• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Son 3 aydir 35 gunde bi adet oluyorum onu hesaplarsam 6 gun var daha adetime ama 3 ay once 28 gunde bi oluyodum hangisini hesaba almaliyimki

herşeyin hayırlısı bugün gittim kontrole büyümemiş yum 11 mm de kaldı sanırım büyümez daha bu ay adet olmayı beklicem dr yum var ama büyümüyorlar çok inatçılar dedi öteki aya başka ilaç yazıcam dedi ne yazabilir ki başka kızlar

herşeyin hayırlısı bugün gittim kontrole büyümemiş yum 11 mm de kaldı sanırım büyümez daha bu ay adet olmayı beklicem dr yum var ama büyümüyorlar çok inatçılar dedi öteki aya başka ilaç yazıcam dedi ne yazabilir ki başka kızlar
Mg'ımı daha yüksek bi ilaç vericektir belki stres sigara gibi bi çok etken sebep oluyomus büyümesine

Buyumesi bi dert catlamasi bi dert tutuncakmi yerlescekmi cabasi bi dert işimiz cok zor valla rabbim hebimize yardim etsin tezz vakitde cocuk nasip etsin inş :))

Kizlarr özel hastanelerde sperm testi ucretinin fiyat araligi nedir acaba bileniniz yaptiraniniz varmi bizm bu ayda olmayinca esime yaptiricaz artik

devlette ücretsizz gülüm özelde de 100 tl civarı
biz 60 gelidi yaklasık ama hiçte kapsamlı bişey değildi ve de yanlışmıydı neydi bilmiyorum çunku 6 milyondan 20 25 gun sonra 40 milyona ulasttı esimin ki nasıl olduysa bilemiyorum halen daha, ama devlete git derim ben morfolojı falanda bakıyolar devlette ama ben ist. da yasamıyorum bu arada

Back