klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeni katıldım. Kafamda bir soru işareti var. Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı mı farklimi . Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler. .

Valla bende catlatma ignesi ve klomen tedavisi görüyorum. Bu ay yeni kullandım. Fakat adet oldum. Eh ikinci ayimiza bakalım. İkincide gebelik şansı yuksekmis. Neyse allah hepimize şifa versin hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. .aminn

Merhaba hanımlar bende clomifen tedavisi gordum eylülün 2de çatlatma iğnesi oldum dün bugün ağrım vardi kasiklarimda ve kahve rengimsi hafif pembe şeklinde kan ve minik parçalar dökülüyor test yapmadım Dr da bişey demedi benim gibi olan varmı acaba aramızda

Klomen ve yumurta çatlacı kullandıktan sonra adet günlerimde değişmeler oldu hep bir hafta öne geliyo ve hiç bi şey olmuyo... Bu durumu yasayan var mı?

Selam arkadaşlar bende dün doktora gittim iki ay önce gittiğimde fsh16 çıkmıştı ve çok uzuluyordum dün yapılan testte 7 çıktı ve doktor klomen başlattı bugün bakalim ınş faydasını görürüm

Merhaba arkadaslar ben de 6 gun once klomen+ pregnly vurundum. Acayip sekilde gaz var ve kasiklarimda adet sancisi gibi bi sey degil de sanki batma gibi bi agri var sanki icerden kasiklarimi biri asiliyo gibi bir his :)) normal mi acaba dayanamayip test yaptim cift cizgi cikti ama ignenin etkisi o kesinlikle :)

Benim igneden sonra 11. Gunum ve 3.7 cikti b hcg doktor daha erken testi tekrar yaptir iki gun sonra dedi ama umut yok

Benim igneden sonra 11. Gunum ve 3.7 cikti b hcg doktor daha erken testi tekrar yaptir iki gun sonra dedi ama umut yok

cnm 11. gün çok erken den önce yaptırma derim ben geç döllenme olabilir çünkü boşuna moralini bozmuş olursun mesela benim bugün . günüm ve yaptırmıcam test falan Allah ne yazdıysa o olacak adetsem olacak gelecek hamıle ısem zaten adet olmayacagım ..devamlı testlere yogunlasmak psıkolojıyı ve motıvasyonu daha cok bozuyor ..cok zor bluyorum benım ehr an gözlerim doluyor ne kadar zor oldugunu yasayan bılır ama bır yandan da iç sesim güçlü olmamaı söylüyor ( ne kadar olabılırsem) yokmuş gıbı davranmaya calısın tam olarak basaramasınız da bıraz bıle yapmak psıkolojınızı etkıler benım şahsi fikrim tabiki de.İnş Allah herkese gönlüne göre verir

merhaba arkadaşlar ben ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişkiye girdim ayın 7sinde kan tahlili verdim 22.56 çıktı hcg ayın 9 unda yine verdim 10.01 çıktı çok moralim bozuluyor

Fundali84 testi çok erken yaptırmışsın. iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmeli diye biliyorum. arkadaşlar ümidinizi kesmeyin ben klomenle+çatlatma iğnesini hamile kaldım. 3 kere denedik bu şekilde olmadı. sonra doktorum rahim filmi çekelim dedi türlerde tıkanıklık var mı diye. film çekildiği ay hamile kalma ihtimalin bu ay yüksek dedi şükür tüplerimde bi sıkıntı yokmuş. o ay hem film çekildim hem çatlatma iğnesi oldum ve sonuç pozitif. ben tam artık olmayacak diyordum oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu rahim filmi heryerde çekiyorlarmi bide hemen ogun yapiyolarmi y oksa gunmu veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…