Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılamaya başlıyoruz canım... hemde iğneyle. klomen bende işe yarıyordu ama doktor çok daha kaliteli olur iğneyle dedi. bakalım hayırlısı olsun.. bu gün ilk iğnemi oldum... bilmiyorum.... canım 15. gün gayet iyi hala olmadıysan hemen bi test yaptır. nasıl bekleyebiliyosunnn![]()
kızlarrrrrr bi şey soracam beta hcg değeri en az canım en az 5.1 diye biliyorum sen hamile olduğunu yeni mi öğrendin? Tebrikler tatlım allah sağ saglim kucağıniza almayi nasip etsin
Ay zeynep hamilesin galiba :)) takwim koymusun canim.cok sewindim Allah tamamina erdrsnkızlarrrrrr bi şey soracam beta hcg değeri en az kaç olursa idrar testinde çıkıo biliyor musnuz?
Ay zeynep hamilesin galiba :)) takwim koymusun canim.cok sewindim Allah tamamina erdrsnbana da dua et.
Zeynep tebrikler canim. Bize de dua et. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Canim insallah hamilesindir. Hamilelik takvimini gorunce senin adina cok sevindim. Testi yap hemen :) bizde meraktayiz..canım daha test yapmadım ama adet de olmadım. bi kaç gün daha dayanmayı planlıyorum amaaaaa çokkkkk heyecanlıyımmmm. çok uykum var kızlarrr bilmiyorum ki ya
ne kadar buyumus yumurtan canim masallah :) ben dun gittm doktora 19 mm yumurtam. Klomeni ben gunde bir defa ictm sen kac tane ictn canim ?kızlar selam..yazamadım kaç gündür pazartesi doktora gittim 25mm yumrta oluşmuş iğne verdi vuruldum ondan sonra ilişki günü saati verdi bakalım umarım boşa çıkmaz onca şey...
Canim çok merak ettim hamilemisin?canım daha test yapmadım ama adet de olmadım. bi kaç gün daha dayanmayı planlıyorum amaaaaa çokkkkk heyecanlıyımmmm. çok uykum var kızlarrr bilmiyorum ki ya
Canim çok merak ettim hamilemisin?
Canım iğnenin vurunduğu günüde sayyıyormusun diyorlarya 16 cı günü test yapın diye sen niye yapmadın 20 gün olduysacanım hala adet olmadım bugün iğnenin 20. günü. adetim de 4 gün geçti. ama ebe arkadaşım cumaya kadar bekle dedi. dr aslında progestan bitince 4-5 gün sonra yap demişti. cmt bitti.çarşamba yaparım diye düşünüodum ama olmazsam cumayı bekleyecem galiba. zaten drum da görevlendirme gitmiş bi yere.![]()
Canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)canım hala adet olmadım bugün iğnenin 20. günü. adetim de 4 gün geçti. ama ebe arkadaşım cumaya kadar bekle dedi. dr aslında progestan bitince 4-5 gün sonra yap demişti. cmt bitti.çarşamba yaparım diye düşünüodum ama olmazsam cumayı bekleyecem galiba. zaten drum da görevlendirme gitmiş bi yere.![]()
Canım iğnenin vurunduğu günüde sayyıyormusun diyorlarya 16 cı günü test yapın diye sen niye yapmadın 20 gün olduysa
Canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)