inşaallah canımbence sorun olmaz canım. zaten spermler 72 saate kadar yaşıomuş içimizde. dr lar önlem olarak söylüolar galiba. ben adamı mahvettim valla :) salı çarş perş cuma hepsinde çalıştırdım :))) bugün insafa gelsem mi diye düşünüom :) iğneyi salı sabah oldum :)
diğer aya gerek kalmasın inşaallahBende oyleyim canimicini rahat tut. Bence diger aya daha rahat olcaz:) ins bebisler gelirde gerek kalmsz tabi :) adetime 2 gun kaldi. Beklemicem. Pazartesi kan testi yaptircam ins
sağolasın canım bunu bilmiyordum :) sağlık ocağına gidip yaptırabiliriz o zaman. o kadar heyecan yaptım ki su bi hafta gecmicek sanki
Iliski zamanini degerlendiremedigim icin umudum yok ama ne bileyim yinede merak var..ewt saglik ocaginda yaptirabiliriz zaman cabuk gecsin :)
Canim sende durumlar nasil. Ben yarin test yaptircam. Yarin 27. Gunum. Bekleyemicem :)
canım 27. gün epey olmuş bence artık çıkar. marım pozitif sonuç alırsın. benim sabah sol kasığım ağrıodu hele belim çok ağrıodu şu an ikisi de normal. ağrıması mı iyi ağrımaması mı bilemedim ki :)
benimde 42-43 .saat gibi oldu çatlama karnımın alt kısmında hafif kramp tarzı ağrı hissetmiştim bugünde iğneden sonraki 13.günümkızlar benim iğneden sonra 21 saat falan oldu ama daha çatlamadı bence.. çünkü hiç bişe hissetmiyorum. sizde çatladığını hissedeceğiniz belirtiler olmuşmuydu hiç ??
iğne olmuşmuydun peki iğneden sonraki kaçıncı günün senin?Saglik ocagina ogleden sonra gitcem is cikisi :) kan testi yaptircam canim. Anca sali gunu belli olur sanirim. İns guzel haberler veririm :)
14. Gunum canim igneden sonra
canım benim test yarına kaldı.sonucu da carsamba gunu alcam. adetim gelmezseCanimmm ne yaptin test isini bnm de 14.gun ama cesaret edemiyorum ..
inşaallah, hemen bize yaz tamam mı çatlarız meraktanSaglik ocagina ogleden sonra gitcem is cikisi :) kan testi yaptircam canim. Anca sali gunu belli olur sanirim. İns guzel haberler veririm :)
inşaallah, hemen bize yaz tamam mı çatlarız meraktan[/QUOTE
tamam canım bende catlicamcarsambaya kaldı test sonucunu almak
canım benim test yarına kaldı.sonucu da carsamba gunu alcam. adetim gelmezseumudum yok bu ay hayırlısı bakalım sen yaptırmıcan mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?