- 7 Ağustos 2016
- 1.693
- 1.056
- 133
Canim nolmelde ignenin etkisiyle positif cikiyor ignenin etkisi 8 yada 10 sonra geciyor 14 gun tam beli oluyor benimde 15 gundur igne olali ama daha test yapmamisimkizlar acil cevap lutfen catlatma ignemin 6.gunu idrar testi yapdim pozotif ola bilir mi kizlar nep net cikdi hemde
hmm saol canim cevabin icin insalah seninde benimde vardir belli olunca yazarsin burdanCanim nolmelde ignenin etkisiyle positif cikiyor ignenin etkisi 8 yada 10 sonra geciyor 14 gun tam beli oluyor benimde 15 gundur igne olali ama daha test yapmamisim
Tmm canim yazarimhmm saol canim cevabin icin insalah seninde benimde vardir belli olunca yazarsin burdan
valla kac yumurta oldu hakkinda bir sey demedi dr sadce bi yumurtan catlamis dedi yani ben adet tarihimi hesaplicam normalde duzensiz oluyorum yada 14 gun mu beklicem cevaplarin icin saol canim
Canım bnde coq düzensizdir massallh yaklaşık 4 5 aydır düzenli oluyorum sadece iki gün yada birgün geçiyor önceden 15 geçtiği bile oluyordu bana doktor strese girme dedi eşimle ve ailesinin dediği lafları çok takiyofum çok takıntılı bir kadınım bn stres yapmayınca düzeldi bugün test alacaktim korktum birşey çıkmazda hayallerim yıkılır die ondan almafim 6 gün sonra adet olacağım insslh olmam hamile olurum inssalh sizin de tedavileriniz iyi sonuç verir benim yumurtamin biri catlamisyi sol taraf ve 14 milim demişti bnmde yumurta tembelliği varmiss allahım inşallah iyi sonuclar verir sizdenden iyi haberler bekliyorum Allahın izniyle :)[/QUOT ins cnim saol iyi dileklerin icin Allah gonlumuze gore versin
Bnm de bu 2.ayım ovitrelle iğnesi vuruldum yine.düşünmek istemesemde yine merakla bekliyorum.inşallah olur bu sefer.sol tarafta 2 tane 19 mm lik yumurtam oluşmuş.4 eylül normal adet tarihim ama inşallah hamile kalırım offffkizlar acil cevap lutfen catlatma ignemin 6.gunu idrar testi yapdim pozotif ola bilir mi kizlar nep net cikdi hemde
insalah olur canim inslh seninde benimde gelismeleri yaz burdanBnm de bu 2.ayım ovitrelle iğnesi vuruldum yine.düşünmek istemesemde yine merakla bekliyorum.inşallah olur bu sefer.sol tarafta 2 tane 19 mm lik yumurtam oluşmuş.4 eylül normal adet tarihim ama inşallah hamile kalırım offff
Tmm yazısalım karsılıklıinsalah olur canim inslh seninde benimde gelismeleri yaz burdan
Canim ben hamile degilim ama isalah sen hamilesindir amafazla umutlanma ben cok umutlandim sonra cok kotu oldum sen ignenin 15 gunu tekrar dene o zaman tam belli oluyorablay cim nasil oldun. hic bi fikrim yok igenin etkisi belki cok sanci yapiyodur. benim bu gun 8. gunum igneden sonra idrar testi yapdim yine pozitif cok net hemde kizlar ola bilir mi sizce umutlaniyorum iyice
saol canim benim hayirlisi artikCanim ben hamile degilim ama isalah sen hamilesindir amafazla umutlanma ben cok umutlandim sonra cok kotu oldum sen ignenin 15 gunu tekrar dene o zaman tam belli oluyor
Yazarım cnm psikolojim karmakarışık her durumu hamileliğe bağlıyorum sonra yine olumsuz düşünüyorum bir öyleyim bir böyle 4 eylüle kdr nasıl bekleyeceğimi bilemiyoruminsalah olur canim inslh seninde benimde gelismeleri yaz burdan
ayni bende bi var diyorum bi yok diyorum igenin 9.gunu bu gun idrar testi yapdim yine silik cikdi ikinci cizgi hale ignenin etkisi heral hayirlisi artik yaaYazarım cnm psikolojim karmakarışık her durumu hamileliğe bağlıyorum sonra yine olumsuz düşünüyorum bir öyleyim bir böyle 4 eylüle kdr nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum
Cnm bnm de 8. Günüm ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama daha erken cıkan sonuçlar yanıltıcı olur.senin kacıncı denemendiayni bende bi var diyorum bi yok diyorum igenin 9.gunu bu gun idrar testi yapdim yine silik cikdi ikinci cizgi hale ignenin etkisi heral hayirlisi artik yaa
Benim anlamadığım bişey var . Adet ve gebelik belirtileri aynı mı yada bi farkı var miumarım cnm .. iğneyi yaptırdıktan sonraki 19. günüm az önce yine idrar testi yaptım negatif..karın ağrılarım arttı..normal adet sürecime göre bugün 30. gün klomen hep 30 günde yapardı adetimi normalde 28 günde olurken.sanırım bugün yine aynısı olucak sancılanıyorum..olmazsam yarın kan testine giderim..burayada yazarım..inşşş senin içinde hayırlı bi sonuç olur... bu ay yapmadığım kalmadı zaten dua-keçi boynuzu-soğan kürü-proxed plus-crınone jel-yumurta takibi-çatlatma iğnesi-kalça altında çift yastık pozisyonu-bukadarı geldi aklıma gerisi allaha kaldı..
Arkadaslar Walla bir araştırma da okudum. Adet gecikmesi olduğunda hamile olduğumuz anlamına gelmezmis. İğnenin etkisi olabilirmişCnm bnm de 8. Günüm ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama daha erken cıkan sonuçlar yanıltıcı olur.senin kacıncı denemendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?