- 21 Ocak 2016
- 280
- 356
- 103
- 36
Bhgc en az 50 ile başlıyor gebelikte bildigim kadariyla. Sanırım değilsinKizlar bugun kan testi yaptirdim bhgc sonuc 0.14 cikti hamile degilim galiba sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bhgc en az 50 ile başlıyor gebelikte bildigim kadariyla. Sanırım değilsinKizlar bugun kan testi yaptirdim bhgc sonuc 0.14 cikti hamile degilim galiba sizce ?
Mg'ımı daha yüksek bi ilaç vericektir belki stres sigara gibi bi çok etken sebep oluyomus büyümesineherşeyin hayırlısı bugün gittim kontrole büyümemiş yum 11 mm de kaldı sanırım büyümez daha bu ay adet olmayı beklicem dr yum var ama büyümüyorlar çok inatçılar dedi öteki aya başka ilaç yazıcam dedi ne yazabilir ki başka kızlar
sigara kullanmıyorum gülüm ama büyümüyor çokk inatçıMg'ımı daha yüksek bi ilaç vericektir belki stres sigara gibi bi çok etken sebep oluyomus büyümesine
İlaç yetersiz geliyodur o zaman. Hayırlısı olsun vardır bir zamanısigara kullanmıyorum gülüm ama büyümüyor çokk inatçı
Amiinn:)) artik hamile görmeye dayanamaz oldum açıyorum hemen musluklarıBuyumesi bi dert catlamasi bi dert tutuncakmi yerlescekmi cabasi bi dert işimiz cok zor valla rabbim hebimize yardim etsin tezz vakitde cocuk nasip etsin inş :))
bence yaptır bende yaptırcam cunku ne kadar yansada mecburuz bunaAnladm canim ins bnm de cok yanmaz smdilik igne konusunda kararsizm
nasıl anladın dusuk oldugunu yani normal adet gibi miydiBende aynı 17 gün sürmüştü doktorum düşük yaptığımı söyledi
Eşim geçen ay yaptırmıştı 100 tlKizlarr özel hastanelerde sperm testi ucretinin fiyat araligi nedir acaba bileniniz yaptiraniniz varmi bizm bu ayda olmayinca esime yaptiricaz artik
Bugun gttim canim doktra tek yumurtam olsmus 17 mm dedi sali tekrar gel dedi ilacsz bu boy normal mi acababence yaptır bende yaptırcam cunku ne kadar yansada mecburuz buna
devlette ücretsizz gülüm özelde de 100 tl civarıKizlarr özel hastanelerde sperm testi ucretinin fiyat araligi nedir acaba bileniniz yaptiraniniz varmi bizm bu ayda olmayinca esime yaptiricaz artik
bence iyi gülüm çatlamada sorun mu var acaba boyutu iyi çünküBugun gttim canim doktra tek yumurtam olsmus 17 mm dedi sali tekrar gel dedi ilacsz bu boy normal mi acaba
nasıl anladın dusuk oldugunu yani normal adet gibi miydi
Bilmiyrm ki tatlm o gun adetimin 11.gunuydu gttim sali gunu tekrar gel dedi duruma gore igne yapcak galibabence iyi gülüm çatlamada sorun mu var acaba boyutu iyi çünkü
biz 60 gelidi yaklasık ama hiçte kapsamlı bişey değildi ve de yanlışmıydı neydi bilmiyorum çunku 6 milyondan 20 25 gun sonra 40 milyona ulasttı esimin ki nasıl olduysa bilemiyorum halen daha, ama devlete git derim ben morfolojı falanda bakıyolar devlette ama ben ist. da yasamıyorum bu aradadevlette ücretsizz gülüm özelde de 100 tl civarı
ilaç kullanmadan mı 17 mm olmus zaten 28 20 arası olunca da catlatma iğnesi oluyo diye biliyorum benBugun gttim canim doktra tek yumurtam olsmus 17 mm dedi sali tekrar gel dedi ilacsz bu boy normal mi acaba