sabırsızlanıyorum yarın kontrolum var kanda test yapıcazBence regli bekle.cok erken yapmissin testi en az oniki gun gecmesi lazım igneden sonra.
Test yaptin misabırsızlanıyorum yarın kontrolum var kanda test yapıcaz
cumartesi günü yaptığım testte 6,94 çıkmıştı dün yine test yaptım 114,20 çıktıTest yaptin mi
Canim tebrikler hamilesinnn :) neler yaptin bu ay.izel buseyler denedin micumartesi günü yaptığım testte 6,94 çıkmıştı dün yine test yaptım 114,20 çıktı
Canım hayırlı olsun 3 güne bu kadar yukselmişse ikiz olabilir mi acabacumartesi günü yaptığım testte 6,94 çıkmıştı dün yine test yaptım 114,20 çıktı
özel birşey yapmadım hiç hamileliğime sevinemiyorum bile daha önceden yaptığım iki düşükle bu hamileliğimde de aynı olacakmış gibi hissediyorum korkuyorum sadeceCanim tebrikler hamilesinnn :) neler yaptin bu ay.izel buseyler denedin mi
bilemiyorum ama günüme daha 4 gün var ve bu değer çıktı ikiz olma ihtimali varmı senceCanım hayırlı olsun 3 güne bu kadar yukselmişse ikiz olabilir mi acaba
Canim dusugu engelleyen haplar var bence hemen doktora danisözel birşey yapmadım hiç hamileliğime sevinemiyorum bile daha önceden yaptığım iki düşükle bu hamileliğimde de aynı olacakmış gibi hissediyorum korkuyorum sadece
doktor hiçbirşey vermedi bir hafta sonra gel de şimdi bende çok korkuyorum bu saatten sonrada doktoru değiştiremem kaldım öyleCanim dusugu engelleyen haplar var bence hemen doktora danis
Yumurtaların kac taneydi? nerdeyse 20 katına çıkmış 3günde olabilir canımbilemiyorum ama günüme daha 4 gün var ve bu değer çıktı ikiz olma ihtimali varmı sence
Genelde dusugu engellemek icin progesteron diye bi hap veriyolar.madem iki dusuk yasamisdin internetten arastir.ve doktora git iste.korkuyorum de acikla yani bisry demezdoktor hiçbirşey vermedi bir hafta sonra gel de şimdi bende çok korkuyorum bu saatten sonrada doktoru değiştiremem kaldım öyle
canım doktor çatlamak üzere olan iki yumurtamın olduğunu söylemişti bana sonrada ovitrelle iğnesi yaptırdıYumurtaların kac taneydi? nerdeyse 20 katına çıkmış 3günde olabilir canım
o hapları ve hibor iğnei vermişti ama kesti neden olduğunu anlamadım bir hafta sonra kanama olursa 3 günü gel olmazsada duruma bakacağız demişti bende cumartesi gününü bekliyorum işteGenelde dusugu engellemek icin progesteron diye bi hap veriyolar.madem iki dusuk yasamisdin internetten arastir.ve doktora git iste.korkuyorum de acikla yani bisry demez
Stres yapma agir is yapma insaallah bisey olmazo hapları ve hibor iğnei vermişti ama kesti neden olduğunu anlamadım bir hafta sonra kanama olursa 3 günü gel olmazsada duruma bakacağız demişti bende cumartesi gününü bekliyorum işte(((
Hayırlısı olsun canım benimde 24şubatta oldum iğneyi 2 taneydi bekliyorum işte. Dikkat et kendine ani hareketler yapma sıkıntı olmaz Allahın izniyle.canım doktor çatlamak üzere olan iki yumurtamın olduğunu söylemişti bana sonrada ovitrelle iğnesi yaptırdı
inşallah canım benimStres yapma agir is yapma insaallah bisey olmaz
senin sonuç ne zaman belli olur canım . Ben gittikçe stres oluyorum allah yardım etsin bukez kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziHayırlısı olsun canım benimde 24şubatta oldum iğneyi 2 taneydi bekliyorum işte. Dikkat et kendine ani hareketler yapma sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
insallah canim insallah Salı igneden sonra 13. Gun belli olur diye tahmin ediyorum ama koyde okulda olucam haftaya cumaya anca ilcede baktirabilirim. Bende geçen ay tedavisiz kimyasal gebelik yaşadım keşke hemen baktirsaydim diye pişman oldum.Belki düşmezdi ilaç falan alırdım. Senin bhcg kaça kadar çıktı dusukte?senin sonuç ne zaman belli olur canım . Ben gittikçe stres oluyorum allah yardım etsin bukez kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
hayırlısı canım inşallah . düşüklerde kaça kadar çıktığına hiç dikkat etmedim canım 2,5 aylıkken her iki hamileliğimdede bebeklerin kalbi durmuştu o yüzden küretajla aldılarinsallah canim insallah Salı igneden sonra 13. Gun belli olur diye tahmin ediyorum ama koyde okulda olucam haftaya cumaya anca ilcede baktirabilirim. Bende geçen ay tedavisiz kimyasal gebelik yaşadım keşke hemen baktirsaydim diye pişman oldum.Belki düşmezdi ilaç falan alırdım. Senin bhcg kaça kadar çıktı dusukte?
Canım yaaaa ne kadar zor bisey Rabbim herkese sağlıkla yeniden bebekler versin. herkes protestan ilacindan bahsediyor alsam mi bilemedim içim dışım hormon olduhayırlısı canım inşallah . düşüklerde kaça kadar çıktığına hiç dikkat etmedim canım 2,5 aylıkken her iki hamileliğimdede bebeklerin kalbi durmuştu o yüzden küretajla aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?