- 22 Ağustos 2015
- 75
- 45
- 18
- 32
Anladim canim saolasin ins bnde senn gibi olurum senin de ilk miydiKisiden kisiye degisir ama yuruyemicek kadarda diil yani alti ustu bi igne yumurtayi catlatiyo ben hicbise hissetmedim ne agri ne sanci
Ins canim tutmustr hayirlisiIlkti canim benim yumurtalarm kendilignden buyudu 14.gunde igne yapildi bakalm hayirlisi ins tutmustr
Anladm canim bakalm cmtsi gtcem eger yumurtam olustuysa verick igneyiPreglyn mi ole bisey ama doktorun sana uygun igneyi verir dozlari farkli olabioiyor
ilk ay bu ilaçla artırır heralde o da gülüm hayırlısıyla cuma günü bir gelseGenelde ilac etki ediyo yumurtaya bence sendr cok takma kafana elbet buyur yani kendilindem buyumeyenin ilacla buyuyo ama gunde 1 tane iciyosn galiba az geldi bana benm bildklerm gunde en az 2 iciyo hatta 3 tane iceni bile duydum yumurtam buyumezse ilaci cogaltmayi konus bence doktorunla
benim hiçbir fikrim yok gülüm benimkide 4. günü başlattıkızlar neden bazı doktorlar adetin 3 gunu bazılarıda 5 gunu klomene baslatıyo nedenini biliyo musunuz
ya bana hemşire yaptı iğneyi sağlık ocağında normal iğneydi yani ayrıca birazda yanma oldu bende hissetmedim değil yaniAy tatlm ins ya kimisi yazmis yuruyemedm cok acidi die iyice korktum
benim hiçbir fikrim yok gülüm benimkide 4. günü başlattı[/QUOTbenim doktor 5 gunu başlatmıştı günde iki tane ama ben bu ay adetin 3 gunu başlasam nolur ki
yumurtanın kaç mm olduğuna vajinal ultrasonla bakıyorlar genelde canım benim dr öyle yaptı yaniYumurta gelişimini vajinal yolla mı kontrol ediyorlar? Aşılama da öyle yaptılar bana adetimin 3. Günü muayene olmaya çekiniyorum da
Doktor söyledi zaten. Klomen tedavisi yapalım diye. Hiç yapmadığım için bilmiyorum.inşallah adet olmam da gitmem. İstemiyorum ilaç içmekyumurtanın kaç mm olduğuna vajinal ultrasonla bakıyorlar genelde canım benim dr öyle yaptı yani
bana karnımdan bakmıştı fakat genelde vajinal oluyo daha net görünüyo galibaDoktor söyledi zaten. Klomen tedavisi yapalım diye. Hiç yapmadığım için bilmiyorum.inşallah adet olmam da gitmem. İstemiyorum ilaç içmek
adetliyken gittiğinde bakmıyor zaten gülüm ultrason yapar klomeni verip adetin şu günü gel der o gidişinde yaparsa vajinal ultrason yapar...ilaçlar off gülüm hangimiz istiyoruz kiDoktor söyledi zaten. Klomen tedavisi yapalım diye. Hiç yapmadığım için bilmiyorum.inşallah adet olmam da gitmem. İstemiyorum ilaç içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?