• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen ve çatlatma iğnesiyle kaçıncı ayda hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba hanımlar..Bebek sahibi olmak için uğraşıyorum ama içimde bir umutsuzluk var.nedeni ise klomen ve çatlatma iğnesinde genelde herkes ilk kullanımda hamile kalmış.bende bir kez kullandım ama olmadı.tekrar gideceğim doktora.bende de eşimde de sorun çıkmadı.rahim filmi hemen çekmeyeceğiz bir kaç ay klomen deneyeceğiz demişti doktorum.siz klomenle kaçıncı ayda hamile kaldınız?belki bana ve benim gibilere moral olur yazacaklarınız..

Merhaba hanımlar..Bebek sahibi olmak için uğraşıyorum ama içimde bir umutsuzluk var.nedeni ise klomen ve çatlatma iğnesinde genelde herkes ilk kullanımda hamile kalmış.bende bir kez kullandım ama olmadı.tekrar gideceğim doktora.bende de eşimde de sorun çıkmadı.rahim filmi hemen çekmeyeceğiz bir kaç ay klomen deneyeceğiz demişti doktorum.siz klomenle kaçıncı ayda hamile kaldınız?belki bana ve benim gibilere moral olur yazacaklarınız..
Keşke ben de ilk aydan kaldım diyebilseydim ama maalesef. Geçen ay ilk klomen tedavisi oldum. Yumurta oluştu çatladı gayet de değerlendirdik zamanları. Ama olmadı şimdi ikinci küre başladık hakkımızda hayırlısı. Ama ilaç prospektüsünde bile yazıyor %15 arttırıyor gebelik ihtimalini. Şans deneyip göreceğiz

Keşke ben de ilk aydan kaldım diyebilseydim ama maalesef. Geçen ay ilk klomen tedavisi oldum. Yumurta oluştu çatladı gayet de değerlendirdik zamanları. Ama olmadı şimdi ikinci küre başladık hakkımızda hayırlısı. Ama ilaç prospektüsünde bile yazıyor %15 arttırıyor gebelik ihtimalini. Şans deneyip göreceğiz
Kader arkadaşıyız :( doktor ilk kullanımda hamile kalma şansı düşük ama ikinci üçüncü denemede hamile kalma şansı çok artıyor demişti.ama çoğu kişinin yorumlarını okuyorum ilk kullanımda kalmışlar.bende adet olunca gideceğim klomen verir gene kesin

Kader arkadaşıyız :KK43: doktor ilk kullanımda hamile kalma şansı düşük ama ikinci üçüncü denemede hamile kalma şansı çok artıyor demişti.ama çoğu kişinin yorumlarını okuyorum ilk kullanımda kalmışlar.bende adet olunca gideceğim klomen verir gene kesin
Benim yarın beşinci gün olacak. İkinci tedavinin yani. Dozu değiştirdi. Sabah 1 akşam 1,5 alıyorum bu ay bakalım. Bat ne zaman?

Benim yarın beşinci gün olacak. İkinci tedavinin yani. Dozu değiştirdi. Sabah 1 akşam 1,5 alıyorum bu ay bakalım. Bat ne zaman?
İki gün var canım.bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu.doktoru ilişki yasak demişti.bende bu arada soğan kürü yaptım 15 gün.kistim vs yok ama denemedim demiyim en azından diye onuda yaptım.doktorla görüştüm adetin ikinci günü gel dedi.daha tedaviye yeni başladım ama nedense bi umutsuzluk var içimde

İki gün var canım.bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu.doktoru ilişki yasak demişti.bende bu arada soğan kürü yaptım 15 gün.kistim vs yok ama denemedim demiyim en azından diye onuda yaptım.doktorla görüştüm adetin ikinci günü gel dedi.daha tedaviye yeni başladım ama nedense bi umutsuzluk var içimde
Valla canım ben başladığımda umut doluydum:)
Olacak diye düşünüyordum. Ama pat diye söndü balonum hayırlısı artık. İnşallah gönlüne göre verir. Geçmiş olsun.

Valla canım ben başladığımda umut doluydum:)
Olacak diye düşünüyordum. Ama pat diye söndü balonum hayırlısı artık. İnşallah gönlüne göre verir. Geçmiş olsun.
Aynen ilk klomende çok umutluydum olmayınca umudum söndü. Halbuki daha yolun başındayız. İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin

Amin tatlım:) Benim klomen bitti dün akşam itibarı ile. Şimdi pazartesiyi bekliyorum bakalım yumoş var mı yok mu:)

Ben 2 kere kullandım hamile.kalamadim sonra hsg çekildim 3 ay geçti yine tık yok bu ay yumurta takibine basliycaz doktorumla

Ben de bu ay ilk başlayısım klomene. Adetin 3.günü kullanmaya basladim 5 gün gunde bir defa kullandim. 9.gün baktı yumurta oluşmamış henüz dedi morallerim alt üst oldu ama erken gibi geldi baktığı tarih yarın yine gideceğim ultrasonla bakılacak gelişme varmi diye bende bide sağ Over de pko var bu ay öğrendim onuda umutla bekliyorum

Ben de bu ay ilk başlayısım klomene. Adetin 3.günü kullanmaya basladim 5 gün gunde bir defa kullandim. 9.gün baktı yumurta oluşmamış henüz dedi morallerim alt üst oldu ama erken gibi geldi baktığı tarih yarın yine gideceğim ultrasonla bakılacak gelişme varmi diye bende bide sağ Over de pko var bu ay öğrendim onuda umutla bekliyorum
dokuzuncu gün derken? Adetin dokuzuncu günü mü?

Peki bir sorun var mı eşinde ya da sende?
Yok.kuzum ya eşimde problem olması çok dusukmus geçen doktoruma sordum eşimde kendine baktirsinmi dedi gerek yok sonuçta bir tane çocuğu olmuş eğer ameliyat gecirmisse sıcak ortamda çalışıyorsa ağır işlerde çalışıyorsa bakılması şart ama senin eşin memur dedi gerek yok bendede işte sezeryandan sonra tüplerde haiti tıkanıklık oluşmuş açıldı şükür simi beklemedeyiz cuma günü kontrolüm var kuzum

Bencede erken adetin 5. Günü klomene başlanır 5 gün içilir 10. 11. Günde gidilir büyümeye göre 2 gunde bir çağırır doktor
Bana 3.gün kullanmaya başla bittikten 2 gün sonra gel dedi bende 5 gün kullanıp bekledim gittim cnm bende anlamadm ki çok erken

Bana 3.gün kullanmaya başla bittikten 2 gün sonra gel dedi bende 5 gün kullanıp bekledim gittim cnm bende anlamadm ki çok erken
Aynen ya çok erken niye böyle dedi bazı doktorlar yanlış yönlendiriyor galiba

Pazartesi baktı daha oluşmamış diyince çok moralim bozuldu normal dimi yani cnm yarın bida gideceğim yine bakacak
Normal normal bence cuma git derim anca yani bende cuma gidicem cuma seninde benimde 13. Günümüz oluyo benim doktorum da adetin 13. Gunu gel bakicaz yumurtalarina dedi demekki yumurtalar 13 14. Günde oluşuyor

Back