klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Doktor 2. Yumurtayi 2. Kontrolde gordu ve iki doz catlatma ignesi vurdu. Yarin da progestan a basliyorum. 14 gun sonra test.... dualarimiz kabul olur İNŞALLAH...

bu da ilk gelen kanamam yarın dr a gitsemmi acaba umarım kimyasal grbelik değildir yine hamilr değilsemde hastaşanıyım da yarın dr a gideyim bari

Benim de ovitrelle iğnemin 11.gunu ve bat a 4 gun var testi ne zaman yapsam doğru sonuç verir acaba?ama kan testi yapıcam..bakalım bebisim bu ay gelmeye hazır mı? Çok meraklaniyorum kızlar..beklemek çok zormus

ben kırmızı kartı yedim bu ay klomen ilk ay işe yaramadı artık diğer aydanda umudumu kestim yine sabah akşam 2 tane dvam dedi dr um bu ay 3.gün başlıycaz geçen ay 5.gün başlamıştık.ama umut sıfır

Canım umudunu kaybetme sakın..benim de klomen+ovitrelle catlatma ignesi 2.deneyisim.ilk ay tutmadı şimdi 2.ay bekliyorum bakalım. Umudumu kaybetmiyorum olmazsa 3.ay rahim filmi çekilecek. Herseyin hayırlısı. .Sağlıklı ve hayırlı evlat versin güzel allahım. .

Kizlar benim de ikunci ayim klomrn ve catlatma ignesinde :) bekliyorum bebisimi umutla ... Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ...

Kizlar benim de ikunci ayim klomrn ve catlatma ignesinde :) bekliyorum bebisimi umutla ... Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ...

canım ilk ay yumurtan kaç taneydi ve ikinci ay dozunda gününde bir değişiklik yaptımı dr un tedaviye bişeyler ekledimi ve polikistikmisin benimde klomende 2.ayım bu gün başladı 1.hapı az önce yutmuş bulunmaktayım

amin canım amin bu ay inşallah siz önümüzdeki ayda ben hamiş olurum haberdar edin olurmu.sendemi aynı doz devam ediyon ben ilk ay sabah akşam 50mg
5.gün başladım.aslında dr um 3.günden yana ben geçen ay muayeneye geç gidince 5.gün başlıyım dedim önümüzdeki aya atmasın diye ama bu ay yani 2.ayım sabah akşam 50 mg 3.gün başladım umarım bu ay olur...

birde bu ayki mensim sanki aspirin içmiş gibi çok kıvamsız su gibi ayıptır söylemesi acaba geçen ayki ilaçlar yüzündenmi.sizindemi öyleydi.yoksa bi fark yokmuydu kızlar

Ikimizin de 2.denemesiymis tatlım umarım güzel haberleri veririz senin bat ne zaman?

Amin canim. İgneyi gecen hafta cumartesi yaptirdim. Adetimin 20. Gunundeyim. Adet gunum haftaya pazar ya da pazartesi. Bi haftam kaldi :) hayirlisi bakalim

Canim ilk ay 3 tane olustu. Biri ise yariyordu olmadi :) bende hic bi sorun yok polikistk degilim. Bu ay bitane olustu 19 mm capinda. Klomeni adetin 5. Gunu basliyorm bes gun gunde bir defa iciyorum. Yine aynisi olcak bi degisiklik yapmadi doktorum.

Amin canim. İgneyi gecen hafta cumartesi yaptirdim. Adetimin 20. Gunundeyim. Adet gunum haftaya pazar ya da pazartesi. Bi haftam kaldi :) hayirlisi bakalim
Benim adet gunum çarşamba bakalım güzel haberler verebilecekmiyiz bu arada ben klomen içtik ten sonra 3 yumurta oluşmuş solda 21 ve 22 cm sağda 19 cm ertesi gün ovitrelle iğne vuruldum bakalım bu 2.denemede gelecekmi bebeğim. Ayrıca ben de pco yum.gecen yıl 1 kürtaj im var.hakkimizda hayırlısı canım. .

Canım geçen ay adetin 3.gunu başladım klomen e ve sabah akşam 1 tane iciyordum bu ay yine 3.gunu başladım ama dozu arttirdik sabah 2 akşam 1 aldım ve 3 tane yum oluştu. Ayrica pco var bende.Bakalim şimdi beklemedeyim. Eğer bu 2.denememde de olmazsa Dr zaman kaybetmeyelim rahim filmi çekelim dedi.insallah biz bu ay sen de önümüzdeki ay verirsin mutlu hamislik haberlerini

amin canım.bide biz ilişki gününde hata yaptık sanırım biz iğneden önce en son 5 gün önce ilişki oldu 36.st i bekledik yani bir haftalık perhiz sonrasına denk geldi.zaten polikistik yumurta zayıf birde sperm bir haftalık olunca ) bu ay öyle yapmıycam gün aşırı dikkat etcem.ve eğer yumurtlama ile adet arası 14 günse ben iğneden önce yumurtlamış oluyorum.bu ay bide öyle deniyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…