klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kisiden kisiye degisir ama yuruyemicek kadarda diil yani alti ustu bi igne yumurtayi catlatiyo ben hicbise hissetmedim ne agri ne sanci

Ben ilk defa 31 aralıkta 2tane ovitrelle iğnesi vuruldum tabii öncesi klomen. 2 tane saglıklı yumurta vardı. Olmadı bugün hasta oldum. Çok üzüldüm kızlar. Bu şekilde hamile kalan var mı

ilk ay bu ilaçla artırır heralde o da gülüm hayırlısıyla cuma günü bir gelse

6 ay progestan kullandım bu ayda klomene başladım ıkı yumurtam vardı 18 ve 20 ama tutmadı maalesef bu ay ıkınciye baslıycam Allh yardımcımız olsun kızlar

kızlar neden bazı doktorlar adetin 3 gunu bazılarıda 5 gunu klomene baslatıyo nedenini biliyo musunuz

Yumurta gelişimini vajinal yolla mı kontrol ediyorlar? Aşılama da öyle yaptılar bana adetimin 3. Günü muayene olmaya çekiniyorum da

Yumurta gelişimini vajinal yolla mı kontrol ediyorlar? Aşılama da öyle yaptılar bana adetimin 3. Günü muayene olmaya çekiniyorum da
yumurtanın kaç mm olduğuna vajinal ultrasonla bakıyorlar genelde canım benim dr öyle yaptı yani

canım dr un dediğini yap sen kafana göre yapma

arkadaşlar klomen kıst yapıyoda bende zaten varlar pkoluyum peki bu kistler adetle mi atılıyo eger atılsaydı zaten biz pkolu olmazdık kı zaten pko adetle atılamayan kucuk yumurtacıklar değil mi

Doktor söyledi zaten. Klomen tedavisi yapalım diye. Hiç yapmadığım için bilmiyorum.inşallah adet olmam da gitmem. İstemiyorum ilaç içmek
adetliyken gittiğinde bakmıyor zaten gülüm ultrason yapar klomeni verip adetin şu günü gel der o gidişinde yaparsa vajinal ultrason yapar...ilaçlar off gülüm hangimiz istiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…