- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
2.cide tutma sansı daha yuksek oluomus canım inşallah rabbim saglıklı sıhhatlı hayırlı versin inşallah bende vaktımı bekliycem bu dunya ya sınav için gekdik benımde sınavıö buymuş Allahım dermansız dert vermesin :)Yok sakın öyle düşünme bak ben 2 kere klomenle iğne ile tedavi oldum. Ki şimdi bile doktora gitmeden emin olamıyorum
Amin canım benim ikincide tutmadı. Rahim filmi çekildi temiz çıktı bu ay öyle oldu tabii daha doktora gitmedim testlere göre hamile gibiyim2.cide tutma sansı daha yuksek oluomus canım inşallah rabbim saglıklı sıhhatlı hayırlı versin inşallah bende vaktımı bekliycem bu dunya ya sınav için gekdik benımde sınavıö buymuş Allahım dermansız dert vermesin :)
Hamilesin canım Allah kucagına almanı nasıp etsın masallahAmin canım benim ikincide tutmadı. Rahim filmi çekildi temiz çıktı bu ay öyle oldu tabii daha doktora gitmedim testlere göre hamile gibiyim
Aminn inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilesin canım Allah kucagına almanı nasıp etsın masallah
evet canım farklı erken gebelikte rengl gününden bir kaç gün önce testi yaparsan sonuç veriyor normel gebelik testinde ise adet gününü geçmesi gerekiyo veya adet olacağın günde testi yapabilirsin çıkıyo ne olduğu.bi arkaşım adet günü yaptı testi ve çıktı.ya kizlar bisey sorucam catlatma ignesini 5 nisanda vuruldum bugun test yapayim diyorum ama hamilelik testi ile erken gebelik testi farkli mi oluyo ben eczaneye gittim gebelik testi dedim aldim erken falan demedim bana bi yardimci olsaniz
Selam eşinin ve senin tedavinle ilgili bir bilgin yok fakat banada çatlatma iğnesi yapıldıktan bir gün sonra kasıklarımda ağrı olmuştu normel o ağrılar inşllahta adet olmassın allah yardımcın olsun kötü düşünme her şey kısmet ve stres yapma.bizimde eşimle hiç bir sorunumuz yok ama olmuyo 9 ay bekledik iki aydır tedaviye başladık ilk kez iğne oldum şimdi regl günümü bekliyoruz.Rabbim bilir her şeyi o isterse oluyor.ÜZÜLME ALLAH BÜYÜKTÜR.Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım banada yardimci olur iseniz çok sevinirim ben 4 senelik evliyim hatta 4 bitiyor 3 senedir tedavi görüyorum pco hastasıyım troitlerim de oldukça yüksek çıktı ve su an icin ilac kullanmaya başladım süt hormonuma bakıldı oda biraz yüksekti fakat ilaçla düşürüldü eşim de de Varikosel hastalığı vardı ameliyat oldu degerleri yükseldiği için şu an bendeki sorunlardan dolayi çocuk için tedaviye başladık 9 aydır adet görmüyorum doktor bana menapoz da olmadığımı söyledi pco olduğumdan dolayi ve troitlerim yüksek olduğu için adetlerimin bu kadar düzensiz olduğunu belirtti çocuk istediğimiz içinde önce klomen ile sabah 2 öğlen 1 akşam 2 en yüksek dozlarda İçmemi istedi aynen uyguladım bir kaç gün sonra kontrolde 1 yumurtanın geliştiğini ve çatlama iğnesi Vurun mamı söyledi vuruldum 24 saat sonra ilişki verdi ve bununla beraber rahim duvarimda kalinlasma varmis estrofem isimli bir hap verdi 14 gun icmemi soyledi 14 gun bittikten sonra 1 hafta icinde adet gormen gerekir gormessen gebelik ihtimali olabilor gel bakalim dedi adetlerim normalde hiç olmadığı için yani en son 9 ay önce gördüğüm için hesaplayamiyirum hangi gün adet günüm o yüzden doktorun talimatlarına uyuyorum evlendigimde 53 kilo idim evlendikten sonra kalp hastası olduğumu öğrendim ve bana kortizon lu ilaç verilmiş bilmiyordum o ilaçla beraber aniden kilo almaya başladım şu an 104 kiloya kadar çıktım ve neredeyse hiç denecek kadar az yemek yememe rağmen kilo veremiyorum sizce bu pco nun kilo almam ilede alakası olabilirmi birde bu catlatma iğnesi eşimin Varikosel olduğunu bilmeden yıllar önce yine olmuştum bi faydası olmamıştı şimdi eşim tedavi oldu bu sefer sizce ise yararmı benim gibi olan arkadaşlar varmi veya bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar varmi ne olur yardimci olun bana deliricem artikşu an çatlama iğnesi olalı 6 gün oldu ve kasiklarimda ve belinde tarifsiz bir ağrı var bunlar normalmidir sizce arkadaşlar yoksa adetmi göreceğim deli olucam düşündükçe ne olur yardım lütfen
evet canım farklı erken gebelikte rengl gününden bir kaç gün önce testi yaparsan sonuç veriyor normel gebelik testinde ise adet gününü geçmesi gerekiyo veya adet olacağın günde testi yapabilirsin çıkıyo ne olduğu.bi arkaşım adet günü yaptı testi ve çıktı.
inşallah hamilesindir :) bildiğim kadarıyla iğneden sonra 13. 14. gün test yapa biliyosun genelde doğru çıkıyo tabi her şeye hazır olmak lazım ama kan tahlili kesin sonuç bende 13 günümü bekliyorum.dualarımız tüm anne olmak isteyenlere.saolasin tatlim ama ben bu arada oglen o testi degerlendireyim bari elimde kalmasin dedim yaptim ikinci cizgiyi gordum igneden sonra 13.gunum bugun insallah bi hata yoktur erken gebelik testi diil ama
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım banada yardimci olur iseniz çok sevinirim ben 4 senelik evliyim hatta 4 bitiyor 3 senedir tedavi görüyorum pco hastasıyım troitlerim de oldukça yüksek çıktı ve su an icin ilac kullanmaya başladım süt hormonuma bakıldı oda biraz yüksekti fakat ilaçla düşürüldü eşim de de Varikosel hastalığı vardı ameliyat oldu degerleri yükseldiği için şu an bendeki sorunlardan dolayi çocuk için tedaviye başladık 9 aydır adet görmüyorum doktor bana menapoz da olmadığımı söyledi pco olduğumdan dolayi ve troitlerim yüksek olduğu için adetlerimin bu kadar düzensiz olduğunu belirtti çocuk istediğimiz içinde önce klomen ile sabah 2 öğlen 1 akşam 2 en yüksek dozlarda İçmemi istedi aynen uyguladım bir kaç gün sonra kontrolde 1 yumurtanın geliştiğini ve çatlama iğnesi Vurun mamı söyledi vuruldum 24 saat sonra ilişki verdi ve bununla beraber rahim duvarimda kalinlasma varmis estrofem isimli bir hap verdi 14 gun icmemi soyledi 14 gun bittikten sonra 1 hafta icinde adet gormen gerekir gormessen gebelik ihtimali olabilor gel bakalim dedi adetlerim normalde hiç olmadığı için yani en son 9 ay önce gördüğüm için hesaplayamiyirum hangi gün adet günüm o yüzden doktorun talimatlarına uyuyorum evlendigimde 53 kilo idim evlendikten sonra kalp hastası olduğumu öğrendim ve bana kortizon lu ilaç verilmiş bilmiyordum o ilaçla beraber aniden kilo almaya başladım şu an 104 kiloya kadar çıktım ve neredeyse hiç denecek kadar az yemek yememe rağmen kilo veremiyorum sizce bu pco nun kilo almam ilede alakası olabilirmi birde bu catlatma iğnesi eşimin Varikosel olduğunu bilmeden yıllar önce yine olmuştum bi faydası olmamıştı şimdi eşim tedavi oldu bu sefer sizce ise yararmı benim gibi olan arkadaşlar varmi veya bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar varmi ne olur yardimci olun bana deliricem artikşu an çatlama iğnesi olalı 6 gün oldu ve kasiklarimda ve belinde tarifsiz bir ağrı var bunlar normalmidir sizce arkadaşlar yoksa adetmi göreceğim deli olucam düşündükçe ne olur yardım lütfen
Bence ideal zaman yarin sabah 14. Gun sayiliyor cesaretini topla ve yap bende 14.gun yaptim tek cizgi cikti ve adet oldum sonuc genelde dogru cikiyor hakkinda hayirlisi olsunÇatlatma iğnesi 11 nisanda vuruldum bugün 13. Günüm beklemek çok zor sizce adet olmazsam testi ne zaman yapmam doğru olur? Tek cizgi görüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir taraftan merak ediyorum kafam o kadar karışık ki Allah hepimize yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?