- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
Eet canim ilac kullanmadan olmus yarin da gidicm doktra muhtemelen catlatma ignesi vericekilaç kullanmadan mı 17 mm olmus zaten 28 20 arası olunca da catlatma iğnesi oluyo diye biliyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eet canim ilac kullanmadan olmus yarin da gidicm doktra muhtemelen catlatma ignesi vericekilaç kullanmadan mı 17 mm olmus zaten 28 20 arası olunca da catlatma iğnesi oluyo diye biliyorum ben
Nasil yani tatlim nedenbenim yumurtalar büyümüyor kızlar ya napıcam benn
madem ilaçsız yani normal yoldan oluştu neden çatlatma iğnesi verecek kendiliğinden çatlamıyo mu senin cnmEet canim ilac kullanmadan olmus yarin da gidicm doktra muhtemelen catlatma ignesi vericek
nasıl? doktor böyle dediyse ilacını da verseydi yabenim yumurtalar büyümüyor kızlar ya napıcam benn
yanlış yazmışım ya 18 20 mm olunca iğne veriyo doktorEet canim ilac kullanmadan olmus yarin da gidicm doktra muhtemelen catlatma ignesi vericek
Ya doktor sansa.birakmayalm dedi polikistik oldgum icin bugun yumurtam 24 mm olusmus igne verdi 2 tane pregnyl die ilk kez yaptrcm igne fobim var korkuyrm kalcadanmis cok yakiyr muyanlış yazmışım ya 18 20 mm olunca iğne veriyo doktor
3 gün gecikmişti benimarkadaslar klomen kullandiginiz ay tam gununuzde mi adet oldunuz yoksa gecikme yasadinizmi
öyle dayanılmıycak gibi bişey değil cnm ama ben bidaha o hemşireye yaptırmıycam kan alırken bile acıtıyo kız bence benimki ondan yandıYa doktor sansa.birakmayalm dedi polikistik oldgum icin bugun yumurtam 24 mm olusmus igne verdi 2 tane pregnyl die ilk kez yaptrcm igne fobim var korkuyrm kalcadanmis cok yakiyr mu
Ay ins oyledr canm ya su igne korkumu atlatamdm gttiöyle dayanılmıycak gibi bişey değil cnm ama ben bidaha o hemşireye yaptırmıycam kan alırken bile acıtıyo kız bence benimki ondan yandı
adetinin kaçıncı günunda 24 mm olmusYa doktor sansa.birakmayalm dedi polikistik oldgum icin bugun yumurtam 24 mm olusmus igne verdi 2 tane pregnyl die ilk kez yaptrcm igne fobim var korkuyrm kalcadanmis cok yakiyr mu
bugün yaptırmıycak mıydın sen acıtmıyo cnm kan aldırmadın mı hiç öyle bişeyAy ins oyledr canm ya su igne korkumu atlatamdm gtti
Aksma acilde yaptrcam canim ya zar zor aldrdm da bnde fena igne fobisi var stresinden olcembugün yaptırmıycak mıydın sen acıtmıyo cnm kan aldırmadın mı hiç öyle bişey
14.gun canm da sanki bugun bnm catladi ya cok kasik agrim ve akintm oldu igneyi bosu bosuna yaprmayaym miadetinin kaçıncı günunda 24 mm olmus
ayy onlar bende hiç çıkmıyo biliyomusun yok akıntı yok yumurta kıvamı falan ama bende hiç kasık ağrısı olmaz bişey diyemem yinede zaten 24 mm yeterince olgun değilmiydi14.gun canm da sanki bugun bnm catladi ya cok kasik agrim ve akintm oldu igneyi bosu bosuna yaprmayaym mi
aa eşinide yanına al hem yenmiş olursun korkunu daha doğum yapcam alışsan iyi olur bu iğne işlerine benceAksma
Aksma acilde yaptrcam canim ya zar zor aldrdm da bnde fena igne fobisi var stresinden olcem
ayy onlar bende hiç çıkmıyo biliyomusun yok akıntı yok yumurta kıvamı falan ama bende hiç kasık ağrısı olmaz bişey diyemem yinede zaten 24 mm yeterince olgun değilmiydi
Onunla gtmek icin bekliyrm aksami bnce de alismaliym ama naparsm yapaym yenemiyrm psikolojk galibaaa eşinide yanına al hem yenmiş olursun korkunu daha doğum yapcam alışsan iyi olur bu iğne işlerine bence