Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun kesinlikle hamilesindir igne 10dun sora atilio vucuttanKızlar yaptım test hem erken gebelik testinhemde normal gebelik pozitif çıktı gittim kan verdim sonuncunu bekliyorum sizce iğnenin etkisi geçmiştir demi
merhaba bende 11 nisanda çatlatma iğnesi oldum dün adet olmam gerekiyodu olmadım sabah test yaptım negatif çıktı klomen ve iğneden dolayı gecikme olabilirmi ? bı umutla sabah test yaptım ama çıkmadı [/QUOT
ahhh ahhh b umutlar yokmu seni cok iyi anliyorum bende ayni dert heray beklemekden yoruldum igne ilac igne tez zamanda emeklerimizin karsiligini aliriz insallah
Ne güzel allah hayırlı mübarek eylesin selin allah analı babalı büyütsun inşallah senin adına çok mutlu oldum darısı tüm ısteyen arkadaşlarımızın başına inşallah
Tebrikler cnm benimde bu ikinci denemem 2gun once igne oldum.. kactane yumurtan vardi nelere dikkat ettin yastik kullandinmi doktor bana yastik koy dedi geven ay ama olmadi bu ayda bakalim nolcakKLomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım. Allah verirse oluyor şükürler olsun.
Peki son soru cnm igneden kacgun sora test yaptin ve idarar testimi yaptin kendin evdeEvet 4 kez ilişki günü verdi ve her birinden sonra 1 saat yastık koyup yat dedi. 2 yumurtam vardı. KLomen kullanmadan önceki 3 ayda toplam 10 kilo verdim. Çok düşünme hayatını yaşamaa devam et. Ben hiç ümitsiz olmadım, kalpten dua et Allah'a.
Değer çok yüksek sanki ikiz mi yoksaaİğneden sonra 14. ya da 15. gündü evde idrarda hafif silik ama belli olan şekilde çıktı ertesi gün kanda 700 civarındaydı.
Ama değer çok yüksek :) daha sonra öğrenenler de var. Mesela gelinimiz. Kalp atışlarını öğrenmeye gittiğinde öğrenmiş ikiz olduğunu. Neyse canım sağlıklı hayırlı olsunlar da fark etmez .ama cokkk zor ikizYok tek gördü doktor hatta öteki yumurtama ne oldu dedim, onu rahim yok eder dedi.
4. Ay mi maşallah :) sağlıklı olsun da tek olsun canim ikiz zaten çok zorrr :)Evet benim 4. ayım bitti olsa heralde görürdük ama tek her seferinde hayırlısı böyle imiş ve akrabalarımda ikizler vardı olabilirdi ama şükürler olsun bu halime darısı isteyen herkese.