aşılamanın 13.günü kandan test yaptırdım negatifti ama yumurta daha geç çatlayıp döllendiyse onu bilemicem zaten 4 gün sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bende bir ihtimal acaba ogünmü çatladı diye düşündüm. çatlatma iğnesini 2 hafta önce dün yaptırmıştım adette olmadım daha. gerçi ilaçlar geciktiredebiliyomuş ama sende böle bi gecikme olmuşmuyduYok canım ya catladıgını goremıyorlar.artık bıraz sabırlı olup çift cızgıyı bekliyceksin :)
Ben polıkıstık over hastası oldugum ıcın hıc bı zaman adetım duzenlı gelmedi , o sebeple zamanında gelıp elmedıgını soyleyemem, ama klomenı ılk kullandıgımda o ay adet olmustum klomen adet gormemı saglamıstır dıye dusunmustum.aşılamanın 13.günü kandan test yaptırdım negatifti ama yumurta daha geç çatlayıp döllendiyse onu bilemicem zaten 4 gün sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bende bir ihtimal acaba ogünmü çatladı diye düşündüm. çatlatma iğnesini 2 hafta önce dün yaptırmıştım adette olmadım daha. gerçi ilaçlar geciktiredebiliyomuş ama sende böle bi gecikme olmuşmuydu
Dr geliyorum şimdi canım folikul un etrafı sıvılaşmış bu akşam da olsun dedi. Haftaya cuma gel dedi. Haftaya cuma niye çağırdı acaba anlamadımKlomenle bende 4 yumurta olusmustu cnm 2 si kendiliginden catlamisti catlamanin oldugu gun gogus ve kasik agrim cok fazlaydi diger ikisi igne ile catlatildi doktorun bugun sana net bilgi verir .
Bilmiyorum ki canım. İğne oldum. Aslında benim yumurtam kendiliğinden buyuyuo çatliyor ama pko olduğu için geç çatliyor. Bugün 20.gunum. Haftaya cuma iğne vurdulali 10 gün olacak. Test değilde acaba rahim kalınlaşmış mi diye felen mi bakacak diyorum.Daha once ki msjinda cevabini vermissin cnm acaba niye bir hafta sonra cagirdi progeston a mi bakicak acaba cunki 2 haftadan once bebek belli olmaz ignenin etkisiyle 10 gun suruyor kanda ve idrrda hamilelik varmis gibi gosteriyor
Amin canım ya çok sağol. Sende durumlar nasıl tedavi oluyormusunGenelde progestan testi yapiyorlar ama belki kanda da bakabilir 2 ser gun arayla rabbim.tez vakitte ins bebisine kavusturur cnm seni
Bencede bu kadar beklemissin adetin geçince yaparsın. İnşaallah pozitif sonuç alırsın haberdar et bizleri de :) ne kadardır istiyorsunuz ilk bebek mi?Rabbim kimseyi bununla sinamasin cnm 3 gunum kaldi ama test yapmaya korkuyorum yapmicam.umut insani daha cok uzuyor
Üzüldüm canım ama olsun şükür ki adet olabiliyoruz. Bu ay inşaallah olacak öyle başla bu aya :) bende cuma kontrole gittim Dr a çağırmıştı ya o da yunurtan yeni çatliyor bugün mutlaka birliktelik olsun dedi ama esim hastaydı ve olamadık bu aydan bende pek umutlu değilim ama Allahtan umut kesilmezCnm adet oldum.ilk bebek 1 yildir istiyordum.rahim agizi yapisiigi cikti .onu cozduk bu 3 ayimizdi ama malesef olmadi
Ben 19 ay oldu evleneli. Ben Nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim malasefIns olur cnm ama bilemiyorum ya bu isin sonu ins tup bebek olmaz korkuyorum ona kalicak diye kac aylik evlisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?