidecek galiba her yerden bir sıkıntı işte pazar falan vurulsa sıkıntı olur mu onuda bilmiyorum. Sende sabret cnm inşallah güzel sonuçlar olur

Hiç kafana takma cnm beni de erkenden çağırdı öyle çıktı Allah gönlüne göre verir inşallah. Benim eşim 1 haftadır görevde pazartesi gelecek yarın vurulursa denilen saatte ilişki olmayacak boşa gidecek galiba her yerden bir sıkıntı işte pazar falan vurulsa sıkıntı olur mu onuda bilmiyorum. Sende sabret cnm inşallah güzel sonuçlar olur
Bugün 10. Gunun 12mm olmuş yeteri kadar buyumemis dedi pazartesiye kadar inşallah büyür pazartesi 14.gunum olcak tatlm onu doktor la konuş bi ona göre atsın igneyi yada benim bi arkadasima vermiş igneyi o evde atmış saatine göre ayarlamis kendini

Bugün 10. Gunun 12mm olmuş yeteri kadar buyumemis dedi pazartesiye kadar inşallah büyür pazartesi 14.gunum olcak tatlm onu doktor la konuş bi ona göre atsın igneyi yada benim bi arkadasima vermiş igneyi o evde atmış saatine göre ayarlamis kendini
Çok iyi cnm sakın üzülme benim 9.günde hiç yoktu 13.gün bugün büyümüş Allah'tan ümit kesilmez . Konuşuyum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cnm :)

Bende sevindim valla bugün saat 10 da atıldım ignemi bakalım hayırlısı olsun inşallah olur da size güzel haberi veririm ilk gittigimde olusmamisti siz çok moral verdiniz tesekkr ederim cnm:halay:
Rica ederim canm aynı benimki gibi olmuş ama sonu güzel olmuş :)) güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :anneadayı::KK36:

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Inşallah canm ya benimkide büyür igneden 36 saat sonra ilişki oneriyor doktor bana öyle söylerdi pazartsiye kdar nasıl beklicem inanki bilmiyorum :110:
Merhaba bende bu ay iğne yaptırdım ama 36 saat gece 3 denk geliyordu yapamadım ertesi gün aksam oldu acaba olurmu bu ay hamile kalabilir miyim

Neden olmasin olur tatlm inşallah allah'ın izniyle igneden sonra ağrın oldumu bide olduysa ne zaman başladı
Yok hiç agrım felan olmadı sadece regli zamanım yaklaştığı için kasık agrım oldu düzenli yapamadık ondan cok ümitsizim nasip artık hayırlısı neyse o olsun

Selam kızlar,
Ben 10 gebe kalamıyorum adetimin ikinci günü hormon testi yapıldı bi problem yok. Sonra özel hasteneye gittim hsg çekildi geçen hafta salı günü de ovitrelle yapıldı bekliyorum şimdi

Back