klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canim tebrikler hamilesinnn :) neler yaptin bu ay.izel buseyler denedin mi
özel birşey yapmadım hiç hamileliğime sevinemiyorum bile daha önceden yaptığım iki düşükle bu hamileliğimde de aynı olacakmış gibi hissediyorum korkuyorum sadece

özel birşey yapmadım hiç hamileliğime sevinemiyorum bile daha önceden yaptığım iki düşükle bu hamileliğimde de aynı olacakmış gibi hissediyorum korkuyorum sadece
Canim dusugu engelleyen haplar var bence hemen doktora danis

doktor hiçbirşey vermedi bir hafta sonra gel de şimdi bende çok korkuyorum bu saatten sonrada doktoru değiştiremem kaldım öyle
Genelde dusugu engellemek icin progesteron diye bi hap veriyolar.madem iki dusuk yasamisdin internetten arastir.ve doktora git iste.korkuyorum de acikla yani bisry demez

Genelde dusugu engellemek icin progesteron diye bi hap veriyolar.madem iki dusuk yasamisdin internetten arastir.ve doktora git iste.korkuyorum de acikla yani bisry demez
o hapları ve hibor iğnei vermişti ama kesti neden olduğunu anlamadım bir hafta sonra kanama olursa 3 günü gel olmazsada duruma bakacağız demişti bende cumartesi gününü bekliyorum işte (((

o hapları ve hibor iğnei vermişti ama kesti neden olduğunu anlamadım bir hafta sonra kanama olursa 3 günü gel olmazsada duruma bakacağız demişti bende cumartesi gününü bekliyorum işte (((
Stres yapma agir is yapma insaallah bisey olmaz

canım doktor çatlamak üzere olan iki yumurtamın olduğunu söylemişti bana sonrada ovitrelle iğnesi yaptırdı
Hayırlısı olsun canım benimde 24şubatta oldum iğneyi 2 taneydi bekliyorum işte. Dikkat et kendine ani hareketler yapma sıkıntı olmaz Allahın izniyle.

Hayırlısı olsun canım benimde 24şubatta oldum iğneyi 2 taneydi bekliyorum işte. Dikkat et kendine ani hareketler yapma sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
senin sonuç ne zaman belli olur canım . Ben gittikçe stres oluyorum allah yardım etsin bukez kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi

senin sonuç ne zaman belli olur canım . Ben gittikçe stres oluyorum allah yardım etsin bukez kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
insallah canim insallah Salı igneden sonra 13. Gun belli olur diye tahmin ediyorum ama koyde okulda olucam haftaya cumaya anca ilcede baktirabilirim. Bende geçen ay tedavisiz kimyasal gebelik yaşadım keşke hemen baktirsaydim diye pişman oldum.Belki düşmezdi ilaç falan alırdım. Senin bhcg kaça kadar çıktı dusukte?

hayırlısı canım inşallah . düşüklerde kaça kadar çıktığına hiç dikkat etmedim canım 2,5 aylıkken her iki hamileliğimdede bebeklerin kalbi durmuştu o yüzden küretajla aldılar

hayırlısı canım inşallah . düşüklerde kaça kadar çıktığına hiç dikkat etmedim canım 2,5 aylıkken her iki hamileliğimdede bebeklerin kalbi durmuştu o yüzden küretajla aldılar
Canım yaaaa ne kadar zor bisey Rabbim herkese sağlıkla yeniden bebekler versin. herkes protestan ilacindan bahsediyor alsam mi bilemedim içim dışım hormon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…