• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

bu arada özel muayenahanesine gidiyrum drun. biraz pahalı oluyo ama napiim :( aşılamaya 850 dedi ama üstüste olursa 1000 dedi. bu ne demek anlamadım ama. üstüste aşılama ne olaki? fiyat nasıl sence bi bilgin var mı ben piyasasını bilmiyorum :KK57:

aşılamaya başlıyoruz canım... hemde iğneyle. klomen bende işe yarıyordu ama doktor çok daha kaliteli olur iğneyle dedi. bakalım hayırlısı olsun.. bu gün ilk iğnemi oldum... bilmiyorum.... canım 15. gün gayet iyi hala olmadıysan hemen bi test yaptır. nasıl bekleyebiliyosunnn:KK53:

canım süper başlamışsın bile işe :) ya hiç sorma bekleyecem diye bi asabi bi tuhaf bi şey oldum çıktım ya. ebe arkadaşım adet günün geçsin öyle yaptır şimdi yaptırma dio. göğüslerim çok şişti acıo belim e sırtım çok ağrıo sanırım adet olacam :( şu ağrılardan hevesim kaçtı. adet olacam kesin bi kaç güne

kızlarrrrrr bi şey soracam beta hcg değeri en az kaç olursa idrar testinde çıkıo biliyor musnuz?

Ay zeynep hamilesin galiba :)) takwim koymusun canim.cok sewindim Allah tamamina erdrsn :KK71:bana da dua et.

canım yok aslında ya daha test yapmadım bugün bat ! kırmızlar gelmedikçe umudum artıyor. takvime heves ettim belki uğur getirir dedim :) 4-5 gün daha geçsin öyle gidecem kan testine :)

kızlar benide alın aranıza bende beklemedeyim klomende ilk ayım hayırlısı bakalım birbirimize dua edelim.innşallah burdan toplu şekilde 2015 anneler grubuna geçerizz :KK76:

kızlar selam..yazamadım kaç gündür pazartesi doktora gittim 25mm yumrta oluşmuş iğne verdi vuruldum ondan sonra ilişki günü saati verdi bakalım umarım boşa çıkmaz onca şey...

canım daha test yapmadım ama adet de olmadım. bi kaç gün daha dayanmayı planlıyorum amaaaaa çokkkkk heyecanlıyımmmm. çok uykum var kızlarrr bilmiyorum ki ya
Canim insallah hamilesindir. Hamilelik takvimini gorunce senin adina cok sevindim. Testi yap hemen :) bizde meraktayiz..

kızlar selam..yazamadım kaç gündür pazartesi doktora gittim 25mm yumrta oluşmuş iğne verdi vuruldum ondan sonra ilişki günü saati verdi bakalım umarım boşa çıkmaz onca şey...
ne kadar buyumus yumurtan canim masallah :) ben dun gittm doktora 19 mm yumurtam. Klomeni ben gunde bir defa ictm sen kac tane ictn canim ?

Canim çok merak ettim hamilemisin?

canım hala adet olmadım bugün iğnenin 20. günü. adetim de 4 gün geçti. ama ebe arkadaşım cumaya kadar bekle dedi. dr aslında progestan bitince 4-5 gün sonra yap demişti. cmt bitti.çarşamba yaparım diye düşünüodum ama olmazsam cumayı bekleyecem galiba. zaten drum da görevlendirme gitmiş bi yere. :(

canım hala adet olmadım bugün iğnenin 20. günü. adetim de 4 gün geçti. ama ebe arkadaşım cumaya kadar bekle dedi. dr aslında progestan bitince 4-5 gün sonra yap demişti. cmt bitti.çarşamba yaparım diye düşünüodum ama olmazsam cumayı bekleyecem galiba. zaten drum da görevlendirme gitmiş bi yere. :KK43:
Canım iğnenin vurunduğu günüde sayyıyormusun diyorlarya 16 cı günü test yapın diye sen niye yapmadın 20 gün olduysa

canım hala adet olmadım bugün iğnenin 20. günü. adetim de 4 gün geçti. ama ebe arkadaşım cumaya kadar bekle dedi. dr aslında progestan bitince 4-5 gün sonra yap demişti. cmt bitti.çarşamba yaparım diye düşünüodum ama olmazsam cumayı bekleyecem galiba. zaten drum da görevlendirme gitmiş bi yere. :KK43:
Canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım iğnenin vurunduğu günüde sayyıyormusun diyorlarya 16 cı günü test yapın diye sen niye yapmadın 20 gün olduysa

canım progestan vermişti dr kutu bitince 4-5 gün bekle hala olmadıysan gel test yapalım demişti. cmt bitti. bugün de lekeler geldi işte. o yüzden yapmamıştım test.

Back