Aynen benimde göğsüm çok acıyor 2 gündür bugün 15. Gn ama adet Ağrı'm yok belim ağrıyor bir de
Yok yapmıcam adet olana kadar beklicem15. Gününmüş. test yaptnmı peki. :)
Valla yapasım gelmiyor artık kaç gün oldu sizin daha ilk çatlatma oldugu için umutsuzum..Bana kalsa ben şimdi yaparmhiç merakımı yenemiyorm ama yapsamda anlamsz. iğnenin etkisi geçmemiştr
Bende adet agrısı gibi oluyor ama sadece sızı çok agrı yok göğsüm çok acıyor geçmedii..Bekliyorum artık 1 hfta daha..Ve tam 14. gün adet olunmuyormuş.Ben baktım tam çatlatma iğnesinden 2 gün sonra yumurtam çatladı.Ama sanırım 4 5 ün sonra adet olurum gibi.Geç sökülebiliyor demek.
Aminnn tutturasıya kadar devam inş.:)İnş olmazsn canımm
Kizlar ben ilk catlatma ignesini vuruldigum ay hamile kaldim yani gecen ay.hemen etki etti bende ama malesef dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.kac aydir denioduk igneyi vuruldugum ay hamile kaldim.yani igne gercekten ise yario.sizde saglikli bi hamilelik yasarsiniz ins.
hayırlısı olsun canım bir daha denersin..Olacagını görmüşsün en azından.İlk ay ya kalınmıyor ya da düşükle sonuçlanıyor gördügüm kadarıyla o yüzden pek önemsemiyorum bu ay.Kizlar ben ilk catlatma ignesini vuruldigum ay hamile kaldim yani gecen ay.hemen etki etti bende ama malesef dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.kac aydir denioduk igneyi vuruldugum ay hamile kaldim.yani igne gercekten ise yario.sizde saglikli bi hamilelik yasarsiniz ins.
hayırlısı olsun canım bir daha denersin..Olacagını görmüşsün en azından.İlk ay ya kalınmıyor ya da düşükle sonuçlanıyor gördügüm kadarıyla o yüzden pek önemsemiyorum bu ay.
iNŞALLAH bugün 16. gündü ama sizde geçen a göğüs agrısı oldu mu adet sancısı geliyor geçiyor sonra bende 2 gündür.En azindan hamile kalabildigime sevindim ama bundan sonraki surrc nasil olck biomiorum.doktorum simdi daha cabuk hamile kalirsin dedi.ins igne etkisini gosterir sizde bian once saglikli bi hamile ve anne olursunuz.
Aynısı oldu bendede bugün 16. gündü 5 gündür var bu acı.Bugün 10. Gün. göğsüm deil ama dokunduğumda göğüs ucum ağrıyor. hala hiç birşey hissetmiyorm.
Kızlar bugün 17. gündü bu hcg nin etkisi geçmiş midir.Ben de adet belirtisi gögüs agrısı gitti.bişey yiyip içtiğim halde şimdi lh testi yaptım.Hemen koyulaşmadı ama 5 dk içinde 2. çizgi aynı renk oldu.Adet olacagım için midir ki artık.
Test yaptım az önce negatifti adet olsam bari biran önceİlacın etkisi 14. Gün tamamen geçiyor die okumuştm. inş hamilesindrrr canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?