kzlar merhaba bende klomene başladım 5gün kullandım yarın yumurta kontrolü için çağırdı doktor biraz anlatırmısınız süreç nasıl işliyor hiç bilgim yokta(((
canım yum takibinde yum büyüklüğüne bakıo mesela ben klomenin 5. günü gittim sonra 11. gün gittim. o gün çatlatma iğnesi vurdu yum 21.5 mm olmuştu. iğneden 36 saat sonra da ilişki dedi. sonra gün aşırı hatta bu hafta çalışın dedi :) progesteron verdi 4 gün sonra ona başla günde iki kez bitince 4-5 gün bekle hala adet olmazsan gel test yapalım dedi. aşağı yukarı benzer süreçler
Ya canim olmadim daha ama tuvalette peçeteye kahverengi cok minik leke geliyo,karnim da adet olck gbi agriyo. olacam galiba yaoldun mu canım?
belki de yerleşme kanamasıdır :) normalde de adetten önce böyle olur musun?Ya canim olmadim daha ama tuvalette peçeteye kahverengi cok minik leke geliyo,karnim da adet olck gbi agriyo. olacam galiba ya
Yumurta veya yumurtalar olusmussakzlar merhaba bende klomene başladım 5gün kullandım yarın yumurta kontrolü için çağırdı doktor biraz anlatırmısınız süreç nasıl işliyor hiç bilgim yokta(((
slm doktorun ne diyck bakalım inş. olumludur bizede yaz olur mu?kzlar merhaba bende klomene başladım 5gün kullandım yarın yumurta kontrolü için çağırdı doktor biraz anlatırmısınız süreç nasıl işliyor hiç bilgim yokta(((
oldum bu sabah ... bir dahaki aya artık. bu arada iğnenin 14. günü falan da olmadı benim normal adet günümde oldumbelki de yerleşme kanamasıdır :) normalde de adetten önce böyle olur musun?
canım senin yarından sonra çıkar testte bence.. ama sen beklemek istiyodun gerçi, bi idrar testiyle evde denesene :) hayırlısı olsun, inşaallah senden bu ay güzel haber gelir.kızlar ya hamilemiiym acaba diye şüpheleniyorum ama bilemiyorum ki ...iğnenin 13.günü bat 28 kasım. gece mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor. hamile olsam bunların sabah olması gerekir değil miüşüttüm falan herhalde her anlamda :)kendime belirti uydruyorum gibi :) ama belim çok ağrıdı bu gece mesela bi de sol kasığım.
oldum bu sabah ... bir dahaki aya artık. bu arada iğnenin 14. günü falan da olmadı benim normal adet günümde oldum
canım senin yarından sonra çıkar testte bence.. ama sen beklemek istiyodun gerçi, bi idrar testiyle evde denesene :) hayırlısı olsun, inşaallah senden bu ay güzel haber gelir.
Forumda olanlari okumustm canim.bana olur gbi geliyo.bi dene istersen. Dıger msjn cevabini da vereyim o zaman :) Adetim ignenin 11.gunune gelmis oldu.canım idrarda adet günü geçmeden belli olur mu ki?
Forumda olanlari okumustm canim.bana olur gbi geliyo.bi dene istersen. Dıger msjn cevabini da vereyim o zaman :) Adetim ignenin 11.gunune gelmis oldu.
bende iğnemi yaptırdığım günle 3 gün çalıştık :) doktorum öyle dedi bence vurdurduğun gün başlamalısınbende sizlerdenimbu ay adetimin beşinci günü klomene başladım beş gün boyunca içtim bugünde kontrole gittim iki tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi doktor saat 11 de yyaptırdım iğnemi 36 sat sonra çalışmalara başlıcaz inşallah
evet adet gunum igneden hiç etkilenmedi. Dur bakalim belli olmaz senin de umudunu yitirme canim hemen.iyi çalişmistin senerken olmuşsun değil mi canım. en azından adet beklemedin dua ediom ben de yoksa bir an önce adet olayım da şu umut etme işi bitsin . belim biraz fazla ağrıo sanki bugün göğüslerimde de var bi tuhaflık ben de bugün yarın olacak gibiyim adet olacağım zaman başım ağrır 2 gündür başım ağrıo. uykum çok gelio diye biraz heveslendiydim ama sanırım psikolojik. zamanı nasıl geçireceğimi şaşırdım çünkü
evet adet gunum igneden hiç etkilenmedi. Dur bakalim belli olmaz senin de umudunu yitirme canim hemen.iyi çalişmistin senHayirlisi olsun.bugun kisa sure once tanistgm bi arkadasin dusuk yaptgni ogrendm de diyo ki 7haftalikken ogrendm zaten,korunuyoduk da hç anlamadm dio nasil yumurtasi var insanlarin anlamiyom ben dog.kon.hapina ragmen olusan,döllenen. Insanlar farketmio bile biz de herseyi belirti sayiyoz.neyse dolmusum cok uzun yazdim Hayirlisi olsun cnim,ben yarin dr a gdym yine.
Bilmiyorum canim ya,dr gecen tedavide bile aşilama yapalim diyodu.ben bu ayda klomen taraftariyim ama bosuna vakit harcmak da istemiyorm.bi konusayim bakalim.hiç sorma arkadaş onlarınki yumuraysa bizimki ne anlamadım valla :)) aynen forumları dolanıorunm da bizden fazla belirti yaşayan yok :))) klome+iğne mi tekrar?
Bilmiyorum canim ya,dr gecen tedavide bile aşilama yapalim diyodu.ben bu ayda klomen taraftariyim ama bosuna vakit harcmak da istemiyorm.bi konusayim bakalim.
aşılamaya başlıyoruz canım... hemde iğneyle. klomen bende işe yarıyordu ama doktor çok daha kaliteli olur iğneyle dedi. bakalım hayırlısı olsun.. bu gün ilk iğnemi oldum... bilmiyorum.... canım 15. gün gayet iyi hala olmadıysan hemen bi test yaptır. nasıl bekleyebiliyosunnncanım bence çok uç fiyatlardan bahsetmiosa aşılama yap. sonuçta ihtimali yükseltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?