• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Arkadaslar bu arada bat 10 aralık hastalanmazsam 11 aralıkta gebelik sonuçlanacak.eger hamiş olursam size söz saniye saniye her aşamayı anlaticam.hem diger bekleyenlere de kolaylik olur.hamile arkadaşlar ne asamalardan gectigini klomenden catlatmaya iliski zamanlarina kadar mutlaka anlatsın.burdaki herkese de kolaylik olur.

Emin misin lekelenmeler yerleşme kanaması da olabilir diyorlar kısa sürerse dikkat et..olmazsa da canımız sağolsun önümüzde kısa bir zaman var bir dahaki ay a olur. umutlarımiz hiç tukenmesin beklentilerimiz gerçek olsun insallah

sanmıyorum canım artıyor gittikçe. inşallah öbür aya ne yapalım artık...

canım progestan vermişti dr kutu bitince 4-5 gün bekle hala olmadıysan gel test yapalım demişti. cmt bitti. bugün de lekeler geldi işte. o yüzden yapmamıştım test.
Hayırlısı ya böyle görünce ümidim azalıyor bende bu ay yumurtlama takibine başlıycm hastnde ovitrelle falan kullancam hayırlısı olsun

ben adet günüm gelmesin istiyorum çünkü yine yıkılmak istemiyorum hele bi de klomen ve oviotrelle bu kadar ümit bağlamışken.şimdi yine adet günümü ve lavabodaki yine o çaresiz halimi hayal ettikçe ağlayasım geliyor.herkes hamile çevremde kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. :cry:

Selam kizlar. ben 1 yillik denemeden sonra sebepsiz infertilite dolayisiyla klomene basladim. Adetimin 4. Gununden itibaren 5 gun sureyle gunde 2'ser tane kullandim. Iki gun once bitti. Bugun de kontrole gittim vajinal ultrasonda 1 tane 14.7 yumurtam olmus 2gun sonra tekrar kontrole gidicem. Doktor fostimon igne verdi iki tane....beklemedeyim... gelismeleri bildirecegim... insallah hayirli haberler aliriz amiiiin.:KK46::KK46::KK46:

Arkslr araniza yni ktildim cokk takip ederdim bu steye bn 4 senlk ewliyim 1.5 sndr fln bebeqimiz olsun isriyordum olmadi dvlt hastnesinde 3 ayri dktra gttim hic bi sorun olmadigini soyldiler bir krede ozel hst gdiyim dedim ve pcos hastligimin olduqunu ogrendim tdaviye basladok ve glifor progestan inafolik klomen ctltma ignesi derken ilk ayda hmile kldim unudunuzu yitirmyin her gce aglrdim bnde esimin omzuna basimi koyup ag lrdim kndimi eksik hissediyordum Allahim dualarimi kabul etti Sukurler olsun Rabbime

Arkslr araniza yni ktildim cokk takip ederdim bu steye bn 4 senlk ewliyim 1.5 sndr fln bebeqimiz olsun isriyordum olmadi dvlt hastnesinde 3 ayri dktra gttim hic bi sorun olmadigini soyldiler bir krede ozel hst gdiyim dedim ve pcos hastligimin olduqunu ogrendim tdaviye basladok ve glifor progestan inafolik klomen ctltma ignesi derken ilk ayda hmile kldim unudunuzu yitirmyin her gce aglrdim bnde esimin omzuna basimi koyup ag lrdim kndimi eksik hissediyordum Allahim dualarimi kabul etti Sukurler olsun Rabbime

Allah razi olsun canim. Boyle duyunca seviniyor ümitleniyorum.

ayy canım ya ne güzel bu aymı hamile kaldın benimde klomende ilk ayım klomen ve oviotrelle bekliyom şimdi adet ten bir gün önce adet sancısı gibi hissettinmi sanki oldum olcam.bizi bilgilrndirirsen sevinirim.inofolik banada vermişti bir önceki dr um ama ben içemedim kireçli su gibi .yarıda bıraktım.şimdi folik plus içiyom 3 tane hap daha rahat:)) ama inofolik polikistik için iyiymiş aslında ama ben içemedim.gliforu indülin direncin var diyemi kullandın yoksa herşey iyiykenmi verdi

Tedaviye baslayip da burada olumlu seyleri okuyunca bnm de mralim duzeliyordu sze bi umut olmak istedim ewet adet sancisi gbi oldu bndede adetime 5 gn kala dayanamayip idrarda gblik tsti yptim negtif cikti 3 gn kla bdaha yaptim ikinci czgi snra brazcik vikti 2 gn kla 3 test birden yaptim ikinci cizgi hrp silik bir sekilde cikti ve hmn saglik ocagina kn testi icin gttim sonuc 155 vikti hmile oldugumu ogtendimm ayaklrm yerden kesildi mutluluktan bn butun ilaclarimi kullandim saati saatine hic atlamadim sizde dikkat edin eger olmasaydi rahim filmi sipermiyogram yaptiracaktik Allahima binlerce kez sukurler olsun gerek klmadi Rabbim bu duyguyu yasamayi sizlerede nasip etsin kizlar umidinizi kesmeyin gliforu nden verdigini bilmiyorum sormadim da acikcasi dktrum ne derse uyguldim igneden 36 saat sonraki iliski de cok onemli tm catlama zmnina denk glio Allah buyukk simdide brcok vitamin dusmesin die ilaclrimda kullaniyorum bisey olyverir diye cok korkuyorum

ay canlar pembe akıntı geldi akşama doğru şimdi yok ama ben kırmızı kartı yedimgaliba çok fenayım.klomende işe yaramıyorsa artık vay halime:KK43:

Bnm de khverngi kanamam oldu 1 gn dktra gttim yerlesme knamasi oldugunu soyledi bebisim rahmime yrrlesior mus ins yememissindir kirmi x i karti

bende bu ay klomen ile çatlatma iğnesi kullandım bugünde 11.gün acaba testi ne zaman yapsam bilemiyorum hiç bi belirtide yok ama ümitsizim :KK43::KK43:

Tedaviye baslayip da burada olumlu seyleri okuyunca bnm de mralim duzeliyordu sze bi umut olmak istedim ewet adet sancisi gbi oldu bndede adetime 5 gn kala dayanamayip idrarda gblik tsti yptim negtif cikti 3 gn kla bdaha yaptim ikinci czgi snra brazcik vikti 2 gn kla 3 test birden yaptim ikinci cizgi hrp silik bir sekilde cikti ve hmn saglik ocagina kn testi icin gttim sonuc 155 vikti hmile oldugumu ogtendimm ayaklrm yerden kesildi mutluluktan bn butun ilaclarimi kullandim saati saatine hic atlamadim sizde dikkat edin eger olmasaydi rahim filmi sipermiyogram yaptiracaktik Allahima binlerce kez sukurler olsun gerek klmadi Rabbim bu duyguyu yasamayi sizlerede nasip etsin kizlar umidinizi kesmeyin gliforu nden verdigini bilmiyorum sormadim da acikcasi dktrum ne derse uyguldim igneden 36 saat sonraki iliski de cok onemli tm catlama zmnina denk glio Allah buyukk simdide brcok vitamin dusmesin die ilaclrimda kullaniyorum bisey olyverir diye cok korkuyorum

okuyunca umut doluyor insan inşallah bi gün bende anlatabilirim böyle . bugün iğnenin 11. günü ne zaman test yapsam ki :110:

benimki pembe az önce su içinde renk renkli su gibi peçeteyi birbirine sürtünce sadece çok açık pembe su :((

Bnm de khverngi kanamam oldu 1 gn dktra gttim yerlesme knamasi oldugunu soyledi bebisim rahmime yrrlesior mus ins yememissindir kirmi x i karti

20141205_214515-1.jpg

Back