• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canım bilmiyorum ki beklicez ama sağ kasigimda da batma var adet belirtisi yok arada kasigima ağrı giriyor ama..hayırlısı..bu ay da beklentim çok..yine hüsrana uğramak istemiyorum..Bugün benim doğum günümdü gelirse en güzel hediye olcak
aayyy harika doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce;)) adet belirtisi olmaması çok güzell

Teşekkür ederim canım ben yarin geçsin sonraki gün kan testi yapıcam çünkü bende kan pıhtılaşma si da var bu yüzden geçen yıl bebegimi gelisemedigi icin kurtajla aldılar.ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi eğer hamileysem 9 ay boyunca hergün iğne vurulucam.

Tamam canim Allahu Teala sifalar versin. Senin durumun farkli. Hakkinda hayirlisi olsun

Tamam canim Allahu Teala sifalar versin. Senin durumun farkli. Hakkinda hayirlisi olsun
Çok teşekkür ederim canım bugün adet günüydü 28.gun yani yarın da beklicem cuma gününün mubarek gunun yüzü suyu hürmetine gelmezse test yaparım artik

Arkadaslar insallah hepiniz bebeklerinize kavusursunuz:)
klomen veya baska bi ilac kullanmadan doktor direk catlatma ignesi verebilir mi ben adetin 12.gunu gidicem ama daha once hic bakilmadi eger yumurtam olusmus ve buyumusse catlatma ignesini verebilir mi diye merak ediyorum boyle bi durum yasayan var mi??

Arkadaslar insallah hepiniz bebeklerinize kavusursunuz:)
klomen veya baska bi ilac kullanmadan doktor direk catlatma ignesi verebilir mi ben adetin 12.gunu gidicem ama daha once hic bakilmadi eger yumurtam olusmus ve buyumusse catlatma ignesini verebilir mi diye merak ediyorum boyle bi durum yasayan var mi??
Merhaba, gereklı buyukluge gelınce dr ıgne verebılır ama yeterlı gorurse ıgnesız de catlayacak zaten diip iğne vermeyebılir. Kimimizde yumurtlama sorunu olmayıp catlama sıkıntısı da oluyor. Kımımızde yumurta olusmuyor klomen veya benzeri işaclarla destrkliip catlatmaya gerek olmalsızın da catlayabılıyor. Turlu turluyux ıste. Ama sunu bılıyorum bu bebek ısı zor. Saglıklı bır kadının o ay ıcında hamıle kalma ıhtımalı %25. Ne kdr dusuk. İhtimali düşük olan bıseyı yasamaya calısıyoruz. İşimiz zor , Allahım sen acı

Ben klomen kullandim 3tane yumurtam oluşmuş doktorum catlatma ignesi vermedi cogul gebelik olabilir diye sali gunu kontrole cagirdi yumurtlarim catlayip catlamamasina bakicak sen 2gune bi iliskiye gir allahin izniyle olur inşallah bana hemen hemen hergun iliski onerdi 30dk kalkma dedi.zaten yumurtanin catlayip catlamadigini anlarsin akinti agri

Kızlar bı sorum olacak. Drye en son gıttıgımda mantar için bi (2 li) fitil bi de 2 haf verdi. 9 gunluk bır sürec. Pazartesi regli olmayı bekliyorum. 30 gunde bır oluyorum. Aynı zamanda. 3. Gunumde klomene baslıcam. Dr mantar ıcın ılacları yazarken tek dedıgı sey reglini bekle hamıleysen suan kullanmamalısın dedı. 3,4,5,6,7 gunler klomen kullandım 8. Gunu ılk fıtılı ve 1 hapu atsam 3 gun bekle 1 fıtıl 1 hap ertesi 4 gun boyunca 1 er hap. Sorum su. Aynı ay ıcınde klomen ve mantar ılacları kullandınız mı ? Ya acaba bu mantar mı hamıle kaldırmıyor dıyorum. Klomenı de bu ay kesmek ıstemıyorum :( basına boyle bısey gelen var mı ?

Kizlar delircem reglimin 30.gunu bugün gittim kan testi yaptırdım. Sonuç 0.10 çıkmış tüm belirtileri de yaşadım. Ne demek oluyor bu ?çok üzüldüm ben çünkü bu ay çok umutluydum:KK43:

Demekki zamani degilmis bide böyle düşün cnm.bu ay takmamaya çalış kafana psikolojik olarak hamilelik belirtisi yaşıyorsun bende 2ay once boyleydim hep hamile olduğuma inandim ama degildim adetin bundan dolayi geçikiyor stres yapma.umarim gec dollenme olmusturda hamilesindir

Demekki zamani degilmis bide böyle düşün cnm.bu ay takmamaya çalış kafana psikolojik olarak hamilelik belirtisi yaşıyorsun bende 2ay once boyleydim hep hamile olduğuma inandim ama degildim adetin bundan dolayi geçikiyor stres yapma.umarim gec dollenme olmusturda hamilesindir
Canım benim doktor herseyi hızlandırdı daha yeni 32 yaşına girdim ve olursa ilk çocuğum olacak inşallah. 2 ay klomen + catlatma ignesi denedim olmadi ... bu ay rahim filmi cekecek artik

Gec kalmissin biraz bende 6aydir ugrasiyorum bu ay klomen kullandim catlatma ignesi olmadim.umursamiyorum suan seni anliyorum ama herşey stresden kaynaklaniyor kime sorsam takmadigim zaman hamile kaldim diyor bide bunu denemeye calis daha 2.ayin 3.4.5aylar var daha umutsuz olma allahim bizamani belirlemistir.ben bu ay olmazsa dr eşimi sprem testi verecek eşin kontrol oldumu

Gec kalmissin biraz bende 6aydir ugrasiyorum bu ay klomen kullandim catlatma ignesi olmadim.umursamiyorum suan seni anliyorum ama herşey stresden kaynaklaniyor kime sorsam takmadigim zaman hamile kaldim diyor bide bunu denemeye calis daha 2.ayin 3.4.5aylar var daha umutsuz olma allahim bizamani belirlemistir.ben bu ay olmazsa dr eşimi sprem testi verecek eşin kontrol oldumu
Yok eşim kontrol olmadı ama 1 gebeliğim var kurtajla sonuçlanan 1 sene öncesinde..belki ondan vermemiştir eşime..umursamamak tabiiki doğru ama malesef insanın elinde olmuyor bir zamandan sonra canım.

ALLAHIM sen büyüksün ne olur bizleride gör yalvarıyorum bu mutluluğu bize çok görme yarabbim.çocuk hasretiyle sınama bizleri burda ve heryerde çocuk hasretiyle yanıp tutuşan çiftleri de gör ve sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim.AMİN
:KK16:
Aminn canım hepimiz en kisa zamanda hamiş kaliriz inşallah güzel allahım görüyor ve biliyor zamanini

merhaba kızlarrrr bir sorum olacaktı reglim bittikten 3 gün sonra kahverengi bi akıntım oldu bunun sbebi ne olabilir klomen kullanıyorum yan etkisi olabilir mi

kızlar ne yapıyor sunuz.bende pzt dr daydım sağ ve sol 19 mm yumoşlarım var dı bu sabah iğnemi vurdum.hayırlısı bakalım.adetimin 10 günüydü iğneni vur hemen dedi ama ben bu sabahı bekledim adetimin 10 günü çok erken gibi geldi bir gün daha bekledim ben 11 gün vurmuş oldum.ama geçen ay göbekte n vurmuştum çok rahatsız etmişti ama bu sefer koldan denedim umarım hata yapmadım niye böyle yaptım bende anlamadım;))

Canim hayirli olsun. Anlatir misin nasil hamile kaldigini ?

3. Ayda hamile kaldım yumurta büyütücü ilaçlar ve catlama ignesi oldum ilişkiden önce sert bir kahve içirdm uzun süre uzandım ekstra bişey yapmadım

Aslında bu 3. Gebelgm ama diğer ikisini düşürdüm o yüzden bunu çok istedim inşallah buna da bişey olmaz

Back