Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım banada yardimci olur iseniz çok sevinirim ben 4 senelik evliyim hatta 4 bitiyor 3 senedir tedavi görüyorum pco hastasıyım troitlerim de oldukça yüksek çıktı ve su an icin ilac kullanmaya başladım süt hormonuma bakıldı oda biraz yüksekti fakat ilaçla düşürüldü eşim de de Varikosel hastalığı vardı ameliyat oldu degerleri yükseldiği için şu an bendeki sorunlardan dolayi çocuk için tedaviye başladık 9 aydır adet görmüyorum doktor bana menapoz da olmadığımı söyledi pco olduğumdan dolayi ve troitlerim yüksek olduğu için adetlerimin bu kadar düzensiz olduğunu belirtti çocuk istediğimiz içinde önce klomen ile sabah 2 öğlen 1 akşam 2 en yüksek dozlarda İçmemi istedi aynen uyguladım bir kaç gün sonra kontrolde 1 yumurtanın geliştiğini ve çatlama iğnesi Vurun mamı söyledi vuruldum 24 saat sonra ilişki verdi ve bununla beraber rahim duvarimda kalinlasma varmis estrofem isimli bir hap verdi 14 gun icmemi soyledi 14 gun bittikten sonra 1 hafta icinde adet gormen gerekir gormessen gebelik ihtimali olabilor gel bakalim dedi adetlerim normalde hiç olmadığı için yani en son 9 ay önce gördüğüm için hesaplayamiyirum hangi gün adet günüm o yüzden doktorun talimatlarına uyuyorum evlendigimde 53 kilo idim evlendikten sonra kalp hastası olduğumu öğrendim ve bana kortizon lu ilaç verilmiş bilmiyordum o ilaçla beraber aniden kilo almaya başladım şu an 104 kiloya kadar çıktım ve neredeyse hiç denecek kadar az yemek yememe rağmen kilo veremiyorum sizce bu pco nun kilo almam ilede alakası olabilirmi birde bu catlatma iğnesi eşimin Varikosel olduğunu bilmeden yıllar önce yine olmuştum bi faydası olmamıştı şimdi eşim tedavi oldu bu sefer sizce ise yararmı benim gibi olan arkadaşlar varmi veya bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar varmi ne olur yardimci olun bana deliricem artik
şu an çatlama iğnesi olalı 6 gün oldu ve kasiklarimda ve belinde tarifsiz bir ağrı var bunlar normalmidir sizce arkadaşlar yoksa adetmi göreceğim deli olucam düşündükçe ne olur yardım lütfen