klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

dun oldum canim ama bi tuhaf her zamanki gibi deil kahverenkli arada bi kirmizi oluyo ama parca parca sanki gunluk akinti gibi ilaclardanmi acaba sendede boyle bisey olmusmuydu
ayy hadi yya üzüldüm bende olmadı cnm oyle hatta hemen adet oldum karnım ağırdı 2 saat sonra oldum

Bu ay ilk defa klomen ve arkasından otriville iğne ile tadaviye başladık. Daha önce aynı tedaviyi olanlardan yardım istiyorum:
Klomenin vücudumdaki etkilerini hissettim, ama iğneyi olduktan sonra sanki vücuduma hiçbir etkisi olmadı ya da ben öyle hissediyorum. Burada çok yazılıp çizilmiş Ağrı oluyor, batma oluyor, çatladığı günü hissediyorsun gibi şeyler.. Bunlar olmazsa iğne etki göstermedi mi demek?
İkinci sorum, iğneden sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum, gün aşırı olması şart mı? Hergün olsa hamile kalmaya etkisi olumsuz mu oluyor?
Cevaplarınızı bekliyorum

bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım 8 şubatta 24 saat sonra ilişki dedi sonra 3 gün ilişki dedi. 14 gün sonra tahlil yaptır dedi. bakalım bu inşallah Allah nasip eder

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bilginiz verdır muhakkat ben ayın 17 sinde yumurta çatlatma iğnesi yaptım 4 gün sonra hamile gibi hissettim kendimi test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim iğneden dolayı öyle görünmüştür dedi sonradan araştırdım iğnenin etkisi 8 gün sürüyormuş ben dayanamayıp yeniden test yaptım ilkinde ikinci çizgi çok belirgindi şimdi o çizgi çok silik görünüyor varla yok arası birşey sizce hamile olma şansım varmı. ben daha önceden iki düşük yaptım birsürü test yaptırdım rahim filmi çektirdim düşük nedeni belli değil doktor herşeyin normal olduğunu söylüyor kafam çok karışık

Sen test yaptin mi hamile misin?

Bence regli bekle.cok erken yapmissin testi en az oniki gun gecmesi lazım igneden sonra.

meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor

Hayir ben de gecen ay ilk vurundugumda asiri agrim oldu iki yumurtam vardi ama adet oldum tutmadı. Ikinci ignemi vuruldum gecen ayki gibi agri cekmedim bu ay.bakalim ins.tutar

Hayir ben de gecen ay ilk vurundugumda asiri agrim oldu iki yumurtam vardi ama adet oldum tutmadı. Ikinci ignemi vuruldum gecen ayki gibi agri cekmedim bu ay.bakalim ins.tutar
Amin inşallah tutar, senin tutarsa belki benim icin de 2.vurdurmaya bi ümidim olur korkum da geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…