allah hayırlısını bersin hakkında ilk bebeğin mi tatlım?Kıızzlarrr. ben bu forumlarla tam 2 senemi geçirdim. ve hepinize umut olmak için yaızyorum :)
pkoluyum 6 ay klomen tedavisi olduktan sonra ilk çatlama iğnemi oldum veeeeeeeeeeeeeee sonuç pozitif :)
merhaba klomen kullanımı nasıl adetin 3.gunu başlayıp sabah aksam mı içtiniz?detay verirmisiniz lütfen
haklısın canım. bekleyelim, olmasına rağmen testte çıkmazsa falan nasıl olsa yok diye hareket edip zarar verme durumu da var, dediğin gibi değer düşük çıkarsa onun endişesi daha zor. artık düşünmemeye çalışacam. varsa sürpriz olsun ama yoksa da en azından beklentiye girmeyeyimbence en az 14. günü bekle canım. ne olur ne olmaz varsa bile değer düşük çıkabilir onun yükselmesini beklemek daha gıcık bi şey. bi hafta daha bekle bence. benim şimdi 10. gün ya ben de bilemedim ki ben 31 ekimde oldum adet en son çok düzensiz olduğu için tahmin edemiyorum bi sonrakini. ama gelende iğnenin 14. 15. günü adet olunuyormuş. sen o yüzden bi hafta bekle canım. çok zor ama ne yapalımben beklemeyi düşünüyorum açıkçası daha önceki kimyasal mevzusu yüzünden. en azından aralık 1-2 olsun diyorum. dayanabilirsem aralık 5 :)
bende 5. günü başladım sabah akşam 1 tane sonra kontrol tarihimde gittim ve 3 gün sonra çatlatma iğnemi yaptırdım artık beklemedeyim...
Sana çok uzun süre vermis ya nasil bekleyecenben de takvime baktim da benim bugun yarin normal adet gunum ama ignenin 8. Ve 9. günü. benim normal günüm geçse de belli olmaz mi?mutlaka ignenin 14ünü mü beklemeliyim.bugün de baya bel agrim var buarada..
Ashadi hayırlısı aşılama yapılcak mı? bide şey sorayım çatlatma iğnesi yapıldıktan kaç gun sonra aşılama yapılıyor
Aşılama yapilmyck şimdilik sadece iğne yaptrdm eğer işe yaramazsa durum ne gosterr bilemyrm adet günümü beklemeye başladım inş iğne fayda gosterrhadi hayırlısı aşılama yapılcak mı? bide şey sorayım çatlatma iğnesi yapıldıktan kaç gun sonra aşılama yapılıyor
biz de 3 gün çalıştık :) bi gün ara verdik bi daha çalıştık. sonra yorulduk :) olduysa olur artık canım ya millet korunmayı bırakıo o ay hamile kalıo hiç de bi şeye dikkat etmeden. bekleyelim bakalım :) daha ne yapalım :)haklısın canım. bekleyelim, olmasına rağmen testte çıkmazsa falan nasıl olsa yok diye hareket edip zarar verme durumu da var, dediğin gibi değer düşük çıkarsa onun endişesi daha zor. artık düşünmemeye çalışacam. varsa sürpriz olsun ama yoksa da en azından beklentiye girmeyeyimbu arada 3 gün ilişkiden sonra bi gün durup bi kere daha çalıştık bidaha devam etmedik :) olacaksa zaten olmuştur dedim..( ben de çok atarlıyım )doktor günaşırı devam et demişti ama napiim,hata mı ettim?
biz de 3 gün çalıştık :) bi gün ara verdik bi daha çalıştık. sonra yorulduk :) olduysa olur artık canım ya millet korunmayı bırakıo o ay hamile kalıo hiç de bi şeye dikkat etmeden. bekleyelim bakalım :) daha ne yapalım :)
aynen ya delirtecekler beni :) bi de kazayla oldu var 3-4 çocuktan sonra :) allahım da yani yarattın takip et bizi değil mi :) kuruduk kaldık buralarda, gün ,saat, dakika saymaktan hangi ara yaşıyoruz anlamadım :)hahaha aynneeeennn :) bi gun yasmın içimıyor yada eşi korunmuyor bı bakmıssın bıdahakı ay hamile
aynen ya delirtecekler beni :) bi de kazayla oldu var 3-4 çocuktan sonra :) allahım da yani yarattın takip et bizi değil mi :) kuruduk kaldık buralarda, gün ,saat, dakika saymaktan hangi ara yaşıyoruz anlamadım :)
hahahvalla canım yaaa allahın var bır bıldıgı olsun bak buna bıle gulebılıyoruz şükürler olsun bı dahakı ay kavusuruz inş bebeğimize :)
mücadeleye devam :)
umarım canım ya en kısa zamanda güzel haberler alırız senden.bakalım benım kontrol nasıl gececek yumurtalar gelişmiş olacak mı takmıyorum ama artık gülüp geçiorum ağlamıorum bile allah dayanma sabrı verdi sanırım şükürler olsun
umarım canım ya en kısa zamanda güzel haberler alırız senden.
Evet ilk bebeğim... :) rabbim bütün isteyenlere versin. sabrıyla beraber...allah hayırlısını bersin hakkında ilk bebeğin mi tatlım?
oldun mu canım?Ben galiba adet oluyorum kizlar.olmadi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?