Ne alakaymis? Bende duzenli adet oluyorum ama pco yum. Ustelik 21. Gin progestronum hep 0.9 larda geziyor. Yani adet oluyosam catliyo mu ? Ee yumurtlamiyosun dedi bana doktorum. Cunku progesteon yerlerde. Catlama yumurtlama iste zatenBende onu anlamadım canım zaten adetliyken gitmistim muayene etmişti klomen verdi 21.gün progesteron testi istedi yaptiramadim adet oldum adet olduğuna göre gerek kalmamış zaten yumurta Çatlamış dedi acaba hormonlar dan yumurtlamada bi sorun olmadığını mi anladı kii ilk gittigimde
Bende bilmiyorum canım bu ay yaptirayim progesteron tahlilimi bakalım ne çıkacak doktoruma güvenmek istiyorum ama beni şüpheye düşürüyor işte bana öyle dedi bende anlamadım peki sen ilaç kullaniypmusun progesteron icinNe alakaymis? Bende duzenli adet oluyorum ama pco yum. Ustelik 21. Gin progestronum hep 0.9 larda geziyor. Yani adet oluyosam catliyo mu ? Ee yumurtlamiyosun dedi bana doktorum. Cunku progesteon yerlerde. Catlama yumurtlama iste zaten
Klomen tedavisinde progesteron ilaci etkili degil dedi hastanedeki uzmanlar. Farkli farkli kisilere sordum oyle dediler. Ama hic bir doktora sonsuz guvenemem kusura bakmasinlar. Hergun birseyler degisirken gelisirken her bilgi ayni kalamaz . bakalim daha neler gormemiz yasamamiz gerekiyorBende bilmiyorum canım bu ay yaptirayim progesteron tahlilimi bakalım ne çıkacak doktoruma güvenmek istiyorum ama beni şüpheye düşürüyor işte bana öyle dedi bende anlamadım peki sen ilaç kullaniypmusun progesteron icin
Haklısın canım hemde çok haklısın...Klomen tedavisinde progesteron ilaci etkili degil dedi hastanedeki uzmanlar. Farkli farkli kisilere sordum oyle dediler. Ama hic bir doktora sonsuz guvenemem kusura bakmasinlar. Hergun birseyler degisirken gelisirken her bilgi ayni kalamaz . bakalim daha neler gormemiz yasamamiz gerekiyor
Olur insallah ben 13.gub dayanamayip 3liralik testlerden yaptim cift cizgi cikmisti ayin 10u gibi dene istersenBende 28 temmuzda çatlatma iğnesi vurdum 5 gün boyunca klomen kullandım ikinci gününden beri çok ağrım var hem belimde hem kasıklarımda bazen bacaklarıma vuruyo bir haftam var 15 gün olmasına doktorum gel test yapçaz dedi bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı hastalanmaktan çok korkuyorum beklemekte sıkıcı
Benim bu sancılar hiç geçmiyo ya 3 gündür mafoldum ağrıyla rahimim ve sağ kasığımda batma sancı oluyo çatlatma iğnesi oldum yerleşiyomu acaba onun ağrısı mı bu bilgisi olan var mı yardım lütfen
Aynen benimde göğsüm çok acıyor 2 gündür bugün 15. Gn ama adet Ağrı'm yok belim ağrıyor bir deKızlar benim iğnenin 8. Günü ama sancı ağrı hiçbişey yok. sadece arada adet olcakmş gibi bi ayaklarm fln ağrıyo. adet olcağmda baldırlarm çok ağrır. sadece göğüs ucum cok hafif ağrıo başkada bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?